Давайте обсудим супермаркеты Черновцов)))
Re: Давайте обсудим супермаркеты Черновцов)))
akinak, в Депоте такая же ситуация как и на Майдане, кассиров не хватает, 6-7 это круто сказанно, 3-4 и то при ситуации когда стажер стажерует стажера. Кассиры там долго не работают- убегают.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
каждый ходит туда где ближе мне кажется. Обсчитать могут всюду. Организации отсутствия очередей не видел у нас в принципе. Если нужны просто сигареты или баночка водички, то быстрее купить заехав на заправку, пусть на 50 коп дороже, но в итоге быстрее будет. Наеб.вают по моему всюду, не зависимо от сети.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Re:
Я так понимаю словосочетание - "договор коллективной материальной ответственности " - вам ни о чем не скажетGRAND писав:Хто вам взагалі сказав що з касирів знімають те що вкрали? Міф!
Отправлено с моего GT-I8190 через Tapatalk

- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Я працював там того року....зп було в три етапи....платили замішано...2 етапи за попередній місяць...але....мені в місяць обіцяли конкретну суму....вона виходила...те що умови жахливі це так
Ky1, знаю що це....нп підписував я такого, хіба щось "підсунули на підпис"
Ky1, знаю що це....нп підписував я такого, хіба щось "підсунули на підпис"
Re: Re:
Ви в АТО випадково ще не були ? Бо таке враження що осколок відбив мізкиSmigol писав:
Знімають з усіх. Просто тобі про це невідомо.

Двое людей написали що працювали й ні з кого нічого не знімали, крім прорахунків самих касирів.
Про Сільпо в Майдані - жесть.
Ввечорі черги просто не реальні, це як потрібно себе зневажати щоб стояти в таких чергах в угоду бидло-адміністрації магазину. Вже почав ходити в Колос, чого не робив мінімум 5 років. Майже все те саме що в Майдані лише зовсім немає черг. Да, молочка попадається що срок виходить в той же день, але на просрочену ще не попадав. Одним словом якийсь вправний управляючий явно гробить Сільпо в Майдані. Цікаво чи про це знає вище керівництво.
А взагалі потрібно флешмоб в Майдані замутити. Типу стають ввечорі на каси 100 людей з повними кошиками й через черги всі все залишають й йдуть. Я б взяв участь
Ввечорі черги просто не реальні, це як потрібно себе зневажати щоб стояти в таких чергах в угоду бидло-адміністрації магазину. Вже почав ходити в Колос, чого не робив мінімум 5 років. Майже все те саме що в Майдані лише зовсім немає черг. Да, молочка попадається що срок виходить в той же день, але на просрочену ще не попадав. Одним словом якийсь вправний управляючий явно гробить Сільпо в Майдані. Цікаво чи про це знає вище керівництво.
А взагалі потрібно флешмоб в Майдані замутити. Типу стають ввечорі на каси 100 людей з повними кошиками й через черги всі все залишають й йдуть. Я б взяв участь

Re: Re:
Судячи з ваших слів, то вам окрім мізків ще потрібно очі лікувати. Ні? Покажіть мені другу людину після Гранта.Latin писав:Ви в АТО випадково ще не були ? Бо таке враження що осколок відбив мізкиSmigol писав:
Знімають з усіх. Просто тобі про це невідомо.![]()
Двое людей написали що працювали й ні з кого нічого не знімали, крім прорахунків самих касирів.
По друге- Раніше списували крадіжки на кассирів, менеджерів і на охорону закладу напряму. Зараз можливо вони включають скрито 3% в заробітню плату або добавляють % до вартості товару, в кожному маркеті по різному. Але в любому випадку крадіжки не списують за власний рахунок. Шануйтеся в слідуючий раз перед тим як щось нап"І"сати.
Востаннє редагувалось 14 серпня 2015, 11:06 користувачем Smigol, всього редагувалось 1 раз.