Поможіть з вибором фільтра для води!
Поможіть з вибором фільтра для води!
хотілось би поставити фільтр на воду від водоканалу, що порадите?
задумався сьогодні і не знаю що вибрати!
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Поможіть з вибором фільтра для води!
Сумніваюсь по перше що водоканал запропонує гарну ціну на цей фільтр. По друге потрібно знати які фільтри він використовує. По третє взнати які на даний момент є у нас в наявності на ринку і тільки тоді вже робити ставки на найкраще.bogdan писав:хотілось би поставити фільтр на воду від водоканалу, що порадите?
Востаннє редагувалось 27 квітня 2013, 21:36 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Rassel
- Експерт
А ще краще перед тим як собі встановлювати фільтр, ще і погорстати трохи http://www.arista.com.ua/inform/1355/1359/ в інеті.
- advanced member
- Поважний користувач
не так зрозуміли, фільтр на воду водоканальську а не з криниці я це мав на увазі!Rassel писав:Сумніваюсь по перше що водоканал запропонує гарну ціну на цей фільтр. По друге потрібно знати які фільтри він використовує. По третє взнати які на даний момент є у нас в наявності на ринку і тільки тоді вже робити ставки на найкраще.bogdan писав:хотілось би поставити фільтр на воду від водоканалу, що порадите?
- Rassel
- Експерт
І я про неї, тільки можливо ви мали науяві вільтр не від водоканалу? Значить так написанно :)
Востаннє редагувалось 27 квітня 2013, 21:47 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 10 разів
Сейчас раскрученная система очистки воды - система обратного осмоса. "Когда то цептор такие системы продавал по 2000 у.е." Минимальный 3 ступенчатый фильтр с мембраной от 600 гривен ну а дальше по нарастающей. У товарища моего 5 ступений + хорошая мембрана + бак + кран + минерализатор вынесло до 250 у.е.
Так что... Я тоже подумываю о системе но сдерживает то что остатки воды сливаются просто в канализацию. То есть из 100% воды водоканала 60-70% пойдет в бак, а остальные 30% сольет просто в канализацию.
P.S. Вот если бы лишки воды в бачек туалета или в бойлер запитать???
Так что... Я тоже подумываю о системе но сдерживает то что остатки воды сливаются просто в канализацию. То есть из 100% воды водоканала 60-70% пойдет в бак, а остальные 30% сольет просто в канализацию.
P.S. Вот если бы лишки воды в бачек туалета или в бойлер запитать???
- advanced member
- Поважний користувач