У Чернівцях кандидат у депутати після програшу на виборах відібрав у мешканців багатоповерхівки бруківку, за допомогою якої він обіцяв облаштувати доріжку.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат міської ради Андрій Романчишин, пише molbuk.ua
За його словами, один з кандидатів, прізвище якого Романчишин відмовився назвати, напередодні виборів 25 жовтня у подвір’я багатоповерхівки на вулиці Воробкевича привіз матеріали, за допомогою яких він обіцяв облаштувати доріжку для потреб місцевих жителів.
"Перед самими виборами, в четвер-п’ятницю-суботу тут проводилися роботи. Як розповіли мешканці вулиці Воробкевича, 17, "хотіли їх цим купити". Отже, ця суміш була завезена даним кандидатом, бордюри, які були встановлені. Саме в суботу все це робилося", – розповів Романчишин.
Депутат додав, що суміш під основу доріжки засипали мешканці будинку самотужки. Крім того, кандидат у депутати напередодні виборів привіз бруківку, за допомогою якої мали облаштовувати доріжку.
Проте, обурившись результатами виборів, кандидат забрав будматеріали.
"А на цій галявині лежали піддони з бруківкою. Бруківку цей кандидат забрав. Але люди додумались сховати один піддон у підвал", – розповів Романчишин.
За словами депутата, кандидат висловив жителям претензію, адже з їхнього будинку лише троє мешканців підтримали його кандидатуру на виборах.
Окрім того, як зазначив Романчишин, кандидат обурився, чому мешканці розсипали суміш.
"Він сказав: я це вам робити не буду. Навіщо ви всю цю суміш розсипали? Я мав це забирати, і це коштувало мені грошей! Почав їм рахувати, скільки це йому коштувало", – повідомив А. Романчишин.
У Чернівцях кандидат після програшу на виборах відібрав у жителів бруківку, якою він збирався стелити доріжку
Депутат назвав цю ситуацію "кандидатським рагулізмом".
"Тепер ми бачимо, для чого насправді ці люди йшли на вибори", – зауважив Андрій Романчишин.
У Чернівцях кандидат після програшу на виборах відібрав у жителів бруківку, якою він збирався стелити доріжку
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
главный вопрос - кто ж этот кандидат то?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Re: У Чернівцях кандидат після програшу на виборах відібрав у жителів бруківку, якою він збирався стелити доріжку
Все понимают что означает ——"люди додумалися сховати один піддон в підвал"))??
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
Re: У Чернівцях кандидат після програшу на виборах відібрав у жителів бруківку, якою він збирався стелити доріжку
Когда на Богдана ремонт делали - там не один пиддон сховалы.sergej1974007 писав: ↑12 листопада 2020, 20:59Все понимают что означает ——"люди додумалися сховати один піддон в підвал"))??
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Поребрик??!
Так сказал депутат...
Может он агент кремля?
Так сказал депутат...
Может он агент кремля?
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Знаю я этого "агента"))телефонист писав: ↑12 листопада 2020, 21:42Поребрик??!
Так сказал депутат...
Может он агент кремля?
Нормальный пацан))
Хоть и связался с бурбачней((
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Походу——
"Яке іхало—— таке здибало"))
Козаченько намагався перехитрити таких же козаченьків)))
"Яке іхало—— таке здибало"))
Козаченько намагався перехитрити таких же козаченьків)))
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
А на проспекте когда прирезали гранитные бордюры, я сам пяток этих обрезков помыл в гараж. 
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
кто то здесь удивлен этому факту?
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Ну прям "картіна маслом")))
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Може пацан і нормальний, але скажу з досвіду - трохи тойво.sergej1974007 писав: ↑12 листопада 2020, 21:46Знаю я этого "агента"))
Нормальный пацан))
Хоть и связался с бурбачней((
Si vis pacem, para bellum
Симон Петлюра
Симон Петлюра