робота в Леонардо ?
робота в Леонардо ?
Народ, може хтось вкурсі про рівень зарплат для лікарів в лабораторії "Леонардо" .
По суті : Є там вакансія , пробував вияснити по телефону , спілкувались не дуже охотно. Мені незручно топати туди (десь на біля Буковиньскої) і це треба робочий час витратити, якого дефіцит. Бо якщо там 2000 грн./міс. , то й ходити нема сенсу й час витрачати . Живу просто не місті .
По суті : Є там вакансія , пробував вияснити по телефону , спілкувались не дуже охотно. Мені незручно топати туди (десь на біля Буковиньскої) і це треба робочий час витратити, якого дефіцит. Бо якщо там 2000 грн./міс. , то й ходити нема сенсу й час витрачати . Живу просто не місті .
Востаннє редагувалось 27 березня 2013, 17:19 користувачем DenDok, всього редагувалось 1 раз.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: робота в Леонардо
я слышал много негативных отзывов о них - по отношению к Синэво той же
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Midi-Fighter
- Досвідчений
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 9 разів
Re: робота в Леонардо
нормальная лаборатория, недавно там ОАК сдавал, очень быстро результаты получил.
с сайтом у них беда только, онлайн результаты не получить
цены достаточно хорошие, еще и акции устраивают всякие, типа если берешь ОАК - печеночные пробы тебе делают бесплатно.
про работу - хз
с сайтом у них беда только, онлайн результаты не получить
цены достаточно хорошие, еще и акции устраивают всякие, типа если берешь ОАК - печеночные пробы тебе делают бесплатно.
про работу - хз
Востаннє редагувалось 27 березня 2013, 16:34 користувачем Midi-Fighter, всього редагувалось 1 раз.
- Laptemshop
- Постійний користувач
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: робота в Леонардо ?
Я живу рядом могу зайти узнать, только скажите к кому там подойти... - ОЧЕНЬ ПЛОХИЕ отзывы о них.
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
За логікою до бухгалтера , чи до завідуючого . Можна легенду представити ïм , типу , родич десь з далеку збирається переïхати сюди, сімейний лікар за фахом, в інтернеті Вашу вакансію надибав, попросив дізнатись . Вакансія є реальна на Джобс.уа , так що буде правдоподібно .
Я вже чимсь віддячусь .
Я вже чимсь віддячусь .
- Laptemshop
- Постійний користувач
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
ок завтра зайду. ;)
https://block.cv.ua
Разглашение уровень зарплат для сотрудников таких контор = разглашение конфиденциальной информации. Если работодатель поймает на таком, может и уволить. Так что наврятли вам тут скажут "уровень" зарплат. К тому же работодатель не видит вас и ваш уровень профессионализма. Может у него з/п 2000 грн, но увидев ваш высокий уровень, легко добавит еще 4к. А может и наоборот, некоторые и на 2к не тянут. Так что самый верный результат - это идти самому.
Все вірно і цілком логічно . Але створюючи темку розраховував на неофіційне джерело інфи . Місто невелике , завжди можна щось через когось дізнатись . Вдруг хтось з форумчан/родич/друг там працював і вкурсі чи варта уваги та вакансія . А форум якнайбільше для цього підходить .
Ось як я міркував .
Ось як я міркував .
Востаннє редагувалось 27 березня 2013, 21:59 користувачем DenDok, всього редагувалось 1 раз.