Повідомлення
Rassel » 17 грудня 2017, 19:56
Re: Nota bene.
rvun 14 декабря, 10:44
Та ну ладно. Завжди як баби починають про те, як чоловік має заробляти, жити і т.д. - то чоловік на їхній погляд їм винен, як земля колгоспу. А коли йде питання про те саме з жіночкою - то "я жи женщіна, нє надо на мєня надєяться, я не для єтого создана". Я отаке через день від власної дружини чую. Пару разів намагався логічно розгромити - то в кінці діалог завжди звертався до того, шо в жінок є унікальна перевага - "пісєчка" і тому вони багіні, а чоловіки лайно. Проте коли їх посилаєш нахер, вони чомусь не пов'язують мої дії з цією їхньою позицією. Одна дівулька колись коли йшла мова шоб з'їхатись почала акуратно розповідати, шо за мій кошт буде зніматись хата і всі хозвитрати, а вона молода, гарна і зарплату буде витрачати як їй схочеться. На питання а чого це так, відповіла - шо вона не збирається бути фінансовим партнером. То я її послав нахуй. Вона щось намагалась дати задню, проте я так зрозумів мій демарш був самим розумним вчинком в тій ситуації.навіть мова не йшла про утримання чоловіка, після місяця знайомств половина лярв вважає, шо ти маєш повісити її собі на шиї і носитись як з писаною торбою. Відверто кажучи - аби не діти, то я б радив усім чоловікам користуватись послугами професіоналок. І голова в них не болить, і по хаті все влаштовує, не потрібно ні шурупи для них нікуди вкручувати, ні плитку класти ні стінку ставити. А гроші і та й та бере. Так нашо платити більше?
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина