Подарую білет на футбол
- Skiv
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
Подарую білет на футбол
Завтра матч Чернівці - Севастополь, купив білет і тут форс мажор, подарую першому хто приїде і забере. Вул.Руська 219Є СЦ "СКАРТ"
- Skiv
- Активіст
Re: Подарую білет на футбол
Я чесно навіть на дату і не дивився, доберусь на роботу гляну і відпишусь, та пропозиція всеодно в силі.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Я б забрав (навіть обміняв би на Олімпус-карту, яку ти хотів), але сьогодні точно не буду в тому районі. А от завтра в районі обіду точно буду.Skiv писав:Я чесно навіть на дату і не дивився, доберусь на роботу гляну і відпишусь, та пропозиція всеодно в силі.
Бог там, де всім добре.....
Матч відбудеться 26.04.2013 початок о 16:00bandera77 писав:А хіба не в суботу матч?
- Skiv
- Активіст
А в яких районах будете шановний, сьогодні можна і покататись для хорошої людини, та ще й за Olympus-карту.bandera77 писав:Я б забрав (навіть обміняв би на Олімпус-карту, яку ти хотів), але сьогодні точно не буду в тому районі. А от завтра в районі обіду точно буду.Skiv писав:Я чесно навіть на дату і не дивився, доберусь на роботу гляну і відпишусь, та пропозиція всеодно в силі.
- Skiv
- Активіст
Пару хвилин чекайте, нехай відпишеться пан bandera77.cazacioc писав:Я бы забрал - тем белее живу тут же )))
- Skiv
- Активіст
Пан bandera77 передзвонив, білетик його). Як то кажуть хто перший почухався - той перший почухався. :D