РЕВІЗОР

Вільне спілкування
Відповісти

любиш дивитись РЕВІЗОР

так ,з задоволенням ,все вона правильно робить
3
20%
так ,але мені здається що це все більше на шоу чим дійсно для людей
7
47%
ні, ця програма мене взагалі не цікавить
4
27%
не маю часу, але б з задоволенням дивився
0
Немає голосів
інший варіант (у коментарі)
1
7%

Всього голосів: 15

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

РЕВІЗОР

Повідомлення GRAND » 07 березня 2013, 19:05

У Івано-Франківську побили знімальну групу "Нового каналу"

В Івано-Франківську побили знімальну групу програми "Ревізор", яка виходить на "Новому каналі".
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.
"6 березня під час зйомки сюжету передачі "Ревізор" в одній із кав’ярень Івано-Франківська виник конфлікт. Власник закладу не дозволив журналістам проводити відео зйомку в приміщенні кафе", - зазначається в повідомленні.
"Словесна суперечка переросла у штовханину, внаслідок чого членам знімальної групи спричинено незначні тілесні ушкодження та пошкоджено відеокамеру", - уточнили в прокуратурі.
Журналісти звернулися до правоохоронців.
За фактом перешкоджання законній діяльності журналісту розпочато кримінальне провадження.

було в новинах відео, але поки що не можу знайти :(
того року теж був схожий випадок
ФОТО
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
ВІДЕО
phpBB [video]
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 18:54 користувачем GRAND, всього редагувалось 3 разів.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Tweak
Постійний користувач
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 75 разів
Контактна інформація:

Re: РЕВІЗОР

Повідомлення Tweak » 07 березня 2013, 19:12

Заходить всюду и пихать корочку журналиста тоже не красиво.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 07 березня 2013, 19:14

Tweak писав:Заходить всюду и пихать корочку журналиста тоже не красиво.
я теж вважаю, шо не гарно ,а тим більше вони ше дуже наглі....заслужили
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

jeri
Новачок

Повідомлення jeri » 07 березня 2013, 19:33

Я розумію що треба слідити за порядком в ресторанах,але так як робить це ревізор .... унижаючи всіх. Більша частина людей просто виживають, ні де заробити, провірки, податкові і т.д. а тут ще й ревізор висміюе за любу дрібницю на всю країну *gun* Тут люди виживають а їм треба шов. Треба якось все враховувати.

Romich
Активіст
Подякували: 9 разів

Повідомлення Romich » 07 березня 2013, 19:38

Ви б говорили по іншому якби вам принесли хробака в каві, правильно роблять що лізуть інакше як побачити той жах що твориться на кухні.

PS: мені приносили хробака в шоколадному барі на кобилянській з тих пір туди більше на заходжу та іншим не раджу
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей

Bitcoin бесплатно

warlock
Досвідчений
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення warlock » 07 березня 2013, 19:50

Romich писав:Ви б говорили по іншому якби вам принесли хробака в каві, правильно роблять що лізуть інакше як побачити той жах що твориться на кухні.

PS: мені приносили хробака в шоколадному барі на кобилянській з тих пір туди більше на заходжу та іншим не раджу
у журналистов, это бизнес, потому чем сильней конфликт, тем сенсационней сюжет, я раз попал в аварию. так в след за ментами приехала наглая тетка с фотоаппаратом, я разбил нульцевую машину с салона, на душе куча негатива, а она мне фото сессии устраивает, чтоб народу интересно было, при этом никто не считается с чувствами того, кого снимают, а рестораторы должны быть заинтересованными, чтоб не попадались насекомые клиентам, это отвадит посетителей и не выгодно им, потому корреспонденты скорей это стервятники , которые питаются чужими неприятностями, в том числе порой сами их и провоцируют, чтоб было что писать, как с принцессой Дианой, вместо того, чтоб помогать ей, фотографировали умирающих......................... ведь это сенсация
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 07 березня 2013, 20:05

Я так розумію, що шановне паньство так само підтримує і закон, який забороняє журналістам показувати як живуть політики і розголошувати інформацію про їх життя і заробітки? Так?
Це ж також наглі журналісти лізуть куди не треба і показують "порядних" людей з поганої сторони? ?
Що вам сказати - ви живете рівно так, як на це заслуговуєте...
8-)
Востаннє редагувалось 07 березня 2013, 20:15 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Entony
Новачок

Повідомлення Entony » 07 березня 2013, 20:19

Бизнес не у журналистов, а у рестораторов. Санстанции занеси, и можешь готовить хоть из прошлогодних продуктов. Нет, если после посещения "ресторана" посетитель кони двинет, тогда проблемы владельцу обеспечены, а до тех пор стрижет себе капусту в антисанитарных условиях. Николай Тищенко корчил из себя по ТВ крутого ресторатора, пока на его кухне пропан не взорвался. Так что *protiv* избиения неподкупных журналистов, демонстрирующих, в каких условиях для нас готовят еду.
Востаннє редагувалось 07 березня 2013, 20:20 користувачем Entony, всього редагувалось 1 раз.

yarik2v3
Активіст

Повідомлення yarik2v3 » 07 березня 2013, 20:24

якщо вони не будуть таким займатись то будуть і дальше плювати, як не крути а за ті гроші які здирають в наших генделиках можна було б і кращий сервіс, а людей які працюють на якогось "хазяїна" ніхто не гнобив(які умови власник поставив так і мусять працювати). також мав багато неприємних моментів з закладами такого типу і цілком підтримую діяльність "ревізора"
Туалетний папір - єдина світла полоса в житті. І то її всі стараються засрати.
======================================================================
Зображення

Жопа - это абсолютно универсальный интерфейс. Ибо через жопу можно сделать абсолютно всё!

yarik2v3
Активіст

Повідомлення yarik2v3 » 07 березня 2013, 20:27

це лінк на відео для першого поста http://www.novy.tv/news/reporter/22352/ ... ypusk-1900 (можете перенсти), але нажаль воно чомусь у мене не відкривається
Туалетний папір - єдина світла полоса в житті. І то її всі стараються засрати.
======================================================================
Зображення

Жопа - это абсолютно универсальный интерфейс. Ибо через жопу можно сделать абсолютно всё!

Відповісти

Повернутись до “Балачки”