Мобілізація під час Війни

Вільне спілкування
Відповісти
KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Мобілізація під час Війни

Повідомлення KOTBUS » 01 липня 2022, 20:56

! Повідомлення з: Дід Панас
Якщо ви зіткнулися з проблемами під час взаємодії з ТЦК та СП, прошу повідомляти Міноборони за цими контактами:
- за номером 0 800 31 01 79 (багатоканальна гаряча лінія);
- на електронну пошту [email protected];
- на чат-бот в телеграм: https://t.me/tck_report_bot.
Заголовок прописал на ридненький, как и советовали, ну а дальше по фактам без деталей.
С самого начала войны я максимально помогал всем, кому только было возможно, и никому про это не говорил.
С первых дней я запустил на своих мощностях ддос атаки которые пока еще держу, я монетизировал штаб гум помощи для беженцев из Харькова в Люботыне, я категорически не приемлю то, что делают москали.
Мне так случилось, пришлось пересечься с нашим городским военкоматом. И я вам скажу, что после нашей встречи, я вообще не понимаю, для чего я всё это время помогал нашей стране, когда наша страна в лице МТЦК та СП просто взяла меня, состоявшегося мужика, и максимально активно стерла меня в ноль. Абсолютно по беспределу, просто по тому, что этому органу власти так захотелось...

Мне удалось переубедить вторую сторону, НО...
Это мне стоило времени.
Это стоило мне нервов.
Это стоило мне денег на адвоката...

Мы как бы всё порешали с ситуацией с МТЦКтаСП, но я дал себе слово, что больше я ничем и никогда не помогу нашей неньки, лишь по тому, что я потерял смысл в происходящем...
ПыСы. Это сугубо моё личное восприятие ситуации, которое я никому не навязываю, и при этом же хочу, что бы и вы меня поняли.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Re: Мобілізація під час Війни

Повідомлення Buxx » 02 липня 2022, 00:45

а в чому був беспрєдєл? хотілося би деталей, раптом ще хтось стикнеться і твій досвід стане у нагоді.

deploy
Досвідчений
Дякував (ла): 148 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення deploy » 02 липня 2022, 06:23

так, дайте більше деталей, будь ласка.

Те що вони грибуть всіх - це факт.
виписування повісток на "коленке" - порушення закону, теж факт..

Але треба більше деталей.

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 02 липня 2022, 08:04

Без конкретики не варто було й починати цю розмову. Що у нас відбувається взагалі ми і так знаємо.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 02 липня 2022, 08:43

Хз....гребуть - значить не хватає.

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 02 липня 2022, 14:41

З адвокатом мені здається дороще і довше порішати, як з лікарем на відсрочку...
Але все одно цікаві деталі..)

Honda2017
Досвідчений
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 111 разів

Повідомлення Honda2017 » 02 липня 2022, 17:36

KOTBUS писав:
01 липня 2022, 20:56
я запустил на своих мощностях ддос атаки
Может не тех атаковал?! Вот и поставили на место. Ты Родину не хай из-за субъективного мнения.
Будьте внимательны! Некоторые гниды воруют во время войны. Об известных фактах сообщайте правоохранительным органам.

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 242 рази

Повідомлення Jillian » 02 липня 2022, 19:40

Автора можна зрозуміти. Маю кілька знайомих які не військові. Не військові просто по життю. Хтось працює в ІТ, хтось кур'єром, хтось в торгівлі. Кожен допомогає в міру своїх можливостей і навіть трохи більше. Треба і допомогати і економіку країни підтримувати. Але кожен з них добираючись на роботу чи додому виглядає у всі сторони щоб не зустріти поліцію і не отримати "лист щастя". Нажаль закон є прямий і тому ніхто не застрахований від його негативного впливу. Але і ситуація з воєнкоматами у нас неоднозначна і вкрай незрозуміла. З одної сторони гребуть всіх підряд хто не хоче і з іншого боку хто хоче сидить і чекає. Я не розумію чому так, адже десять бажаючих і підготовлених краще ніж сотня небажаючих і далеких від війська взагалі...

Мій кум з початку війни атакував військомат і його постійно посилали за руськім кораблем. Врешті-решт домовився зі своїм братом (він офіцер і на передовій ще з 14-го) і тільки так потрапив до війська.

Нещодавно я в одній з тем репостив повідомлення тренера донькі з карате про збір грошей на авто (до речі, всім хто відгукнувся і допоміг велике дякую, авто вже придбано і недоставлено лише по причині перенавантаження митниць бляхарями). Він пішов добровольцем але не так просто. Через знайомих і лише через два місяця війни так як не було місця в бригаді. При тому він сам себе повністю забезпечив від форми до броніка.

Я з перших днів в добровольчому корпусі. Два місяці ми несли наряди і проводили інструктажі оскільки всі з нас мають або бойовий досвід або спеціалізовану військову підготовку. Але при переоформленні документів на новий лад виникли деякі загвоздки (окрема подяка за них голові ОВА Осачуку) і ось вже два місяці як нас зняли з нарядів і ми чекаємо поки документи гуляють зі штаба в штаб. Це неймовірно як підвищує моральний дух і патріотизм! Без завдань, без зарплати, без можливості десь влаштуватись (оскільки вже мобілізований).

З іншого боку двом знайомим два-три тижня назад вручили повістки. Один торговий агент інший інженер. Вчора дізнався що вони вже в ЗСУ. А вони навіть в армії не служили.

Також маю доступ до інформації поліції хто кого де перевіряв і чи вручив повістки. Останній місяць одне і теж: перевірено гр. Пупкіна, до військової служби не придатний оскільки був засуджений за ст. 000. В в день кілька десятків таких осіб. Ось хто лишається в місті. Наркомани, інваліди, засуджені.

Моя особиста думка що це насамперед безглузда політика голови ОВА та бажання утриматись на посаді нового воєнкома... В інших містах ситуація не така безглузда.
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 02 липня 2022, 19:46

Боюсь , что и тут виновата наша чуть не первая беда...
Коррупция...
С тех кто рвётся в бой ничего не взять...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Повідомлення KOTBUS » 02 липня 2022, 20:04

Honda2017 писав:
02 липня 2022, 17:36
Может не тех атаковал?! Вот и поставили на место. Ты Родину не хай из-за субъективного мнения.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”