Під Слов'янському невідомі розстріляли браконьєрів (c)

Спілкування майже без обмежень
Відповісти
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Під Слов'янському невідомі розстріляли браконьєрів (c)

Повідомлення kreativ » 05 листопада 2018, 09:37

Это на прошлой неделе было, я думал что это фейк. А здесь уже все серьезнее в плане источников.
С одной стороны - личная трагедия для участников, с другой стороны - это не изменит ничего глобально, с третьей стороны - сделавший это - очень достойный человек.

У лісопосадці під Слов'янськом п'ятьом чоловікам прострелили ноги за незаконну вирубку лісу. Потерпілі наразі перебувають у хірургічному відділенні лікарні з вогнепальними пораненнями ніг.

У місті ширяться чутки про народних месників, які борються з нелегальними лісорубами. У поліції неохоче коментують цю справу і подробиць не повідомляють.

Як з'ясувалося, бригада з 6 нелегальних лісорубів віком 19-24 років знищувала зелені насадження в посадці "Молочар" під Слов'янськом 27 жовтня вночі, коли до них підійшли двоє чоловіків з рушницями в балаклавах (за деякими даними - один чоловік).

Вони вимагали припинити незаконну вирубку дерев, але браконьєри не реагували. Тоді один з чоловіків почав стріляти з мисливської рушниці по ногах браконьєрів.

"Ми з друзями приїхали на риболовлю. З посадки вийшов чоловік у балаклаві і почав стріляти. Він був одягнений у все чорне, з гвинтівкою або рушницею. Він підійшов до мене, наказав вийти з машини і лягти на землю обличчям вниз. Я ліг на землю, а він мені вистрілив в ногу. Потім облив машину бензином, підпалив її і зник", - розповів потерпілий Дмитро Карнюшкін.

Зараз з роздробленою кісткою ноги Дмитро лікується в Слов'янську. У його товаришів схожі поранення. Нападник принципово стріляв по ногах. Лікарі зробили все, щоб зберегти пацієнтам кінцівки. Зараз їхньому життю нічого не загрожує.

Тим часом в поліції обставини масового розстрілу коментують неохоче. Правоохоронці зізнаються, що постраждалі займалися вирубкою дерев. Наскільки легальним була їхня праця, слідчі поки не з'ясували.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Re: Під Слов'янському невідомі розстріляли браконьєрів (c)

Повідомлення kreativ » 06 листопада 2018, 09:16

мдяяяя.... почитал я тут чуть больше инфо на эту тему и все оказалось прозаичнее. вместо народного мстителя теперь четче виден образ представителя конкурирующего лесорубного сообщества. печаль-беда и зрада повсюду(

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”