КРЕДИТ
- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
КРЕДИТ
хочу взяти кредит, але незнаю, де краще, дзвонив в кілька банкі, то в однім зовсім кредити не видають, в другім багато переплачу, в третім під опис імущества,..поручитель потрібний, всьо не те. а мені не так і багато треба 5000 тис.грн підскажіть де краще взяти???
чи позичив би хтось
питання до тих хто брав вже кридт
чи позичив би хтось
Востаннє редагувалось 14 квітня 2013, 15:29 користувачем Александр_ua, всього редагувалось 1 раз.
- nykivanvas
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: КРЕДИТ
В мене кредитний ліміт на карті ПриватБанку 5000 грн., в будь-який час беру гроші під 2,5% в місяць.
SmartEra - Чохли та аксесуари на Apple iPhone 14 про макс та інші моделі.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Я пока что не слышал ни разу, чтобы люди взяли кредит у какого-нибудь банка (не важно на какой срок) и чтобы всё прошло гладко и "как договаривались": то какие-то дополнительные проценты начисляли; то человек вроде как полностью расчетался с банком, а через пару-тройку месяцев на него конкретно наезжают, что мол нифига он не расчитался, штраф требуют уплатить и человеку приходится судиться, несмотря на наличие всех соответствующих бумаг о выплате кридита и всех процентов, + на стационарный и мобильный телефоны звонят с угрозами...Александр_ua писав:хочу взяти кредит, але незнаю, де краще, дзвонив в кілька банкі, то в однім зовсім кредити не видають, в другім багато переплачу, в третім під опис імущества,..поручитель потрібний, всьо не те. а мені не так і багато треба 5000 тис.грн підскажіть де краще взяти???
чи позичив би хтось
Лучше не брать никаких кредитов (тем более 5млн. грн
Востаннє редагувалось 14 квітня 2013, 16:02 користувачем German, всього редагувалось 2 разів.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Александр_ua писав:хочу взяти кредит, але незнаю, де краще, дзвонив в кілька банкі, то в однім зовсім кредити не видають, в другім багато переплачу, в третім під опис імущества,..поручитель потрібний, всьо не те. а мені не так і багато треба 5000 тис.грн підскажіть де краще взяти???
чи позичив би хтось
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- Александр_ua
- Активіст
- Александр_ua
- Активіст
це ви говорити, про кредитку від приват банка? нєєє я з тим зав"язав мав таку картку, весь час лиш був винин :Dnykivanvas писав:В мене кредитний ліміт на карті ПриватБанку 5000 грн., в будь-який час беру гроші під 2,5% в місяць.
- Александр_ua
- Активіст
дякую за пораду, не лише ви мені таке кажете, шоб я не брав кредиGerman писав:Я пока что не слышал ни разу, чтобы люди взяли кредит у какого-нибудь банка (не важно на какой срок) и чтобы всё прошло гладко и "как договаривались": то какие-то дополнительные проценты начисляли; то человек вроде как полностью расчетался с банком, а через пару-тройку месяцев на него конкретно наезжают, что мол нифига он не расчитался, штраф требуют уплатить и человеку приходится судиться, несмотря на наличие всех соответствующих бумаг о выплате кридита и всех процентов, + на стационарный и мобильный телефоны звонят с угрозами...Александр_ua писав:хочу взяти кредит, але незнаю, де краще, дзвонив в кілька банкі, то в однім зовсім кредити не видають, в другім багато переплачу, в третім під опис імущества,..поручитель потрібний, всьо не те. а мені не так і багато треба 5000 тис.грн підскажіть де краще взяти???
чи позичив би хтось
питання до тих хто брав вже кридт![]()
![]()
![]()
![]()
Лучше не брать никаких кредитов (тем более 5млн. грн) и вообще с банками дел не иметь - это лохотрон, охраняемый государством.
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
А как иначе? По другому не получится никак, банку нужно будет отдать сам кредит плюс немалые проценты.Александр_ua писав: нєєє я з тим зав"язав мав таку картку, весь час лиш був винин :D
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- Александр_ua
- Активіст
да процент не малий, наприклад в дельта банку, мені оператор підрахував, і без всяких скромностей сказав шо я переплачу 1127грн :|OlegLOA писав:А как иначе? По другому не получится никак, банку нужно будет отдать сам кредит плюс немалые проценты.Александр_ua писав: нєєє я з тим зав"язав мав таку картку, весь час лиш був винин :D