Исскуство или Педофилия?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Исскуство или Педофилия?
Вот статью надыбал про недавний скандал на выставке в Москве.
http://relevantinfo.co.il/pr-agency-orthodox-attack/
И вопрос возник--где Грани?
пс.Для себя-мне все ясно-понятно.
Интересно как другие реагируют.
ппс.Кто не любит многабукв--
http://relevantinfo.co.il/pr-agency-orthodox-attack/
И вопрос возник--где Грани?
пс.Для себя-мне все ясно-понятно.
Интересно как другие реагируют.
ппс.Кто не любит многабукв--
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: Исскуство или Педофилия?
FB тоже недавно отжег по этому поводу.
Заблокировали фотку из Вьетнама, с голой девочкой, которая убегает из сожженной напалмом деревни.
Имхо, все эти моралисты на деле оказываются самыми что-ни на есть педофилами, практикующими так сказать.
Заблокировали фотку из Вьетнама, с голой девочкой, которая убегает из сожженной напалмом деревни.
Имхо, все эти моралисты на деле оказываются самыми что-ни на есть педофилами, практикующими так сказать.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
С 8-ой минуты искусствовед - вроде самый адекватный там человек. Особенно понравился вопрос к журналисту и фраза, мне нужно запомнить откуда ж такое дно и где такие работают?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Мне почему то кажется что такой кондовый патриот среднестатистический видит это иначе.
Дельфіне,агов. :D
Дельфіне,агов. :D

- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Чо?
Можна подумати - від того що я щось скажу, то це якось змінить твоє життя? Чи потролити нема кого?
Мені нічого додати до слів мистецтвознавця. Це настілки дико, що аж обговорювати не охота. Люди показились і бачать в мистецтві тільки бруд...
Одні бачать мистецтво, інші в силу своєї зіпсованості - те що сидить у них в голові.
Із сусідньої теми фотку - "мужик із... книжкою" перепостити? От і всі відповіді.
А скандал.. так це ж раша. У них настільки дно, що мистецтво будуть спалювати скоро на вогні. А інтилегенцію розстрілювати. Це вже було...
Можна подумати - від того що я щось скажу, то це якось змінить твоє життя? Чи потролити нема кого?
Мені нічого додати до слів мистецтвознавця. Це настілки дико, що аж обговорювати не охота. Люди показились і бачать в мистецтві тільки бруд...
Одні бачать мистецтво, інші в силу своєї зіпсованості - те що сидить у них в голові.
Із сусідньої теми фотку - "мужик із... книжкою" перепостити? От і всі відповіді.
А скандал.. так це ж раша. У них настільки дно, що мистецтво будуть спалювати скоро на вогні. А інтилегенцію розстрілювати. Це вже було...
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
саме так!!!Дельфин писав:...
скоро вони заборонять наше телебачення та ввезення наших книжок!
а у наших фільмах будуть замальовувати портрети нашого начеснішого Президента, кума найпатріотчнішого Президента!!!
ганьба!!!
дніще пробито!!!
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
А що це у них все якось через мочу? Спорт ч-з мочу, тут також... :)
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Дельфін,за відсутності інших персонажів (так сталось просто),ти для мене---один з небагатьох Патріотів з якими можна дискутувати.Дельфин писав:Чо?
Іноді я з тобою повністю згоден без питань,я тут навіть лайкнути хотів за тверезий підхід,якби не останній абзац де ти зірвався в обвинувачення всіх,а не тільки дебілів.
А іноді я бачу в тобі прихильника Свободи--а іх я відношу скорше до тих хто на відео блокує ту виставку.
І тому у нас такі собі--двойствєнниє чуства. :D
пс.І дійсно немає достойних кандидатів на Троллінг. :D
ппс.Сумно зітхнувши---"Школьнєг,агов" :D
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ти не повіриш, але серед "всіх" - дибілів уже більшість. У нас на свою тему. У них на свою. Але їх уже більшість. І тому вирізняти дибілів окремо не можу. Не вийде.sergej1974007 писав:,якби не останній абзац де ти зірвався в обвинувачення всіх,а не тільки дебілів.
Бзік на "скрепах" уже масове явище. Тому все вірно я сказав. Коли кажуть, що Україна загнила, ніхто не згадує що десь в провінції є пару людей які здорові і ще не загнили...
Оцінють інтелектуальний рівень суспільства по більшості, а рівень технічного розвитку по індивідуальним можливостям.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,