да всем наплевать вообщем то
мій домік, буду тут писати.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Re: мій домік, буду тут писати.
Тута ми з сусідом моїм балакаємо. Так він каже що всі речі у нашій засраній обітовні власник знаходить на помийці! .
Я сьогодні зрозумів чому наша обітовня така дорога ( при усій срамоті). У нашій кухні згоріла плита. І я пішов на другий поверх аби посмажити м'ясця з барабулею. Так от там відкривається те, чого я не очікував.... Бо за парканом я цього ніколи не бачив... Сусіда каже у будні дні там тисячі автівок..... Точніше це одна із десятків паркок цього ВЕЛИТЕНСЬКОГО ЗАВОДУ. Який як я казав займає пів міств. Можливо це якийсь цех Н1 чи Н20 .... Хто зна.. я не здивуюся якщо там є власне метро: а як вони пересуваються між різними відділами. У місті ще є с десяток адміністративних будівель Шкоди.
Я сьогодні зрозумів чому наша обітовня така дорога ( при усій срамоті). У нашій кухні згоріла плита. І я пішов на другий поверх аби посмажити м'ясця з барабулею. Так от там відкривається те, чого я не очікував.... Бо за парканом я цього ніколи не бачив... Сусіда каже у будні дні там тисячі автівок..... Точніше це одна із десятків паркок цього ВЕЛИТЕНСЬКОГО ЗАВОДУ. Який як я казав займає пів міств. Можливо це якийсь цех Н1 чи Н20 .... Хто зна.. я не здивуюся якщо там є власне метро: а як вони пересуваються між різними відділами. У місті ще є с десяток адміністративних будівель Шкоди.
- Вкладення
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
То есть ты всем рассказываешь, что у тебя проблемы с головой и потом ты удивляешься почему тебя пытаются кинуть на деньги ?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
+1
тем более когда по конкретике человек пишет, а не свои душевные переживания.
- nevill333
- Активіст
Стосовно кидадова сказати нічого не можу поки. У нас зарплата 27 числа ( за попередній місяць буде).
Короче мені завтра о 3.45 ставати.
- Вкладення
Востаннє редагувалось 17 липня 2022, 22:54 користувачем nevill333, всього редагувалось 5 разів.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Так у него же f21, а не f71 чтобы не уметь деньги считать.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- nevill333
- Активіст
Ну вулиці тут файні та чисті: квіти, кущі, дерева. Видно що тут працюють фахівці та добре за рослинністю слідкують. Місто тоне у зелені наче велика квітка. Особливо це стосується нового району Космоноси, забудрваного в основному багатоповерхівками. Я ще жодної облупленої багатоповерхівки не бачив. Навпаки: скляні підїзди, зарядки до електрокарів, навколо дерева що створюють тінь та захищають від вітру. А ось більш старі райни цим похвастатись не можуть. Але там більш щільна забудова у центрі. Місто для робочих. Тут всі роблять і немає празних гуляк окрім вихідних. Вулиці широкі і заторів НЕМАЄ. машин взагалі мало. Автобуси ходять як часики. Ціни на нерухомість правда як у центрі Праги.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Блін((nevill333 писав: ↑18 липня 2022, 11:31Ну вулиці тут файні та чисті: квіти, кущі, дерева. Видно що тут працюють фахівці та добре за рослинністю слідкують. Місто тоне у зелені наче велика квітка. Особливо це стосується нового району Космоноси, забудрваного в основному багатоповерхівками. Я ще жодної облупленої багатоповерхівки не бачив. Навпаки: скляні підїзди, зарядки до електрокарів, навколо дерева що створюють тінь та захищають від вітру. А ось більш старі райни цим похвастатись не можуть. Але там більш щільна забудова у центрі. Місто для робочих. Тут всі роблять і немає празних гуляк окрім вихідних. Вулиці широкі і заторів НЕМАЄ. машин взагалі мало. Автобуси ходять як часики. Ціни на нерухомість правда як у центрі Праги.
Все добре, але знімай фото на телефон, а не на калькулятор(( ( чи на що ти там знімаєш)