Ваше мнение про Укр обувь

Вільне спілкування
ATB trans
Постійний користувач
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення ATB trans » 04 квітня 2013, 18:20

Вижу в магазинах наших + на аукро много укр обуви
не поверите - кожаная :shock:

Так вот интересует ваше мнение и опыт у кого есть, по поводу качеста и износостойкости Нешего *facepalm продукта
на сколько та кожа реальна

может есть советы какие то ! *mail*
Востаннє редагувалось 04 квітня 2013, 18:20 користувачем ATB trans, всього редагувалось 1 раз.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 173 рази

Re: Ваше мнение про Укр обувь

Повідомлення Tyrex7 » 04 квітня 2013, 18:33

ATB trans писав:Ваше мнение про Укр обувь

Вижу в магазинах наших + на аукро много укр обуви
не поверите - кожаная :shock:

Так вот интересует ваше мнение и опыт у кого есть, по поводу качеста и износостойкости Нешего *facepalm продукта
на сколько та кожа реальна

может есть советы какие то ! *mail*
Я на калинці брав вже декілька раз. Українського виробництва, тільки здається на якесь закордонне замовлення зроблена. Якість дуже хороша. Точку вже знаю і хожу туди купляти одразу.
Востаннє редагувалось 04 квітня 2013, 18:39 користувачем Tyrex7, всього редагувалось 1 раз.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Nemezida
Постійний користувач

Повідомлення Nemezida » 04 квітня 2013, 18:34

Не знаю насколько то кожа, может эко-кожа( или PU-leather) по тех. данным приближается к коже и даже дышит.

Так вот, покупал Харьковские туфли, проносил весна-лето-осень-зима, потом полностью сменил подошву и проносил еще весну.
Качеством остался доволен, тем более что у меня особое отношение к обуви, придираюсь сильно.

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 04 квітня 2013, 18:36

Мав справу з кількома українськими брендами. Особисто можу порекомендувати взуття української фірми Mida.

Туфлі - кросівки проносив у частій експлуатації майже 3 роки. Лопла підошва. Зверху ще дуже достойно виглядають, зважаючи на термін експлуатації. Претензії до якості шкіри, комфорту при ходінні та якості матеріалів відсутні.

Строгі туфлі - проносив 3 роки у частій експлуатації. Покриття схоже на лак, але не він. Кілька разів потрапляв під хороший дощ. Вибродив, що називаєть. Зовні втратили привабливість, але скориставшись крем-фарбою стають як нові. Трохи заносив підбори (хто як носить).Претензії до якості шкіри, комфорту при ходінні та якості матеріалів відсутні.

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 04 квітня 2013, 18:42

когда то очень давно , занимался львовской обувью ,
ну и себе пару пар оставил , в принципе был доволен ...

А вот по поводу Укр обуви , так могу сказать одно , очень часто
так называемый производитель , заказывает в китае партию товара
уже со своими бирками и лейбами , и продают данный товар под видом произведенного
как бы у нас внутри страны ... Есть и хорошее качество , а есть и фуфло полное ...

я себе давно покупаю обувь в инетмагазинах , кабелас , ванкл ( китай но качество на уровне )
и тому подобное ...
Господи, храни Украину.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 04 квітня 2013, 19:16

Ну що тобі сказати? Якщо ти любиш на ногах сіточку і синтетичну тканину із файним МОДНИМ брендом - тоді тобі не туди. Але якщо ти за ці гроші хочеш мати шкіру на ногах -тоді сміливо дивись на наше виробництво. Взуття може і не самих останніх дизайнерських рішень, але зручне і якісне. Тай дизайн у наших є, як дорогий і фірмовий, так і простий і доступний.
Я вже... *scratch* напевно років 10 ношу наше взуття. Незалежно від того скільки воно коштує. Ну люблю я шкіру не залежно від бренда. Туфлі із шкіри привезені з-за кордону мені обійшлось би в 2,5-3 раза дорожче. А лейба і супер дизайн мені не важлива. Фасони, клеї, колодки, часто і шкіра - все одно все імпортне. Наша робота.
Купую його в магазині на проспекті.

