Психотерапия или "Клуб Подкаблучников"
- Leya
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 57 разів
Re: Психотерапия или "Клуб Подкаблучников"
Ах вот в чем делоо!!!" Бухать и общаться с женщинами" кроме жены ,истинный подкаблучник просто НЕ СМОЖЕТ!!!! Симулянт. Подкаблучник- симулянт. И клуб твой -прикрытие ...
Востаннє редагувалось 08 травня 2015, 00:20 користувачем Leya, всього редагувалось 1 раз.
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Знаєш , СЕРЁГА , коли людина так настійливо хоче мене міняти , не знаючи мене і не з*ївши зі мною і грама солі ... то щось змінюватися мені зовсім не хочеться ... . Я знаю чому .. , але це (за)довго пояснювати ... , особливо для тих хто не дуже і вчитується ... .
Мабуть я точно не підкаблучник і точно не підкаблучко-симулянт ... і можливо безнадійно ... . Але щось мені підказує що членство в клубі все таки не заради членів ... . А це вже , пробачте , щось рідно моє ... ! Навіть якщо мені квиток на членство не видадуть ... . Чи на член , чи як там у вас ... ? Поки що не знаю ... .
Мабуть я точно не підкаблучник і точно не підкаблучко-симулянт ... і можливо безнадійно ... . Але щось мені підказує що членство в клубі все таки не заради членів ... . А це вже , пробачте , щось рідно моє ... ! Навіть якщо мені квиток на членство не видадуть ... . Чи на член , чи як там у вас ... ? Поки що не знаю ... .
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Leya писав:Ах вот в чем делоо!!!" Бухать и общаться с женщинами" истинный подкаблучник просто НЕ СМОЖЕТ!!!! Симулянт. Подкаблучник- симулянт. И клуб твой -прикрытие ...
Тут все сложнее.
Мнимое симулянство--это прикрытие для истинного Подкаблучника.
Тут специально все продуманно чтобы женщинам не понять было с их логикой. :D :D
- Leya
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 57 разів
А вот мы на форумовке и посмотрим какой ты подкаблучник!!! А то агитировать любой может. Посмотрим , так сказать, в чем заключается твоё подкаблучничество. А может ты каблук ни жены имел ввиду? В видео- то и любовница фигурирует! Чей каблук? :D
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
А "подкаблучник" разве не микроб ?!
Ну , да , маленький ... . И что тут такого ... ?!
Насколько я успел заметить списочек вариантов подкаблучников далеко не полный ... . Это умышленно или по не знанию -- не важно , а важно что мы имеем факт так сказать неполноты ... , то есть вакуума ... , который требует наполнения ... .
Чем наполнять ещё никто не знает ... . Но СЕРЁГА молодец ! Уже придумал кто это будет делать ... !
. . .
Только не спрашивайте как я пришёл к сути вышеописанного ... . Я сам пока в шоке от всего этого ... , в том числе и не написанного ... .
Ну , да , маленький ... . И что тут такого ... ?!
Насколько я успел заметить списочек вариантов подкаблучников далеко не полный ... . Это умышленно или по не знанию -- не важно , а важно что мы имеем факт так сказать неполноты ... , то есть вакуума ... , который требует наполнения ... .
Чем наполнять ещё никто не знает ... . Но СЕРЁГА молодец ! Уже придумал кто это будет делать ... !
. . .
Только не спрашивайте как я пришёл к сути вышеописанного ... . Я сам пока в шоке от всего этого ... , в том числе и не написанного ... .
Востаннє редагувалось 08 травня 2015, 00:41 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
ГДЕ-ГДЕ-ГДЕ любовница фигурирует?(нервно метаясь по комнате и закидывая руки)??Leya писав:А вот мы на форумовке и посмотрим какой ты подкаблучник!!! А то агитировать любой может. Посмотрим , так сказать, в чем заключается твоё подкаблучничество. А может ты каблук ни жены имел ввиду? В видео- то и любовница фигурирует! Чей каблук? :D
Надо быстренько все подчистить--пока не началось. :D :D :D
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Я точно зрозумів що написав ... . А от ви ні . І при цьому намагаєтеся мене повчати і вказувати ... .oberig писав:ти сам зрозумів, що написав?TAZIT писав:Вот значит где КЛУБ ... !
