Заміна "радянського" водійського посвідчення
Заміна "радянського" водійського посвідчення
Вирішив замінити старе водійське посвідчення "радянського" зразка. В МРЕО по телефону запевнили, що проблем з заміною немає і бланки нових посвідчень є. Зібрав всі документи, але виявилося, що медична довідка вже прострочена. Може хтось підскаже - де швидко зробити медичну довідку форми №083/о? Минулого разу, в кінці 2010 року, для цього прийшлося відвідати психіатра, нарколога, поліклінніку №1 та потратити відповідно на кожного 24+20 грн, 45+10 грн, 64+100 грн. Всьго - 263 грн. Чи щось змінилося на краще за цей час? Розуміючи всю формальність цієї довідки, хотілося б отримати її швидко.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Заміна "радянського" водійського посвідчення
А щодо вартості заміни прав є інформація? бо чув що там ще потрібно десь під 400грн. залишити.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Як заміню, відпишусь... Взагалі 400 - то з мед. довідкою здається.
можливо трохи не в тему, але,
підкажіть із посвідченням ламінованого зразка можна їхати закордон???
Можно...helper писав:можливо трохи не в тему, але,
в 2010 году хотел поменять на пластиковые... прошел врачей, справки на руках, все документы... прихожу в МРЕО, мне говорят цена приблизительно 600 грн.
Я попрощался и ушел... хотя читал что президент дал указ что стоимость пластика 50 грн. + услуги... что-то не больше 120 грн. я на это и клюнул... а в МРЕО там свои законы.. дерут за все...
Я попрощался и ушел... хотя читал что президент дал указ что стоимость пластика 50 грн. + услуги... что-то не больше 120 грн. я на это и клюнул... а в МРЕО там свои законы.. дерут за все...
В МРЕО не был. Но в самой справке есть до какого срока действительна. Всего 2 года. Справки от нарколога и психиатра тоже только на 2 года.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
adik, правильно. Я сдава на права мы все группой собирали по 600 грн, да и всё дают. На что именно бабло, не знаю, сказали послуги державтоинспекции.
Хочеться щось таке: http://medichn-dovdki.prom.ua/p5024799- ... -dlya.html
Це в Києві. Зателефонував... Те, що з іншого міста, значення не має. Довідок від нарколога і психіатра непотрібно. Бажано взяти старі, але не обов'язково. Роблять зразу. Через дві неділі буду в Києві, можливо там і зроблю ( якщо ніхто не запропонує чернівецький аналогічний варіант)
Це в Києві. Зателефонував... Те, що з іншого міста, значення не має. Довідок від нарколога і психіатра непотрібно. Бажано взяти старі, але не обов'язково. Роблять зразу. Через дві неділі буду в Києві, можливо там і зроблю ( якщо ніхто не запропонує чернівецький аналогічний варіант)