Не факт(
В моєму випадку—— не факт що я би міг собі дозволити багато з того що можу дозволити тут(
пс. Нічого особливого——але ту ж саму велику іпотеку я би не потягнув скор за все(
Не факт(
не факт. но зарабатывать в n раз больше можно и тут , и вообще покупать без ипотеки .sergej1974007 писав: ↑01 грудня 2023, 21:43Не факт(
В моєму випадку—— не факт що я би міг собі дозволити багато з того що можу дозволити тут(
пс. Нічого особливого——але ту ж саму велику іпотеку я би не потягнув скор за все(
Не про тебе ж мова, скільки ти вже років там і знаєш розклади всі, мово про нових імігрантів які ведуться на зп 1000 євро і працюють щоб їх отримати не піднімаючи голови, сам знаєш як харчуються і які побутові умовиsergej1974007 писав: ↑01 грудня 2023, 21:43Не факт(
Назвеш 2—3 вакансії з такою зарплатою щоб купити житло за готівку "
это было бы слишком просто .
В той час, коли я хотів заробити - я не враховував, що залишусь тут на довго. Спробував, сподобалось на той час. Тепер не хочу тут в Польщі жити, так як тут расизм і дуже багато мінусів в порівнянні з Україною.
тут простіше заробити - не знаючи багато чого але тут і суспільство гірше, вони не знають що можна знайти на ютюбі та в інеті різні DIY....
Вдома не має таких подібних закладів, як тут.
не надо никому ничего говорить, надо просто делать .TwixoGen писав: ↑02 грудня 2023, 14:38тут простіше заробити - не знаючи багато чого але тут і суспільство гірше, вони не знають що можна знайти на ютюбі та в інеті різні DIY....
якщо ти комусь скажеш, що можна щось зробити свохми руками, то вони тебе сприймають як загрозу або думають, що ти якиїсь геній коли ти знаеш більше за них. а от доказати, що ти щось знайшов в інеті та те повторив, то не реально
Якщо не будеш говорити, то не знайдеш однодумців.