Укр взуття - це сітка магазинів. ЧИМ саме там торгують - не знаю
http://www.mida.ua/
http://www.mir-obuvi.com/shop/?brand=Strado Ці марки знаю. Недорогий хороший бренд. Якість -шкіра. Носяться без проблем.
Дружина із українського любить http://www.ovsianikoff.com/zhenskaja-obuv

Тому уважно вибирай, міряй. І наше взуття є хороше.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

KIMOvod
Активіст
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 40 разів

Повідомлення KIMOvod » 04 квітня 2013, 20:13

запорожская обувь мида ;)
классная обувь
покупаю на зиму обязательно
доволен на все 100
Востаннє редагувалось 04 квітня 2013, 20:14 користувачем KIMOvod, всього редагувалось 2 разів.

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 04 квітня 2013, 20:53

Якщо ти любиш на ногах сіточку і синтетичну тканину із файним МОДНИМ брендом - тоді тобі не туди.
Але якщо ти за ці гроші хочеш мати шкіру на ногах -тоді сміливо дивись на наше виробництво.
не соглашусь ... два года назад взял по скидке на кабеласе зимние высокие кожаные сапоги, марка не ахти
обошлись в 60 уё ( 480грн ) с пересылкой, утеплитель плотность 400 грамм .. второй год как новые
смотрю еще лет на 5 запросто хватит, две последние зимы ( а морозы были согласитесь ) я забыл
что такое теплый носок ... 400 грамм утеплителя это примерно минус 25 ...

такого плана
Зображення
год назад взял на том же кабеласе по скидке кроссовки Сайконе , беговые в зал ... с пересылкой 40 уё ( 320 грн )
в течении более полугода через день пробегал в них на дорожке по 8 км , мой вес боле 130 кг (кашмар я знаю )
так вот, за это время только стерлась на стельке имя бренда , во всем остальном практически новые кроссы
Зображення
возможно среди нашего рынка укробуви и есть что то подобное... но опять таки как найти ?

еще в догонку , никогда не гнался за брендами , и практически все покупки делаю на распродажах в инет магазинах
давно хочу себе кросы New Balance, но более 50 уё дать за кросы жаба не дает :D
в первую очередь я смотрю на цену , а потом уже на бред
Востаннє редагувалось 04 квітня 2013, 21:06 користувачем koka73, всього редагувалось 4 разів.
Господи, храни Украину.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 05 квітня 2013, 01:01

koka73 писав: взял по скидке на кабеласе зимние высокие кожаные сапоги,... обошлись в 60 уё ( 480грн ) с пересылкой,
...............
год назад взял на том же кабеласе по скидке кроссовки Сайконе
.....................
возможно среди нашего рынка укробуви и есть что то подобное... но опять таки как найти ?
А ти рахуєш цей свій квест по сайтам Америки, і везіння на розпродажі легшим заняттям чим пошук в наших магазинах? Тобі просто повезло. Товар купувати по картинці, не тримаючи в руках... *facepalm Про "вгадати розмір" в американців - взагалі мовчу. У різних виробників можуть бути різні розміри під одним номером.

ТАК! Є зміст купувати звідти, якщо аналога нема у нас, якщо ціна цікавіша. Є зміст купувати їхнє, тому що наші такого не роблять чи якість гірше. Наприклад трекінгові професійні боти беруть звідти. Але купувати просто так, заради погоні за лейбочкою... *scratch*
У нас простого і якісного взуття нашого виробництва вистачає.
Востаннє редагувалось 05 квітня 2013, 01:03 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 05 квітня 2013, 01:07

koka73 писав: никогда не гнался за брендами ,
давно хочу себе кросы New Balance, но более 50 уё дать за кросы жаба не дает
в первую очередь я смотрю на цену , а потом уже на бред
Одні протиріччя. :lol:
1. не женусь за брендами
2. але давно хочу саме бренд New Balance
3. Розумію, що не хочу за бренд перепалчувати
4. ні, я не женусь за брендами.
5. але... далі п.2.
:lol:
2-га заповідь: "Не сотвори себе кумира" Візьми цей бренд, і переконайся, що... :)

Повторюсь, що б не почався холівар. Звідти я признаю товар, який на голову вище за наш, чи який у нас не роблять.
Я не шукаю товар "импортный, и потому модный". Віддаю перевагу в більшості випадків нашому взуттю. Хоча маю зимові сапоги данскої фірми, спеціально для північних зим. Не роблять такі у нас, тому...
Підошва і ботінки подібні, як на фото, тільки високі.
b.jpg
Востаннє редагувалось 05 квітня 2013, 01:14 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”