Про Форум((
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Re: Про Форум((
Форуми не витримують конкуренції з сучасними соціальними мережами - гігантами і відійшли на задній план. Спілкування на форумі, чи щось продавати тут, це як би читати зараз новини з газети, а не на компютері/телефоні/планшеті.
Я думаю, якщо б створити групу ЧеФорум наприклад на ФБ, то там набагато живіше , активніше і цікавіше було б спілкування, завдяки вбудованим туди технологіям.
Я думаю, якщо б створити групу ЧеФорум наприклад на ФБ, то там набагато живіше , активніше і цікавіше було б спілкування, завдяки вбудованим туди технологіям.
Отака х...ня, малята
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Так є там групи форуму в мережах ... .
Політики і волі до життя форуму -- немає ... .
Політики і волі до життя форуму -- немає ... .
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Не помню вообще с какого года уже реганулся в форум ... . Но как вдруг решил поучавствовать в некоторьіх интересньіх (наконец) беседах ... то тут же появились завсегдатаи гадатели ... чей же я мульт ... .
Вот так и не получилось у них "угадать" ... .
Вообще изначально даже не пьітался вникать в сие форум-пространство ... потому как изначально вид и атмосфера ... бьіли не очень для жизни ... .
Спустя некоторое время потенциал вроде и вьірос ... но и не вьізьівал достаточного интереса в плане перспектив ... .
Потом когда вдруг пришло уведомление про собрание ВіДФ ... я совсем практически и не обратил на него внимание даже ... .
Но потом , сложивши "ребус" из снующих вдруг рядом людей и того уведомления ... понял что сие творение может умирать и дольше остальньіх ... , особенно без лучших альтернатив ... .
В целом так оно и вьішло ... .
И очень жаль что только так ... .
Вот так и не получилось у них "угадать" ... .
Вообще изначально даже не пьітался вникать в сие форум-пространство ... потому как изначально вид и атмосфера ... бьіли не очень для жизни ... .
Спустя некоторое время потенциал вроде и вьірос ... но и не вьізьівал достаточного интереса в плане перспектив ... .
Потом когда вдруг пришло уведомление про собрание ВіДФ ... я совсем практически и не обратил на него внимание даже ... .
Но потом , сложивши "ребус" из снующих вдруг рядом людей и того уведомления ... понял что сие творение может умирать и дольше остальньіх ... , особенно без лучших альтернатив ... .
В целом так оно и вьішло ... .
И очень жаль что только так ... .
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Кажется до сих пор среди модерата продолжают существовать дичайщие обезьяньі , считающие свою безграмотность и импульсьі бессовестия и повелительство ... важнее любьіх возможньіх прав пользователя ... !
Я лично совсем не думаю что форумьі себя изжили . Скорее вот подобного типа модерастьі ... изживают то что могло бьі вполне себе радоваться жизни ... .
Я лично совсем не думаю что форумьі себя изжили . Скорее вот подобного типа модерастьі ... изживают то что могло бьі вполне себе радоваться жизни ... .
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
я так зрозуміла, що ти скучив за Расселом...TAZIT писав: ↑11 серпня 2020, 23:36Кажется до сих пор среди модерата продолжают существовать дичайщие обезьяньі , считающие свою безграмотность и импульсьі бессовестия и повелительство ... важнее любьіх возможньіх прав пользователя ... !
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
От якось зовсім і ні ... .
Принаймні за Марволкою туга ... на порядок більша !
А щодо деяких модераторів ... не можу сказати що вони не нудьгують ... .
Сергій би мабуть теж сказав що пакостити нишком ... за допомогою зайвих кнопочок ... це якось зовсім (не) по пацанськи ... .
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1311 разів
Я багато міг би сказати з цього приводу))TAZIT писав: ↑12 серпня 2020, 00:27От якось зовсім і ні ... .
Принаймні за Марволкою туга ... на порядок більша !
А щодо деяких модераторів ... не можу сказати що вони не нудьгують ... .
Сергій би мабуть теж сказав що пакостити нишком ... за допомогою зайвих кнопочок ... це якось зовсім (не) по пацанськи ... .
Але прийде один такий і потре всі крилаті вислови)))