Ті хто не хоче жити у хворому суспільстві намагаються змінити його. Ті хто не хоче змінювати - тікають на "все готове".Дід Панас писав: ↑27 березня 2023, 23:27Я сказав, що не тратив б час на те щоб повернутись в магазин на повернення чи доплату пари гривень - не важно, бо мені шкода мого часу, який би я потратив на це. Так апофеоз історії - продавець той ще й недовольний був, бо йому теж потрібно було тратити час на перерахунок, при чому тут місячний оклад?!
Байдужість до таких вчинків породила масову іміграцію з України, а не війну, бо люди не хотіли жити у хворому суспільстві, яке зараз тільки починає прокидатися і розуміти, яке воно було ущербне раніше.
Давайте обсудим супермаркеты Черновцов)))
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 243 рази
Re: Давайте обсудим супермаркеты Черновцов)))
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Додам вам трошки історій.
Якось я на заправці забув заплатити. Я зазвичай кажу повний бак, потім йду пити каву поки воно л'ється, а потім вже розраховуюсь. А там хтось залочив кассира, мене хтось відволік та я випадково поіхав не заплативши і забув про це. Але наступного ранку у них в касі не вистачило грошей, вони по камерах подивили хто не сплатив, подзвонили мені і кажуть - треба грошей. Ну я на приват тому працювнику зкинув та на тому скінчило.
А ось інша ситуація, у дружини були.
Коротше вона щось купувала в формаркеті та хотіла розрахуватись картою. Але термінал чогось глючив. Це тоді світло вимикали та інтернет часто пропадав. Тоді вона дала налічку та пішла собі. Коли вона давала налічку, то продавець у неі взяла номер телефону, на випадок, якщо транза таки пройде і щоб то розрулити. Транза таки пройшла, гроші знялоо. І тут почався цирк. Продавець подзвонила, але помилилась при наборі та потрапила на якогось мужика. Мужик дуже швидко зхавав ситуацію тай каже - так так, то моя дружина, зараз я підіду та заберу гроші. Потім якось з'ясувалось, що мужик десь в Полтаві взагалі. Але в нього був план підіслати якогось таксиста, хз. Коротше людина дуже швидко придумала, як ті гроші забрать. Сумма якась була типу тищі гривень. Але щось ту продавчиню насторожило, вона перевірила номер тай помітила помилку. Набрала дружину та все розповіла. Але якось так в неі вийшло, що ніби то дружина хтіла якось надурити. Коротше скінчилось все біль-мень добре, але виглядало як цирк на дроті та ще й з конями.
Якось я на заправці забув заплатити. Я зазвичай кажу повний бак, потім йду пити каву поки воно л'ється, а потім вже розраховуюсь. А там хтось залочив кассира, мене хтось відволік та я випадково поіхав не заплативши і забув про це. Але наступного ранку у них в касі не вистачило грошей, вони по камерах подивили хто не сплатив, подзвонили мені і кажуть - треба грошей. Ну я на приват тому працювнику зкинув та на тому скінчило.
А ось інша ситуація, у дружини були.
Коротше вона щось купувала в формаркеті та хотіла розрахуватись картою. Але термінал чогось глючив. Це тоді світло вимикали та інтернет часто пропадав. Тоді вона дала налічку та пішла собі. Коли вона давала налічку, то продавець у неі взяла номер телефону, на випадок, якщо транза таки пройде і щоб то розрулити. Транза таки пройшла, гроші знялоо. І тут почався цирк. Продавець подзвонила, але помилилась при наборі та потрапила на якогось мужика. Мужик дуже швидко зхавав ситуацію тай каже - так так, то моя дружина, зараз я підіду та заберу гроші. Потім якось з'ясувалось, що мужик десь в Полтаві взагалі. Але в нього був план підіслати якогось таксиста, хз. Коротше людина дуже швидко придумала, як ті гроші забрать. Сумма якась була типу тищі гривень. Але щось ту продавчиню насторожило, вона перевірила номер тай помітила помилку. Набрала дружину та все розповіла. Але якось так в неі вийшло, що ніби то дружина хтіла якось надурити. Коротше скінчилось все біль-мень добре, але виглядало як цирк на дроті та ще й з конями.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
насчет цирка с конями была у меня история на выходных. как то стоит тут описать. я прост такого еще не видел, все думал поделиться.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Мабуть зрозуміли, що хвору систему не перемогти самотужки, от і втекли "на все готове". А зараз добавиться до тих "втікачів" ще сотні тисяч біженців, половина яких вже зараз не хоче повертатися назад і чим більше часу проходить, тим більший відсоток залишиться жити на "всьому готовому" в країнах, які зараз дбають про них. І ось коли вони навіть зараз під час війни звідти бачать, що досі є звичним явище коли судді продажні, поліція продажна, чиновники далі дерибанять все що можна і навіть що в армії є корупція, особливо у воєнкоматах - то не повернуться навіть ті, у кого і в думках раніше не було залишатись за кордоном.
Отака х...ня, малята
- Al-eX
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 19 разів
- Контактна інформація:
А зачем жить в больном обществе, если можно жить в здоровом и время жизни не тратить зря?
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Як мінімум, тому, що в ,,здорове,, зараз не випускають. А щоб ,,поїхати,, треба зробити, що??? Вірно, ,,справу,, яка руйнує цю країну. Дати ,,взяточку,,. Тобто, ви всі хирові, ' а я такий ахирЄнний, бо у мене ,,другоЄ,, , вам нЄ пАнять.
- Al-eX
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Так ведь больное общество как раз и состоит из таких вот "не хитрых", которых все устаивает и им в таком обществе комфортно. Оно поэтому и больное :)
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
виходит так , что территория Украина - гиблое место и жить тут вообще никому не стоит? тут никогда не будет комфортно?
или надо заселить эту территорию другими людьми?
как лечить болезнь общества? или оно уже неизлечимо?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Вопрос каждый для себя решает. Но надо понимать, что интегрироваться туда не получится. Для европейца или американца ты всегда будешь чужим. Дружить и общаться будешь только с такими же эмигрантами (из которых половина будет москалями). Кому-то это проблема, кому-то нет. Дети уже смогут интегрироваться, а вот взрослый - нет.
И опять же, одно дело ехать молодому (а лучше молодой) и одиноким, и совсем другое - семьей.
Зачем подменять понятия. Люди массово поехали не из-за больного общества, нормальное у нас общество. Люди поехали из-за москалей и войны. Ракеты и обстрелы заставили людей уехать, а не взятки и дороги.
- Al-eX
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Думаю, что территория тут не при чем, а большинство выезжающих отсюда людей принимают правила жизни того государства, в которое попадают. Наверно нищенское положение большинства - основная проблема.