„Оц-тоц-перевертоц, пережить нальот!” (с)
Терорист кудись тягнув бабусю
У соціальні мережі потрапило і активно обговорюється одна трохи гумористична фотографія, на якій донецький терорист із "днр" кудись несе вже зовсім немолоду жінку.
Авторство фотографії належить фотографу Геннадію Дубовому, так як саме ця прізвище вказана в кутку фотографії.
Користувачі інтернету відразу ж відреагували на сюжет, показаний на фото.
Першим ділом один користувач запитав про рішення статевого питання в таборі терористів, другий - особливо не думаючи, припустив, що терорист рятує жінку від «Правого сектору».
Далі була ще одна версія: терорист, мовляв, згадав молодість і вирішив перевести бабусю через дорогу.
А ще одному відразу ж пригадалася давня одеська пісенька «Оц-тоц первертоц, бабушка здорова».
«Как на Дерибасовской, угол Решильевской
В восемь часов вечера разнеслася весть:
У старушки-бабушки, бабушки-старушки
Шестеро налётчиков отобрали честь».
П.С. На фото показано саме шестеро бандитів :)
http://uapress.info/uk/news/show/35016
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: „Оц-тоц-перевертоц, пережить нальот!” (с)
Судя по всему, бабуся в руки солдата (или кто он там) попала посредством Фотошопа :D
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)