Був в Амстердамі...і не таке бачив...
Коли всюди висять кольорові прапори це ще пів біди, бо самих меньшинств там так явно не видно...Але будучи в ТЦ, побачив одну пару геїв. Один такий метра 2 , негр, качок, з спортивною сумкою, скоріше всього з залу йшов...а потім помітив поряд ще одного такого самого, тільки з рожевою сережкою. І вони йшли і трималися за руки....
Тут головне не подати вигляд шо ти здивований, бо за таке там поліцію викликають.
Про геев в реальной жизни
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Re: Про геев в реальной жизни
Кароче случай))——
Я вкантактике подписан на разные группки по боевым единоборствам—— ну и принял запрос от одного из участника такой группки——зашел на страничку его—— такой весь из себя боец—— татуированный, накачанный))
А вот зашел в видосики—— а там он не совсем традиционно борется)))
пс.Ну и еще у меня была история как мне деньги предлагали за полюбится с одним)))
Я вкантактике подписан на разные группки по боевым единоборствам—— ну и принял запрос от одного из участника такой группки——зашел на страничку его—— такой весь из себя боец—— татуированный, накачанный))
А вот зашел в видосики—— а там он не совсем традиционно борется)))
пс.Ну и еще у меня была история как мне деньги предлагали за полюбится с одним)))
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Вспомнил видео: viewtopic.php?f=5&t=10&p=426973#p426973
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Кстати, есть сайт, где рассказывают о петициях на эту тему: http://emlstats.com/ru/web_letter?actio ... ksgyacf4pz .
Но некотоыре петиции были удалены, вероятнне всего, по причине "невідповідності европейському напрямку розвитку".
Но некотоыре петиции были удалены, вероятнне всего, по причине "невідповідності европейському напрямку розвитку".
Всё будет хорошо - я узнавал:)