Блін(((
І в FIL теж(((—зовсім погано?))
пс. Цілі—— побачу що з того вийде за місяць))
Блін(((
Цю приказку вигадали про мене здається)))Maddoc писав: ↑02 квітня 2021, 12:03Fil - ріс на тому що його добавили в Greyscale, а так його ціна 20-40 баксів. І типу є присказка яку всі трейдери говорять як мантру: закупился на хаях - прокатился на х***ях. Тому НІКОЛИ не купляй (на тривалий термін чи середньотерміново) актив який виріс 10-20 разів особливо в крипті.
Технічно непоганий - ТА (теханаліз) ФА (фундаментал)?sergej1974007 писав: ↑02 квітня 2021, 12:10Цю приказку вигадали про мене здається)))
пс. Та ніби той FIL кажуть що і технічно непоганий?
Тобто є в нього своі сфери вжитку.
Круто))
Ну я теж критично відношусь і до сигналів і до віп груп.Maddoc писав: ↑02 квітня 2021, 14:24Сигнали? Аххаха, я не даю сигнали. ми можемо ідеї обговорити. Я тобі дам пару порад-питань безкоштовно. Перша нащо ти прийшов на ринок крипти? Друге - всі сигнали, віп групи повна ХЕРНЯ, в кінці все рівно зільєш(втратиш деп) я маю на увазі довгостроково пів року рік два (сама надійно це інвестиції). Третє я активно торгую не тримаю позиції (ризикові) більше дня максимум 2. І ще ти прийшов на так званий бичий ринок, тут все вау класс летить бабло легко, але я уже один цикл пережив і бачив як щитки падали в 30-40 раз і не відростали.
Цікавого хм -- типу не можемо взяти 60к, до понеділка Американці відпочивають так що по ринку може бути всяка дічь.
Ну тоді профіту. А і не заходь на всю котлету діли депку.sergej1974007 писав: ↑02 квітня 2021, 14:39Ну я теж критично відношусь і до сигналів і до віп груп.
І про інвестиціі на довгострок——це про мене.
А от торгувати кожний день——я не встигну(( Це ж сидіти треба—відслідковувати все((
Ну а те що може все впасти надовго——я ніби й готовий до цього((
Сподіваюсь що це станеться не скоро((
І ще скажи будь—ласка——