цеж твій "конкурент" по звуку)sergej1974007 писав: ↑18 липня 2022, 16:54Блін((
Все добре, але знімай фото на телефон, а не на калькулятор(( ( чи на що ти там знімаєш)
мій домік, буду тут писати.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
Re: мій домік, буду тут писати.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Такий у мене телефон. Будуть гроші куплю новий. У нього батарея галіма...sergej1974007 писав: ↑18 липня 2022, 16:54Блін((
Все добре, але знімай фото на телефон, а не на калькулятор(( ( чи на що ти там знімаєш)
- nevill333
- Активіст
А я відпочиваю.
Короче робив я робив сьогодні. А тут наш старший каже:
- вдягай окуляри.
Ну розумію начальство приперлося. І тут прийшов дяденька у білій сорочці. Короче давай ходити та винюхувата. Тута він до мене підходить та почина щось бучати... Короче містер пита:
- що в тебе на муслрнику аербеки роблять??
Я такий
- а нуц негайно назад поклади. Коли на комп'ютері твому вони щ'являться тоді клади.
Я такий пита:
- а завтра коли його не буде, можна?
-можна.
Тута цей знов бурче шось...
Містер- а ти знаєш що таке SC?
- якість, я стараючя все якісно робити
Той щось знов бурча, але ухрдять...
Ну думаю потерплю...
Але ж після обіду підходить до мене тренер та каже:
- так, вдягай шкурки у себе на пощиціїя бо тут не можна....
Я про себе вже
РОЗУМІЄТЕ У ЧОМУ СПРАВА, Я СПОЧАТКУ РОБИВ ВСЕ ПО ПРАВИЛАМ, АЛЕ МЕНЕ ПОТІМ ПЕРЕВЧИЛИ РОБИТИ ВСЕ БІЛЬШ ШВИДКО НЕХТУЮЧИ ТЕХПРЛЦЕСОМ. І ТУТА З'ЯВЛЯЄТЬСЯ НАЧАЛЬСТВО ЯКЕ ЗНОВУ ХОЧЕ МЕНЕ ПЕРЕВЧАТИ
Короче другу частину дня нас по повній дрючили інженери та начальство... Це до мене ще не по людськи, інших дрючили більш чорно.
Короче робив я робив сьогодні. А тут наш старший каже:
- вдягай окуляри.
Ну розумію начальство приперлося. І тут прийшов дяденька у білій сорочці. Короче давай ходити та винюхувата. Тута він до мене підходить та почина щось бучати... Короче містер пита:
- що в тебе на муслрнику аербеки роблять??
Я такий
- а нуц негайно назад поклади. Коли на комп'ютері твому вони щ'являться тоді клади.
Я такий пита:
- а завтра коли його не буде, можна?
-можна.
Тута цей знов бурче шось...
Містер- а ти знаєш що таке SC?
- якість, я стараючя все якісно робити
Той щось знов бурча, але ухрдять...
Ну думаю потерплю...
Але ж після обіду підходить до мене тренер та каже:
- так, вдягай шкурки у себе на пощиціїя бо тут не можна....
Я про себе вже
РОЗУМІЄТЕ У ЧОМУ СПРАВА, Я СПОЧАТКУ РОБИВ ВСЕ ПО ПРАВИЛАМ, АЛЕ МЕНЕ ПОТІМ ПЕРЕВЧИЛИ РОБИТИ ВСЕ БІЛЬШ ШВИДКО НЕХТУЮЧИ ТЕХПРЛЦЕСОМ. І ТУТА З'ЯВЛЯЄТЬСЯ НАЧАЛЬСТВО ЯКЕ ЗНОВУ ХОЧЕ МЕНЕ ПЕРЕВЧАТИ
Короче другу частину дня нас по повній дрючили інженери та начальство... Це до мене ще не по людськи, інших дрючили більш чорно.
- nevill333
- Активіст
Короче все знов гірше нема куди. . Подзвонила куратор та каже: вибачте але на завод Форесія у Младі Болеславі ви не пройшли. Але у п'ятницю у вам буде онлайн співбесіда на завод форесія у Пісеку.
Я тут подумав, а нах мені ця Чехія? Поїду до німечини чи італії...
Подивлюсь звичайно з тим Пісеком.... Але щось в мене відчуття що там ті самі срані сідіння роблять.
ОСЬ ТЕПЕР Я ВАГАЮСЯ, ЩО РОБИТИ!!!!
Напевно краще поїду я до Німеччини. Хто зна там візу на місці можна як біженцю зробити, і почати працювати? Скільки часу займає, як швидко до роботи можна стати!?
Подивлюсь звичайно з тим Пісеком.... Але щось в мене відчуття що там ті самі срані сідіння роблять.
Напевно краще поїду я до Німеччини. Хто зна там візу на місці можна як біженцю зробити, і почати працювати? Скільки часу займає, як швидко до роботи можна стати!?
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
nevill333 писав: ↑20 липня 2022, 17:04Короче все знов гірше нема куди. . Подзвонила куратор та каже: вибачте але на завод Форесія у Младі Болеславі ви не пройшли. Але у п'ятницю у вам буде онлайн співбесіда на завод форесія у Пісеку.
Якщо легально, то довго буде та важко. Без німецької майже неможливо. Довго - це мінімум місяць.
А якщо на будівництво чи щось таке, нелегально, то простіше, але кинути можуть.
Краще йдіть до волонтерів якихось, кажить про стан здоровья там питайте допомоги. Допоможуть мабуть.
- nevill333
- Активіст
Я тоді так само до Італії ризикну поїхати....хто може порадити з чорним працевлашиувпнняс у Італії?akinak писав: ↑20 липня 2022, 17:45Якщо легально, то довго буде та важко. Без німецької майже неможливо. Довго - це мінімум місяць.
А якщо на будівництво чи щось таке, нелегально, то простіше, але кинути можуть.
Краще йдіть до волонтерів якихось, кажить про стан здоровья там питайте допомоги. Допоможуть мабуть.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Вон Сергій є у бундесу, напишить йому в пм, може він допоже з працєю там.
- nevill333
- Активіст
Я тут попив молочка з медовими колечками та Порешив поки так: у п'ятницю на обідню перерву мене подзвонять та проведуть онлайн співбесіду. Якщо все ок! То чекаю коли тут видадуть зарплату за той мвсяць і їду по маршруту: Млада-Прага-метро-інша автобусна станція-Пісек
Чекайте нових фоток і вражень.
Дуже скоро ви станети свідками неймовірних пригод більченя, не пропустіть...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Мне кажется ты хватанул лишку со словом невероятных))nevill333 писав: ↑20 липня 2022, 20:47Я тут попив молочка з медовими колечками та Порешив поки так: у п'ятницю на обідню перерву мене подзвонять та проведуть онлайн співбесіду. Якщо все ок! То чекаю коли тут видадуть зарплату за той мвсяць і їду по маршруту: Млада-Прага-метро-інша автобусна станція-Пісек
Когда то мне один форумчанин-эмигрант очень фрагментарно, но рассказывал о своих приключениях в юности и в одной из западных стран, там где часто полиция фигурировала, бордели, алкоголь и всякие авантюрные затеи.
В 90тых и ещё немного нулевых, до биометрии и камер всюду - можно было много невероятного наделать. А сейчас так не получится, или только раз + депортация.