Повідомлення
nevill333 » 29 грудня 2023, 20:12
їба...ті люди. У Празі житло дешевше! Ці бариги свого добилися, зруйнували країну.
Враховую які у нас зарплати а які у них.. У празі звичайний робітник якщо він має громадянство і знає мову, може спокійно знайти роботу (спокійну) від 32 тис крон на місяць (5 днів по вісім годин) -- це якщо він не напрягатися буде... Та ще і керувати напевно буде Українцями... Знаю що квартири тут починаються від 1.5 млн крон... самі рахуйте... Зараз війна та криза тому тут теж трохи погано, але ж.... навіть при цьому...
Але ж я думаю що то поганенька квартира, добра 2-3 кімнатна напевно від 3-4 млн буде... Але і пристойні Чехи не будуть робити меньше ніж за 40-50 тис крон...
Чехія при цьому не є такою уж багатою країною що ... І закон тут не так вже і поважають,.. теж напвно корупція є... Але у них немає майже приступності (ось нещодавно був своєний теракт), як раз учора там проходив, а так тут немає Гопників (точніше я їх не бачив), і Поліція тут на кожному кроці. Дуже часто бачу патрульних, здається що вони усюди.
І сказати що Чехія багата ресурсами, ні.. Всі ці заводи та факбрики - закордонних магнатів, навіть супермаркети. Але завдяки нашій діаспорі (які ішачать дуже часто на тяжких роботах) та ще і за копійки, і за рахунок того що ми платимо Здравотку (по суті тримаємо їхню медецину), та купаємо поїсти, знімаємо квартири,... та взагалі гроші люблять вертітися...