КРЕДИТ

Вільне спілкування
Александр_ua
Активіст
Дякував (ла): 4 рази

КРЕДИТ

Повідомлення Александр_ua » 14 квітня 2013, 15:16

хочу взяти кредит, але незнаю, де краще, дзвонив в кілька банкі, то в однім зовсім кредити не видають, в другім багато переплачу, в третім під опис імущества,..поручитель потрібний, всьо не те. а мені не так і багато треба 5000 тис.грн підскажіть де краще взяти???

чи позичив би хтось

питання до тих хто брав вже кридт
Востаннє редагувалось 14 квітня 2013, 15:29 користувачем Александр_ua, всього редагувалось 1 раз.

nykivanvas
Активіст
Контактна інформація:

Re: КРЕДИТ

Повідомлення nykivanvas » 14 квітня 2013, 15:20

В мене кредитний ліміт на карті ПриватБанку 5000 грн., в будь-який час беру гроші під 2,5% в місяць.

Bandukan
Активіст
Подякували: 1 раз

Повідомлення Bandukan » 14 квітня 2013, 15:28

Кредитпромбанк кут Червоноармійська - Комарова

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 14 квітня 2013, 15:46

Александр_ua писав:хочу взяти кредит, але незнаю, де краще, дзвонив в кілька банкі, то в однім зовсім кредити не видають, в другім багато переплачу, в третім під опис імущества,..поручитель потрібний, всьо не те. а мені не так і багато треба 5000 тис.грн підскажіть де краще взяти???

чи позичив би хтось

Я пока что не слышал ни разу, чтобы люди взяли кредит у какого-нибудь банка (не важно на какой срок) и чтобы всё прошло гладко и "как договаривались": то какие-то дополнительные проценты начисляли; то человек вроде как полностью расчетался с банком, а через пару-тройку месяцев на него конкретно наезжают, что мол нифига он не расчитался, штраф требуют уплатить и человеку приходится судиться, несмотря на наличие всех соответствующих бумаг о выплате кридита и всех процентов, + на стационарный и мобильный телефоны звонят с угрозами... *facepalm :!: :!: :!:
Лучше не брать никаких кредитов (тем более 5млн. грн :!: ) и вообще с банками дел не иметь - это лохотрон, охраняемый государством.
Востаннє редагувалось 14 квітня 2013, 16:02 користувачем German, всього редагувалось 2 разів.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 173 рази

Повідомлення Tyrex7 » 14 квітня 2013, 15:59

Александр_ua писав:хочу взяти кредит, але незнаю, де краще, дзвонив в кілька банкі, то в однім зовсім кредити не видають, в другім багато переплачу, в третім під опис імущества,..поручитель потрібний, всьо не те. а мені не так і багато треба 5000 тис.грн підскажіть де краще взяти???

чи позичив би хтось

:shock: 5 млн. грн? Тут на форумі? *scratch*
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Александр_ua
Активіст

Повідомлення Александр_ua » 14 квітня 2013, 16:35

читайте уважніше, на 5 мільйонів, а 5 тисяч гривень :D

Александр_ua
Активіст

Повідомлення Александр_ua » 14 квітня 2013, 16:37

nykivanvas писав:В мене кредитний ліміт на карті ПриватБанку 5000 грн., в будь-який час беру гроші під 2,5% в місяць.
це ви говорити, про кредитку від приват банка? нєєє я з тим зав"язав мав таку картку, весь час лиш був винин :D

Александр_ua
Активіст

Повідомлення Александр_ua » 14 квітня 2013, 16:38

German писав:

чи позичив би хтось

Я пока что не слышал ни разу, чтобы люди взяли кредит у какого-нибудь банка (не важно на какой срок) и чтобы всё прошло гладко и "как договаривались": то какие-то дополнительные проценты начисляли; то человек вроде как полностью расчетался с банком, а через пару-тройку месяцев на него конкретно наезжают, что мол нифига он не расчитался, штраф требуют уплатить и человеку приходится судиться, несмотря на наличие всех соответствующих бумаг о выплате кридита и всех процентов, + на стационарный и мобильный телефоны звонят с угрозами... *facepalm :!: :!: :!:
Лучше не брать никаких кредитов (тем более 5млн. грн :!: ) и вообще с банками дел не иметь - это лохотрон, охраняемый государством.
дякую за пораду, не лише ви мені таке кажете, шоб я не брав креди *scratch*

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 14 квітня 2013, 16:50

Александр_ua писав: нєєє я з тим зав"язав мав таку картку, весь час лиш був винин :D
А как иначе? По другому не получится никак, банку нужно будет отдать сам кредит плюс немалые проценты.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Александр_ua
Активіст

Повідомлення Александр_ua » 14 квітня 2013, 17:25

OlegLOA писав:
Александр_ua писав: нєєє я з тим зав"язав мав таку картку, весь час лиш був винин :D
А как иначе? По другому не получится никак, банку нужно будет отдать сам кредит плюс немалые проценты.
да процент не малий, наприклад в дельта банку, мені оператор підрахував, і без всяких скромностей сказав шо я переплачу 1127грн :|

Закрито

Повернутись до “Балачки”