Незаконный демонтаж МАФа на Театралке. Незаконный ли?

Спілкування майже без обмежень
Відповісти
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Незаконный демонтаж МАФа на Театралке. Незаконный ли?

Повідомлення kreativ » 21 вересня 2016, 12:54

не знаю, кто тут прав, кто виноват. но видео внизу там...кхм... вызывает скорее негатив к этой женщине=/

и там видео всяких много. хотя в самой ситуации она мб выступает реально потерпевшей стороной, формат выступления как по мне все портит
У Чернівцях підприємиця образилася на Інспекцію з благоустрою через те, що вони вночі демонтували її кіоск з продажу морозива, і подала в суд (ВІДЕО)

Зображення

СЛОВО ЗА СУДОМ /

Чернівчанка Людмила Варгоцька, співвласниця кіоску з продажу морозива, який було демонтовано на вулиці Бандери, готується судитися з Інспекцією з благоустрою. Жінка скаржиться на дії Інспекцію, яка, за її словами без відповідних дозволів знищує чуже майно й відбирає місця для праці.

«Я виступаю сьогодні від себе особисто, та від всіх підприємців, які постраждали від беззаконня міської влади, від людей які залишились без робочих місць, підприємців які залишились без доходів, які їм забезпечували хліб насущний», - заявила Людмила Варгоцька.

За словами власниці знесеного МАФу, про те що її торгова точка на Театральній площі міста стоїть незаконно, вона не знала.

«Усі базові вихідні документи у нас були. Самовільних дій з нашої сторони абсолютно ніяких не було вчинено. Тому що ми завжди діяли в рамках закону», - сказала жінка.

Адвокат Варгоцької Ігор Івасюк зауважив, що Інспекція з благоустрою своїми діями зашкодила честі та гідності підприємиці.

«Ми скористалися правовою можливістю звернутися як до органів прокуратури із заявою про вчинення кримінального правопорушення, зокрема наявність перевищення влади в діях посадових осіб органів місцевого самоврядування. А також звернулись в порядку адміністративної юстиції до Адміністративного суду з тим, щоб визнати ці дії незаконними», - сказав адвокат.

Як наголосив правозахисник, демонтаж в нічний час вони розцінюють як незаконний метод боротьби з підприємцями.

«Все зробили тишком-нишком з порушенням усієї процедури, без присутності власника, без правових підстав, без попередження власників про проведення такого демонтажу», - зазначив Івасюк.

У коментарі кореспондентові БукІнфо головний інспектор з благоустрою Чернівців запевнив, що необхідних документів власники кіоску з продажу морозива не мали. До того ж ліквідацію того чи того МАФу вирішує не він, а відповідна комісія.

«Є рішення відповідної комісії, а це колегіальний орган, який піднімає руки і своїм рішенням дає дозвіл чи ні. Тобто стверджувати, що Обшанський зносить МАФи, це неправильно. Та й взагалі ніяких документів не було. Ми вже мовчимо про паспорт прив’язки, який повинен бути. А так взагалі дозвільних документів немає», - зазначив Обшанський.

Також інспектор з благоустрою повідомив, що власники не сплачували податків ще з 2009 року. Водночас Людмила Варгоцька запевнила, що гроші платила справно, відповідні квитанції вона має.

«На момент встановлення узгодили з «Колосом», оскільки ми прилеглі до магазину, але земля територіальної громади, я на цьому наголошую, сплачували «Колосу». Є квитанції, які підтверджують цей факт, і був договір», - пояснила жінка.

Обшанський зазначає, що платити «Колосу» це не означає платити місту.

«В бюджет міста не поступало жодної гривні. А усі відносини між приватними підприємцями, міська рада не може туди лізти. Це не наші повноваження», - сказав посадовець.

Наразі підприємиця готується в суді доводити свою правоту. Людмила Варгоцька переконана, що справедливість буде на її боці і вона зможе повернути свій кіоск на попереднє місце.
[media]https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e9pXe9cZV8[/media]

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Незаконный демонтаж МАФа на Театралке. Незаконный ли?