. . .
Надо же ! А ОБЕРИГ говорила что теоретик я ... .
Так все ж правильно, Серьожка на практиці знає, що таке підкаблучник, ватнічєг, нарцис, бігун і решта його регалій, він хоч приколюється, але не напрягає....вже не напрягає :) , а ти теоретик, теоретик- повчальник . А тепер докажи світу, а головне собі, що я не права, серйозно, тобі ж і стане легше жити і простіше спілкуватися з людьми. Ніколи не пізно мінятися, було б бажання ;)
Суть мого поста була лише в тому що Серёга здав вас ... як "теорєтіка" ... ! При цьому сам "теорєтік" вказує на те постійно що теорєтік хтось інший ... .
Можу перепрошувати лише за те що недостатньо чітко висловився , і , як виявилося , абсолютно незрозуміло для вас ... . Соррі я не можу передбачити які "мухи" можуть налетіти в чиюсь голову ... .
Ви самі добре зрозуміли заради чого той висер від вас вище в мою сторону був і власне чому ... ?! Схильний думати що ви "наївно" помилилися і сходу не так все зрозуміли ... . Але , вибачте не можу визнати якого небудь вашого права от так от грубо і невимушено кидатися тінями прямих і принаймні невмотивованих достатньо .. образ ... .
З чого ви взагалі взяли що бідного Серьожу треба від мене якох захищати чи виправдовувати ... ?! Як таке взагалі могло прийти в голову ? Ви добре розумієте що робите і думаєте ... ? Я що коли небудь тут взагалі хоч раз на форумі висловився що маю щось проти персонально Серёги чи він мені неподобається якось ... ?!
То ж докажіть перш за все собі що ви маєте право думати так як вважаєте ... і не перекладайте ці "обов*язки" на мене чи когось ще ... ! А то ж я справді можу доказати і показати ... , от тільки немаю постійно такого бажання ... , тим більше якщо "пацієнт" явно не бажає насправді вилікуватися ... від всячєскіх "мух" ... .
Тут ваше "вже не напрягає" дуже показове щодо вашої моментальної адекватності і щодо ваших прав що небудь комусь радити що робити щоб "виправитися" ... . Як така позитивна людина як Серьога могла вас напрягати це також мабуть є дивним ... і точно "не зрозумілим" для мене ... , і щось підозрюю і для вас в свій час ... .
Просто я не та людина котра робить постійно помилки ... і котрі потрібно якось виправляти ... . Якщо Оберіг не зрозуміє і не визнає це чи просто не з*ясує якось ... то мабуть нічим не зможу допомогти ... .
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Соррі , СЕРЬОГА !
Але психотерапія так психотерапія ... .
Пробував трохи раніше тут "псіх-клуб" створити ... , але це нестерпно як виявилося для модерів тут ... і в першу чергу почали псіхувати вони ... . :)
Але психотерапія так психотерапія ... .
Пробував трохи раніше тут "псіх-клуб" створити ... , але це нестерпно як виявилося для модерів тут ... і в першу чергу почали псіхувати вони ... . :)
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Знаю на Мусоргского есть клуб и модераторы там хорошие в белых халатах. Самсон с соседями его часто посещает. Судя по его постам на форуме, отличный клуб.TAZIT писав: Пробував трохи раніше тут "псіх-клуб" створити ... , але це нестерпно як виявилося для модерів тут ... і в першу чергу почали псіхувати вони ... . :)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Да знаю я , ДЕРЗКИЙ , и тот клуб с Мусоргского тоже ... . МАФИЯ ещё старой закалки ... ! После того как я им немного объяснил чем они занимаются ... сказали что я свободен и они ко мне "претензий не имеют" ... . Какой-то поганенький у них там клуб . Одна модерша наверно до сих пор в шоке как я из их аптеки вернулся и с лекарством и с невозвращаемым "талоном" на его выдачу ... . :)
Про всех что я видел , которым пришлось посетить тот "клуб" ... , могу сказать что не очень им помогли ... !
Про всех что я видел , которым пришлось посетить тот "клуб" ... , могу сказать что не очень им помогли ... !