Монітор з IPS матрицею
- Anjey
- Досвідчений
- Дякував (ла): 120 разів
- Подякували: 70 разів
Монітор з IPS матрицею
Питання до власників моніторів з IPS матрицею, на рухунок глубини чорного кольору?
Купив монітор Benq з IPS матицею, до цього часу сидів на LG з TN матрицею, зразу кинулось в очі не насичиней чорний колір, збоку якщо дивитися на монітор то взагалі світиться сірим.
Це нормально для IPS матриць, чи у мене брак?
Пів дня грався з настройками, так і в загальному нічо не помінялось.Якщо порівнювати, то на ноуті чорний колір набагато насиченіший ніж в моніторі.
Купив монітор Benq з IPS матицею, до цього часу сидів на LG з TN матрицею, зразу кинулось в очі не насичиней чорний колір, збоку якщо дивитися на монітор то взагалі світиться сірим.
Пів дня грався з настройками, так і в загальному нічо не помінялось.Якщо порівнювати, то на ноуті чорний колір набагато насиченіший ніж в моніторі.
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Re: Монітор з IPS матрицею
Я брал примерно за 600$ когда они появились 27 дерьмовый лыжы. LG Матрица именно IPS. У нас также, засвет на тёмном экране. Моник не из дешевых но и не из дорогих на то время.
Но он сказочный, хотя вот под такими углами как вы проверяли, наверное аналогично.
FullHD и зернистость отличная. Но вот последний год у него появился засвет и в нижнем углу как будто пальцем кто то надавил.. Смотрит ребенок свой любимый мульт про синий трактор.
Пока вот так катит под мультики. Ему всё равно на это.
Да, сейчас за такой бабос уверен можно было бы взять 4к моник. Хотя член его знает. Цены писец сейчас.
Я сижу за древним ТНТ 19кой квадрад и не особо жалуюсь 3;4
Если мой моник сдохнет, то есть на всяк случай CRT монитор 17 дерьмовый. Будет весело. Хоть я ремонтник но мало ли.
Но он сказочный, хотя вот под такими углами как вы проверяли, наверное аналогично.
FullHD и зернистость отличная. Но вот последний год у него появился засвет и в нижнем углу как будто пальцем кто то надавил.. Смотрит ребенок свой любимый мульт про синий трактор.
Пока вот так катит под мультики. Ему всё равно на это.
Да, сейчас за такой бабос уверен можно было бы взять 4к моник. Хотя член его знает. Цены писец сейчас.
Я сижу за древним ТНТ 19кой квадрад и не особо жалуюсь 3;4
Если мой моник сдохнет, то есть на всяк случай CRT монитор 17 дерьмовый. Будет весело. Хоть я ремонтник но мало ли.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
BenQ GW2480 ?Anjey писав: ↑18 лютого 2021, 01:05Питання до власників моніторів з IPS матрицею, на рухунок глубини чорного кольору?

- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Брательник взял такой ДЕЛЛ на ИПС, https://shop.kyivstar.ua/laptops-and-co ... bEEALw_wcB тоже заметил что чёрный скорей тёмно-серый и под углом ещё хуже.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Anjey
- Досвідчений
яркість убавив до 10, якщо дивитися прямо на монітор, то більш-менш чорний нормальний, лиш трохи відхилитися вправо чи вліво на екрані появляються сірі засвіти. Дньом, коли багато зовнішнього світла ще нормально, але вечером це реально напрягає.
В сервіс нести не буду, лиш вчора купив, скоріше всього відправлю назад в магазин.
да, він. Повівся на хороші відгуки про цей монітор (((
почитав, подивився обзори, це недолік IPS матриць, нема насиченого чорного кольру і засвіти монітора. Хоча кольропередача в цих моніторах на високому рівні.Sl@vcheg писав: ↑18 лютого 2021, 10:43Брательник взял такой ДЕЛЛ на ИПС, https://shop.kyivstar.ua/laptops-and-co ... bEEALw_wcB тоже заметил что чёрный скорей тёмно-серый и под углом ещё хуже.
Зараз дивлюсь в сторону моніторів з VA матрицею...
- kind
- Забанен навсегда
- Anjey
- Досвідчений
- kind
- Забанен навсегда
таких як у вас на 1 фото немає
у межах норми
Востаннє редагувалось 18 лютого 2021, 15:22 користувачем kind, всього редагувалось 1 раз.