Дневник Нарцисса
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Re: Дневник Нарцисса
Йогу показывали по телеку( пока обедал).
Признавайтесь--
Кто сколько часов в день на голове стоит?
Признавайтесь--
Кто сколько часов в день на голове стоит?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Чтобы не создавать новых тем---
Тема--- день за три.
Копипаст с ФБ( могут некоторые моменты быть непонятными).
#Деньзатри
#МотиваціязОністратом
#БігаючийБанкір
#ПідготовкадоКроссХілл
#СпартакЧемпіон
#Мідалька
#ВуличніМузики
#Лицарі__ЗнайоміОбличчя
#Селебрітіінетільки)))
Дуже насичений День-- тому багатобукв)))
1.Ранок почався знайомством з Андрій Оністрат--#БігаючийБанкір))--- в рамках підготовки до завтрашнього #CrossHill--мотиваційний семінар від одного з найуспішніших бігунів Украіни.)) Людина реально мотивує і надихає--зразу хочеться міняти світ.))Простий і зрозумілий чувак-- все розклав про поличкам і поставив на своі місця)) Дякую Yuliya Fylypchuk за шикарну підготовку--реально було круто.))
2. Отримав реєстраційний пакет від #CrossHill-- мій номер --1186--- переганяйте)))
3. На Соборці-- море народу-- проходив Турнір Охоронців з учасниками від правоохоронних структур-- цікаво було))
Рядом--- Спортивний Ярмарок.Різні секціі та спортклуби показують себе і запрошують до себе))
4. Так щоб не ходити просто так( людина я ініціативна))) )--- взяв участь у змаганнях у підніманні ваги))--- там специфічний снаряд-- з рухомою ручкою( на зразок тих турніків на яких висять на час за гроші-- і ніхто не висить 2 хв).
Прийшов трошки запізно--- ледве встиг позмагатися.
В результаті--- нова Мідалька)))---3- тє місце( лише тому що запізнився трохи і змагався за останні місця))) ).
Змагання--- від клубу пауерліфтінгу-армреслінгу Спартак)).#СпартакЧемпіон)))
5. Прогулювався по Кобилянськоі-- насолоджувався Днем Вуличноі Музики.
Реально гарні колективи, (Николай Задора-- лучший))) )
Купа людей, багато приізджих--- навіть Селебріті(лайт) як Олексій Тритенко-- актор серіалу "Коли ми вдома"---( я людина багатогранна і серіали під завтрак передивляюсь іноді))) .Селебріті лайт-лайт--- #Саразкулуарів)))
Щось вилетіло з голови ій питаннячка позадавати)))
Селебріти наші))--- тут і Іван Гешко( який же захід без нього?), і всі наші керманичі міські-- і Каспрук, і депутати всілякі обох рад, і купа народу по Спорту.
6. Іду далі--- старі знайомі)))( взагалі жінка каже що зі мною неможливо гуляти-- постійно зупиняюсь з кимось побалакати))) )--- Лицарі-- реконструктори.Востаннє-- рубався з ними на мечах на Мід Зоммер Фест))
Фоточки-фоточки, постріляв з луків-арбалетів--- намагався відтворити постріл Робін Гуда--чуть-чуть не вийшло)))
Загалом---насичений Подіями і Гарними Емоціями день)))
Дякую всім хто був до цього причетним)))
пс. Пішов відпочивати--- завтра Кросс-хілл 2017)))
Фоточки)))---
1.
Тема--- день за три.
Копипаст с ФБ( могут некоторые моменты быть непонятными).
#Деньзатри
#МотиваціязОністратом
#БігаючийБанкір
#ПідготовкадоКроссХілл
#СпартакЧемпіон
#Мідалька
#ВуличніМузики
#Лицарі__ЗнайоміОбличчя
#Селебрітіінетільки)))
Дуже насичений День-- тому багатобукв)))
1.Ранок почався знайомством з Андрій Оністрат--#БігаючийБанкір))--- в рамках підготовки до завтрашнього #CrossHill--мотиваційний семінар від одного з найуспішніших бігунів Украіни.)) Людина реально мотивує і надихає--зразу хочеться міняти світ.))Простий і зрозумілий чувак-- все розклав про поличкам і поставив на своі місця)) Дякую Yuliya Fylypchuk за шикарну підготовку--реально було круто.))
2. Отримав реєстраційний пакет від #CrossHill-- мій номер --1186--- переганяйте)))
3. На Соборці-- море народу-- проходив Турнір Охоронців з учасниками від правоохоронних структур-- цікаво було))
Рядом--- Спортивний Ярмарок.Різні секціі та спортклуби показують себе і запрошують до себе))
4. Так щоб не ходити просто так( людина я ініціативна))) )--- взяв участь у змаганнях у підніманні ваги))--- там специфічний снаряд-- з рухомою ручкою( на зразок тих турніків на яких висять на час за гроші-- і ніхто не висить 2 хв).
Прийшов трошки запізно--- ледве встиг позмагатися.
В результаті--- нова Мідалька)))---3- тє місце( лише тому що запізнився трохи і змагався за останні місця))) ).
Змагання--- від клубу пауерліфтінгу-армреслінгу Спартак)).#СпартакЧемпіон)))
5. Прогулювався по Кобилянськоі-- насолоджувався Днем Вуличноі Музики.
Реально гарні колективи, (Николай Задора-- лучший))) )
Купа людей, багато приізджих--- навіть Селебріті(лайт) як Олексій Тритенко-- актор серіалу "Коли ми вдома"---( я людина багатогранна і серіали під завтрак передивляюсь іноді))) .Селебріті лайт-лайт--- #Саразкулуарів)))
Щось вилетіло з голови ій питаннячка позадавати)))
Селебріти наші))--- тут і Іван Гешко( який же захід без нього?), і всі наші керманичі міські-- і Каспрук, і депутати всілякі обох рад, і купа народу по Спорту.
6. Іду далі--- старі знайомі)))( взагалі жінка каже що зі мною неможливо гуляти-- постійно зупиняюсь з кимось побалакати))) )--- Лицарі-- реконструктори.Востаннє-- рубався з ними на мечах на Мід Зоммер Фест))
Фоточки-фоточки, постріляв з луків-арбалетів--- намагався відтворити постріл Робін Гуда--чуть-чуть не вийшло)))
Загалом---насичений Подіями і Гарними Емоціями день)))
Дякую всім хто був до цього причетним)))
пс. Пішов відпочивати--- завтра Кросс-хілл 2017)))
Фоточки)))---
1.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Чет я действительно не использую эту ветку.
Хотя я хотел не ветку, а раздел отдельный.
Ну да ладно( пока).
Накидаю вам новых фоточек.
Ну да ладно( пока).
- sergej1974007
- Легенда Форуму
sergej1974007 писав:Чет я действительно не использую эту ветку.
Ну да ладно( пока).