Повідомлення sergej1974007 » 21 вересня 2016, 13:01

Я тебе потом расскажу про деньги именно этой девушки.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 21 вересня 2016, 13:08

sergej1974007 писав:Я тебе потом расскажу про деньги именно этой девушки.
Ню-ню
Востаннє редагувалось 21 вересня 2016, 13:44 користувачем zepellin, всього редагувалось 1 раз.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 21 вересня 2016, 13:24

Вот тут можно про родителей найти оф.инфу.
http://nashigroshi.org/2015/12/29/komu- ... ernivtsiv/
А уже неоф.--я Саше как-то расскажу.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Асман
Забанен до 31 грудня 2099, 02:00
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 22 рази

Повідомлення Асман » 21 вересня 2016, 14:25

да что ж такое творится??! *balabol* *gamer*
Зображення

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 21 вересня 2016, 15:45

Не знав я що ніч- це ранок 7,30

Зображення

І по друге, якщо усім заправляє Людмила, то хто така Наталя? *food*

Зображення
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 21 вересня 2016, 16:34

мама іі
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 22 вересня 2016, 23:55

"Власниця демонтованого кіоску з морозивом у Чернівцях не сплатила до міського бюджету 25 тисяч"

Зображення

Станом на 22 вересня пані Людмила Варгоцька не є приватним підприємцем, не є власником тимчасової споруди, яку демонтувало КП "МіськШЕП" дев’ятого вересня. Згідно документів, власником кіоску є мати пані Людмили, Наталія Варгоцька.

Про це на брифінгу 22 вересня повідомив начальник інспекції з благоустрою Чернівців Сергій ОБШАНСЬКИЙ, коментуючи обурення Л. Варгоцької з приводу демонтажу кіоску з морозивом на вулиці Степана Бандери, пише molbuk.ua

-Інспекція з благоустрою – це орган, який керується тільки фактами, працює згідно чинного законодавства і згідно повноважень, делегованих міською радою, - зазначив С. Обшанський. - Людмила Леонідівна Варгоцька наполягає на тому, що вона є приватним підприємцем, створює робочі місця і таке інше. Станом на 22 вересня пані Людмила Варгоцька не є власницею тимчаосвої споруди, яку демонтувало КП "МіськШЕП" 9 вересня. Приватним підприємцем по тому кіоску працювала Наталія Дмитрівна Варгоцька. Яка у нас є на єдиному податку, в місяць сплачує 275 гривень 60 копійок. Борг по єдиному податку у пані Варгоцької Наталі складає три тисячі 312 гривень. Тобто майже 10 місяців люди нічого не сплачують в бюджет міста і взагалі в державну казну. Вони не створили жодного робочого місця, люди в них не працюють.

С. Обшанський розповів, що, згідно підрахунків, за всі роки існування споруди їхні власники не сплатили до міського бюджету загалом 25 тисяч гривень.

-Ми зробили невеликий розрахунок від 2009 року, відколи стоїть ця тимчасова пересувна споруда, скільки в бюджет міста не потрапило грошей, - сказав керівник інспекції. - 2009 рік – мали би заплатити в бюджет 645 гривень 90 копійок. 2010, 2011, 2012, 2013 роки – по 684 гривні. А от 2014 рік згідно індексації – 7 тисяч 225 гривень, 2015 рік – 7 тисяч 225 гривень, 2016 рік – майже 7 тисяч. Тобто загалом 25 тисяч гривень, які можна було витратити, до прикладу, на пільговий проїзд чи надати комусь матеріальну допомогу.

Ухвала рішення демонтувати кіоск з морозивом зайняла понад 90 днів, тож це не було зненацька і без попередження, запевняє С. Обшанський.
-Вся процедура у нас зайняла 92-93 дні, - сказав чиновник. - І закиди у бік Обшанського, що їх не попереджали, що це все було вночі… Це була не ніч, це була восьма година ранку. Тим паче, було попередження від 5.07.2016 року підприємцю Н. Д. Варгоцькій від директора департаменту містобудівного комплексу Володимира Бабчука.

С. Обшанський також додав, що у 2009 році Наталія Варгоцька отримала дозвіл на розташування низькотемпературного прилавка.

"Тобто це така штука, яка займається сезонним продажем морозива. Сезон закінчився – вони мали би це забрати", - зазначив Сергій Валерійович. А ще продемонстрував відповідь від санепідемстанції, де зазначено, що СЕС лише не заперечувала проти продажу морозива на території гастроном "Колос" ТОВ "Технонафтозбут", а не на вулиці С. Бандери поблизу.

Нагадаємо, чернівчанка Людмила Варгоцька, яка називає себе співвласницею кіоску з продажу морозива, який було демонтовано на вулиці Бандери, готується судитися з інспекцією з благоустрою. Жінка скаржиться на дії інспекції, яка, за її словами без відповідних дозволів знищує чуже майно й відбирає місця для праці.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”