Недвижимость в Черновцах и по стране

Спілкування майже без обмежень
Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Re: Недвижимость в Черновцах и по стране

Повідомлення Дід Панас » 24 грудня 2023, 01:40

kreativ писав:
24 грудня 2023, 01:32
А если ураган, то прост страховая новый купит?

Как с вопросами экологичности, если всякие ДСП с формальдегидами в конструкции?
Ну да, все застраховане
Все будується відповідно сучасним нормам і на всіх стадіях будівництва є проміжні інспекції які перевіряють чи десь будівельники не накосячили. Навіть якщо сам будуєш чи кум прораб — без інспекції не обійтися і хабар не пройде
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 25 грудня 2023, 21:12

об этом когда то рассказывал - продавалось до войны за 1.4млн вроде. смутно уже помню.
🔥УНІКАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ 🔥
Продаж цілого будинку
Загальною площею 1179 м2
ЦЕНТР - вул.Головна 59
4-х поверховий будинок в історичній частині міста
2х від Кобилянської, Соборної площі та Ратуші
Кабінетного типу
Наразі здається в оренду
Більше деталей по телефону!
0950870156 Олена
#чернівці
#нерухомістьчернівц
красивых фото поделали - https://www.facebook.com/groups/1591557 ... ently_seen

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 27 грудня 2023, 21:31

Screenshot_20231227_213048_Facebook.jpg
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 28 грудня 2023, 16:34

рассказывал несколько раз об этой хате над театральными кассами. напомню, вначале войны она была выставлена в продажу за 400к, потом 300, 250, 220. вот сейчас 200. ну и можно проследить тенденцию.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prod ... L3VZx.html

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 29 грудня 2023, 18:41

еще прикольного. я это показывал, было выставлено от собственника за 900к, а сейчас уже от риелторов за 1.1млн. и это квартира, не дом.

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/eltn ... U2TAT.html

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 29 грудня 2023, 20:12

їба...ті люди. У Празі житло дешевше! Ці бариги свого добилися, зруйнували країну.
Враховую які у нас зарплати а які у них.. У празі звичайний робітник якщо він має громадянство і знає мову, може спокійно знайти роботу (спокійну) від 32 тис крон на місяць (5 днів по вісім годин) -- це якщо він не напрягатися буде... Та ще і керувати напевно буде Українцями... Знаю що квартири тут починаються від 1.5 млн крон... самі рахуйте... Зараз війна та криза тому тут теж трохи погано, але ж.... навіть при цьому...
Але ж я думаю що то поганенька квартира, добра 2-3 кімнатна напевно від 3-4 млн буде... Але і пристойні Чехи не будуть робити меньше ніж за 40-50 тис крон...
Чехія при цьому не є такою уж багатою країною що ... І закон тут не так вже і поважають,.. теж напвно корупція є... Але у них немає майже приступності (ось нещодавно був своєний теракт), як раз учора там проходив, а так тут немає Гопників (точніше я їх не бачив), і Поліція тут на кожному кроці. Дуже часто бачу патрульних, здається що вони усюди.
І сказати що Чехія багата ресурсами, ні.. Всі ці заводи та факбрики - закордонних магнатів, навіть супермаркети. Але завдяки нашій діаспорі (які ішачать дуже часто на тяжких роботах) та ще і за копійки, і за рахунок того що ми платимо Здравотку (по суті тримаємо їхню медецину), та купаємо поїсти, знімаємо квартири,... та взагалі гроші люблять вертітися...

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 29 грудня 2023, 22:59

nevill333 писав:
29 грудня 2023, 20:12
їба...ті люди. У Празі житло дешевше! Ці бариги свого добилися, зруйнували країну.
Враховую які у нас зарплати а які у них.. У празі звичайний робітник якщо він має громадянство і знає мову, може спокійно знайти роботу (спокійну) від 32 тис крон на місяць (5 днів по вісім годин) -- це якщо він не напрягатися буде... Та ще і керувати напевно буде Українцями... Знаю що квартири тут починаються від 1.5 млн крон... самі рахуйте... Зараз війна та криза тому тут теж трохи погано, але ж.... навіть при цьому...
Але ж я думаю що то поганенька квартира, добра 2-3 кімнатна напевно від 3-4 млн буде... Але і пристойні Чехи не будуть робити меньше ніж за 40-50 тис крон...
Чехія при цьому не є такою уж багатою країною що ... І закон тут не так вже і поважають,.. теж напвно корупція є... Але у них немає майже приступності (ось нещодавно був своєний теракт), як раз учора там проходив, а так тут немає Гопників (точніше я їх не бачив), і Поліція тут на кожному кроці. Дуже часто бачу патрульних, здається що вони усюди.
І сказати що Чехія багата ресурсами, ні.. Всі ці заводи та факбрики - закордонних магнатів, навіть супермаркети. Але завдяки нашій діаспорі (які ішачать дуже часто на тяжких роботах) та ще і за копійки, і за рахунок того що ми платимо Здравотку (по суті тримаємо їхню медецину), та купаємо поїсти, знімаємо квартири,... та взагалі гроші люблять вертітися...
где то я читал, что изза наплыва наших - подросли цены на аренду/продажу и в той же чехии, и в польше, в турции. но может уже не актуальная инфо

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 29 грудня 2023, 23:13

kreativ писав:
29 грудня 2023, 22:59
где то я читал, что изза наплыва наших - подросли цены на аренду/продажу и в той же чехии, и в польше, в турции. но может уже не актуальная инфо
так і є... І вгадайте хто підняв у першу чергу ціни?
Так наші земляки що тут давно облаштувалися, особливо тут багато закарпатців, їх тут закарпутцями називають та не люблять

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 29 грудня 2023, 23:20

Чи я не вмію рахувати чи то формула підібрана коряво, але виходить, +/-10 років пахати на квартиру, (особо не ївши, не пивши, не хворівши, нікуди не ходивши.) Чим це відлічається від наших реалій?

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 29 грудня 2023, 23:54

Vov4ik писав:
29 грудня 2023, 23:20
Чи я не вмію рахувати чи то формула підібрана коряво, але виходить, +/-10 років пахати на квартиру, (особо не ївши, не пивши, не хворівши, нікуди не ходивши.) Чим це відлічається від наших реалій?
ну у нас і за життя не накопиш... Ціни на продукти у Чехії такі самі, на деякі дорожчі, на деякі дешевші, але вибір колосальний... До того ж знижки на товари у яких майже вийшов термін придатості... А ось квартири зараз із за біженців підскочили страшенно... і продовжують рости наскільки знаю. Зараз заморозилися бо вже і так високі нема куди...
Я не знаю о чому ви? Звичайний робітник у нас ... буде на всьому економити що тільки можливо... У Чехії я навіть мови не знаю і то получаю достатньо аби добре поїсти...
Можливо ви маєте на увазі торгівлю...
Розумієте тут стабільна робота є.. До того ж пропозицій море, навіть зараз коли криза. У нас у Чернівцях з роботою самі знаєте - її попросту немає.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”