У Києві вже через рік декомунізують “Батьківщину-матір”, а потім і міст Патона (с)

Вільне спілкування
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

У Києві вже через рік декомунізують “Батьківщину-матір”, а потім і міст Патона (с)

Повідомлення kreativ » 24 березня 2021, 17:15

С заголовка подумал что мост снесут. Я уже давно ничему не удивляюсь, и вот этому тоже не сильно удивился бы.

а еще вроде репост на таком себе патриотическом сайте, но ребята прост через гуглотранслейт кинули текст - получилось прикольно)
В Інституті національної пам’яті знайшли меценатів, які допоможуть демонтувати радянський герб з щита “Батьківщини-Матері”.

Про це в інтерв’ю будівлі Chas News розповів глава Інституту нацпам’яті Антон Дробович, передає Обозреватель.

За його словами, через пандемію коронавірусу в уряду не було часу займатися питанням демонтажу радянської символіки зі статуї “Батьківщини-Матері”.

“Ми провели консультації, навіть знайшли меценатів, готових допомогти з демонтажем герба зі щита на монументі. Єдине, що через пандемію коронаірусу ні міністерству, ні уряду було не до того. Відправна точка – рішення уряду про усунення. На процедуру демонтажу потрібен орієнтовно рік “, – заявив Дробович.

Він також нагадав, що в декомунізації потребують також пам’ятник Щорсу і навіть міст Патона, де незабаром має розпочатися реконструкція. Однак, зірки на ВДНГ декоммунізіровать не планують.

Також Дробович зазначив, що Щорс стоїть на тому ж місці, через те, що просто не вистачило грошей на створення музею радянської пропаганди на ВДНГ

“Але не знайшлося коштів на створення цього парку, і, відповідно, Щорса нікуди перевозити. Хіба що в Спадщанський ліс на Сумщині, де є парк радянського періоду, але це теж цінний процес. І оскільки в Щорса проблеми з” пропискою “, то він і коштує там, де стоїть “, – уточнив Дробович.

Відзначимо, що всі об’єкти, що залишилися для декомунізації є пам’ятками історії національного значення.

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Re: У Києві вже через рік декомунізують “Батьківщину-матір”, а потім і міст Патона (с)

Повідомлення Irbis » 24 березня 2021, 19:09

Да могли бы просто снести эту жалкую пародию на Творение Евгения Вучетича в Волгограде. С неё все потешались ещё на этапе строительства.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: У Києві вже через рік декомунізують “Батьківщину-матір”, а потім і міст Патона (с)

Повідомлення sergej1974007 » 24 березня 2021, 19:26

Читал сегодня тоже прикольную историю))
Где—то в Николаеве на стену большого дома в принципе нанесли мурал.
И вот закончили они его рисовать——как оказалось что девушка на мурале похожа на Ольгу Шарий)))
Там уже предложения чуть ли не дом снести)))
В любом случае собираются его перерисовывать))
Ну не дебилы?))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2817 разів
Подякували: 2877 разів

Повідомлення Master » 24 березня 2021, 19:36

Вкладення
dizajn-bez-nazvania-2021-03-24t150053385_605b381355c86.jpg
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 24 березня 2021, 19:55

sergej1974007 писав:
24 березня 2021, 19:26
И вот закончили они его рисовать——как оказалось что девушка на мурале похожа на Ольгу Шарий)))
Ну не дебилы?))
Ну не "похожа", а целенаправленно рисовали её, в качестве политической рекламы. И хотят всего лишь нарисовать другую морду лица.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 24 березня 2021, 19:59

Норм мурал- лучше чем просто стандартная безликая стена)
Зображення

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 24 березня 2021, 20:01

sergej1974007 писав:
24 березня 2021, 19:26
Ну не дебилы?))
На Проспекте (на кольце) есть дом с советской мозаикой, которую выкладывали где-то в 82-м году. Тоже можно снести.
Дом, кстати, построен на гиблом месте в плане геологии. Там долго не могли ничего построить из-за близости грунтовых вод. Несколько раз брались, набивали сваи и так это всё стояло - болото со сваями, там пиявок ловили и дафний для аквариума. Интересно, шо там в подвалах под Колосом..

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 24 березня 2021, 20:28

Irbis писав:
24 березня 2021, 19:09
Да могли бы просто снести эту жалкую пародию на Творение Евгения Вучетича в Волгограде. С неё все потешались ещё на этапе строительства.
Ну её тоже Вучетич начинал проектировать. Правда что там осталось от него тяжело сказать.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

ЖаннаЖанна
Досвідчений
Дякував (ла): 660 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення ЖаннаЖанна » 24 березня 2021, 20:36

KVadik писав:
24 березня 2021, 19:55
Ну не "похожа", а целенаправленно рисовали её, в качестве политической рекламы. И хотят всего лишь нарисовать другую морду лица.
Зачем так жестоко обламывать Сергея!? :?

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 24 березня 2021, 20:52

Ну в приципе рекламу они сделали. Я например до этого не знал, что есть такая тётка и такая партия. :?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

Відповісти

Повернутись до “Балачки”