МОВЧУ на знак протесту.

Вільне спілкування
Закрито
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

МОВЧУ на знак протесту.

Повідомлення Дельфин » 30 листопада 2012, 15:25

У відповідь на нещодавні події щодо знищення всього попереднього форуму, як моя реакція на дії адміністрації, які ігнорували вимоги користувачів, як мій протест на ситуацію, що склалась на форумі по відногенню до активних і не байдужимх користувачів цього ресурсу

заявляю свою позицію, як користувача цим форумом:

Я, особисто, оголошую мовчазну забастовку.
Позиція користувачів-старожилів на форумі - "пусте місце" для адміністрації. Намагання, спільнми зусиллями зацікавлених користувачів, зробити з цього ресурсу ЦІКАВИЙ для багатьохмісцевий форум та зручний для багатьох ресурс для "купівлі-продажу" - то марна справа. Форум розвиватиметься так, як хоче адмін/модератори, а не так, як зручно було б це робити користувачам цього ресурсу.

ТОМУ,
більше ні однієї теми, яка стосуватиметься серйозних, цікавих тем, і яка не має відношення до "Барахолки" я не викладатиму і не коментуватиму. Я залишаю за собою право створювати теми виключно із тематики цього ресурсу - "купівля-продаж".
Приходити в СВОЇ комерційні теми на форумі я буду, але більше. Я просто підтримуватиму свої теми на торговій площадці.
Ні однієї більше пропозиції на рахунок покращення функціонування форуму, чи ідеї в подібному руслі від мене не буде протягом визначеного терміну. Я не прикладатиму більше зусиль до цікавого, корисного і різноманітного наповнення форуму. До наповнення чимось іще, окрім тем "барахолки".

Я перестаю бути активним і зацікавленим користувачем. Це мій протест на ті події, і те ставлення, яке проявила адміністрація до активних старожилів-користувачів. Все це є в багатьох темах на цю тематику на форумі.

Форум від цього не помре, але і я без нього не помру.
Оголошує свій протест строком до 01.01.13. А може і далі.

Ця тема створена НЕ для обговрення, тому я одразу закриваю.
Ця тема створена, щоб пояснити свою позицію, зіслатись на неї, і не повторювати всім це саме.
Це просто мовчазна не згода щодо ставлення адміна і модераторів до побажань користувачів.

На знак протесту розміщую в себе в підпису ось цей дуб.
Зображення
Як знак твердості своїх переконань та знак "непрошибаемости" адміністрації.
Я не хочу більше нікому нічого доводити чи переконувати. Я просто мовчатиму.
МОВЧУ на знак протесту.

Якщо я буду потрібен, шукайте мене в ПП і в моїх старих темах.

Всім успіху у цій не легкій справі - житті тут і зараз.
Вячеслав.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Закрито

Повернутись до “Балачки”