Як вам погода?

Спілкування майже без обмежень
rerik
Досвідчений
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 80 разів

Re: Як вам погода?

Повідомлення rerik » 05 січня 2014, 10:59

Будем надеяться что после 10 января подсыпет, по крайней мере в горах. Прогноз такой вроде рисуется.

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 05 січня 2014, 12:01

всі снігозалежні плачуть.
у вівторок я знову в цьому році їду на Буковель, та дивлюся на їх камери, а там щось так мрачно,але я всеодно поїду,там хоч якийсь сніг є.[/quote]
Наверно и я поеду,не люблю Бук,но ниче неподелаешь,жажда снега сильнее

ura
Активіст

Повідомлення ura » 05 січня 2014, 15:01

хочу сніга *santa_nigga* *ny_snegovik*

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 06 січня 2014, 00:09

Не,не поеду ,потерплю еще

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ
Досвідчений
Дякував (ла): 10 разів

Повідомлення ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ » 06 січня 2014, 02:29

Maxi писав:Не,не поеду ,потерплю еще
:lol:
а просветите не зрячего) сколько нужно и чего собрать с нуля?
я вот все время думаю-думаю про это и никак не начну :( .. возиться со мной некому, все мои знакомые которые катают - явно не новички.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 06 січня 2014, 09:14

maratura писав: тількищо приїхав з Буковеля.В районі Делятин-Коломия туман нереальний.Перед машиною біла стіна.Їхав "по пріборам".
На Буковелі цілий день +8 ,+6. На трасах сніг.накилали.Народу *facepalm
треба було 1-го катати, погода була хороша, а люди лише після 12тої почали просипатися,стан трас був те що треба.

А я у вівторок всеодно поїду, я в цьому плані ненормальна. Потім поїду 14-го там вже похолодання передають.
ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав: а просветите не зрячего) сколько нужно и чего собрать с нуля?
я вот все время думаю-думаю про это и никак не начну :( .. возиться со мной некому, все мои знакомые которые катают - явно не новички.
перше це бажання, а все решта можна взяти напрокат для початку(лижі,чи борд,боти,окуляри) бажано мати лижний костюм чи просто теплу куртку і не промокаючі штани, рукавиці (хоча на Буковелі це теж дають напрокат,але краще своє) . Вчитися краще, коли тут в нас випаде сніг, десь в Горбово,Сон.долина чи в Мигово,якраз для того,щоб навчитися саме те, бо їхати на Буку,щоб просто попадати на трасі для новачків не варто.
Востаннє редагувалось 06 січня 2014, 09:16 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 06 січня 2014, 12:20

ДРУГ КРАСНОАРМЕЕЦ писав: а просветите не зрячего) сколько нужно и чего собрать с нуля?
перше це бажання, а все решта можна взяти напрокат для початку(лижі,чи борд,боти,окуляри) бажано мати лижний костюм чи просто теплу куртку і не промокаючі штани, рукавиці (хоча на Буковелі це теж дають напрокат,але краще своє) . Вчитися краще, коли тут в нас випаде сніг, десь в Горбово,Сон.долина чи в Мигово,якраз для того,щоб навчитися саме те, бо їхати на Буку,щоб просто попадати на трасі для новачків не варто.[/quote]
И обязательно инструктор

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 06 січня 2014, 12:31

Maxi писав: И обязательно инструктор
або людина, яка дуже добре катається, буде ще й безкоштовний інструктор.
Востаннє редагувалось 06 січня 2014, 12:32 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 06 січня 2014, 15:18

oberig писав:
Maxi писав: И обязательно инструктор
або людина, яка дуже добре катається, буде ще й безкоштовний інструктор.
Не подходит,я Вам объясню почему нет 1.Инструктор не только хорошо катаеться,он владеет методикой обучения и сможет быстро,доступно и самое главное правильно обучить Вас начальному уровню,заложить базу на которую можно накидывать до бесконечности2.Я учился сам и довольно не плохо катал(ПО МОИМ МЕРКАМ) ,но когда решил перейти на серьезную слаломную лыжу,тоу меня ничего не вышло,постоянно падал,один раз на Буке на 13 й чуть не убился,а проблема была в самообучении,после тяжелой и дрлглй работы с инструктором(это после более чем 10 лет на лыжах) я поехал,не стоит экономить,совсем другой кайф и конечно безопасность ваша и других людей на склоне,единственный совет который я могу Вам дать никогда непереоценивайте свои возможности,лучше недооценить как говориться лучше перебдеть чем недобдеть))
Востаннє редагувалось 06 січня 2014, 15:21 користувачем Maxi, всього редагувалось 1 раз.

rerik
Досвідчений
Дякував (ла): 20 разів
Подякували: 80 разів

Повідомлення rerik » 06 січня 2014, 23:52

Зображення

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”