Секс на публике. +16
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Секс на публике. +16
А что обычная парнуха тебе уже наскучила, чего то новенького захотелось, да?sauron писав:щось мало фоток, і бачу там відео знімали, де знайти?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
да бл*ть хочу подрочити на нихДерзкий писав: А что обычная парнуха тебе уже наскучила, чего то новенького захотелось, да?
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
бл**яяяsauron писав:да бл*ть хочу подрочити на нихДерзкий писав: А что обычная парнуха тебе уже наскучила, чего то новенького захотелось, да?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Ну адміністративка максимум може бути, але в цілому - ніц настільки поганого для такого резонансу - я тут не бачу.Dimich писав:а что, нормально так, по пацански. одним словом красавчик :D а детки ? так за детками пусть родители следят а не клубы.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
А взагалі уважуха мужику. Весь зал трахнув стрептизерку подумки, і тільки один наважився дійсно це зробити. :D
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Якої свіжості це чудо?? Воно ж замученеtarik писав:йопти...я думав це було щось краще...kreativ писав:мммммммммда
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 174 рази
tarik писав:А взагалі уважуха мужику. Весь зал трахнув стрептизерку подумки, і тільки один наважився дійсно це зробити. :D
Судячи по фотці то просто в нього було достатньо горілки. :D :D :D
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра