Ніколи не запитуйте нічого у модераторів,
- SLAVON
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 71 раз
- Подякували: 79 разів
Re: Ніколи не запитуйте нічого у модераторів,
Славку,давай возвращяйся с семью,хорош привередничать...скучаем едрён-батон однако *santa_tree*
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1652 рази
SLAVON
Так я тута только свободен :)
Востаннє редагувалось 26 грудня 2013, 23:13 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
Власть это наркотик, долго не продержишься.Sl@vcheg писав:SLAVON
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
разговор мужчин??Samson писав: Кыш *hlopushka* Жэнщина, нэ лэзь в разгавор мужчин

мммммм класні же в нас є декілька мужчин - порозпускати соплі, пошистьорити одне на одного, повисити свою низьку самооцінку за рахунок тролінгу і образ інших- справжні чоловічі поступки :D
крім основної роботи цим і займаюся.Samson писав:Вышывай крэстиком *hlopushka*
+500ussser писав:Женская половина нашего форума почему-то никогда не ссорится. *snegurka*
п.с. жінки зразу ідуть коси одна одній видирати, а не привселюдно нюні розпускають :D
так би поступив мужчина----чекаємо поки Самсон стане мужчиною, колись же це повинно статися.maestro писав:[
Очень рад что ты все понял и все же извинишься перед девушкой. Мол что была не правильная шутка - так бы поступил действительно мужчина.
раз ти жартував зі мною, то і я відповім жартом : я на тебе не ображаюсь, бо на ...... гріх ображатися *hlopushka*Samson писав:Я с тобой не шутил чего прицепился?

і останнє,хлопці новий рік на носі, зберіться десь в ресторані,за гарною вечерею і хорошою бутилкою помиріться і забудьте погане,бо така єрунда не вартує сварок і образ
Та немає тут сварок, усі веселі, або дуже веселі з гарним почуттям гумору.(нерахуючи дерзко-"озабоченних).
Оберіг, я на 100% впевнений, що Самсон не збирався вас ображати і радий що ви до цього віднеслись також з гумором. :)
Якщо це вас заділо, то я готовий замість нього принести вибачення.
давайте краще колядки поспіваєм. :)
Оберіг, я на 100% впевнений, що Самсон не збирався вас ображати і радий що ви до цього віднеслись також з гумором. :)
Якщо це вас заділо, то я готовий замість нього принести вибачення.
давайте краще колядки поспіваєм. :)
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
До речі, гарна ідея! Зараз по всіх фірмах корпоративи. Давайте і собі влаштуємо форумний корпоратив! Явка ВСІХ дівчат форуму обов*язкова!!! Хто ЗА?
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Я за! *ny_snegovik*Марволка писав:До речі, гарна ідея! Зараз по всіх фірмах корпоративи. Давайте і собі влаштуємо форумний корпоратив! Явка ВСІХ дівчат форуму обов*язкова!!! Хто ЗА?
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!