Вітаю!
Для навчальних цілей (наочного представлення будови ПК), потрібні неробочі материнка, процесор, ОЗУ, HDD, відеокарта.
Класно було б якби це був якийсь комплект, щоб сокет материнки і процесора співпадали.
Можливо у когось таке завалялось і він може продати/обміняти на сік?
Пропозиції тут або в ПП.
Дякую!
Потрібні неробочі материнка, процесор, ОЗУ, HDD, відеокарта для навчальних цілей
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
Re: Потрібні неробочі материнка, процесор, ОЗУ, HDD, відеокарта для навчальних цілей
странно , что у того кто будет этому обучать такого нет.Juice писав: ↑31 січня 2020, 12:57Вітаю!
Для навчальних цілей (наочного представлення будови ПК), потрібні неробочі материнка, процесор, ОЗУ, HDD, відеокарта.
Класно було б якби це був якийсь комплект, щоб сокет материнки і процесора співпадали.
Можливо у когось таке завалялось і він може продати/обміняти на сік?
Пропозиції тут або в ПП.
Дякую!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Pegasus
- Активіст
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 7 разів
Re: Потрібні неробочі материнка, процесор, ОЗУ, HDD, відеокарта для навчальних цілей
Нічого незвичайного. Зарплата вчасно і все, заткніться. А з чим працювати - кожний викручується по своєму.
Системник можу подарувати. В центрі міста.
Системник можу подарувати. В центрі міста.
-
Juice
- Новачок
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 3 рази
Якщо Вам дуже хочеться деталей.
Я займаюсь зі своїми племінниками. Даю їм завдання, вони їх виконують і ми обговорюємо виконання.
Але виходить так, що написати "Hello word" чи прості арифметичні операції їм простіше, ніж пояснити, що відбувається всередині ПК.
Ось і виникла думка, що можна знайти комплектуючі, показати як вони виглядають у розібраному виді і попросити їх самостійно скласти "систему" і вже тоді розповісти, що відбувається.
А робочий комп для показових цілей і тренувань розбирати не дуже хочеться.
Мені не потрібні запчастини задарма. Я написав, що можу придбати.
А Ви, нічого не запропонувавши, одразу критикуєте.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
теперь понятно , изначально думал, что собираются учить кого то разбираться во внутренностях компьютера , зная о нем только теорию , по тому как у практиков такого добра как правило имеется.Juice писав: ↑31 січня 2020, 14:35Якщо Вам дуже хочеться деталей.
Я займаюсь зі своїми племінниками. Даю їм завдання, вони їх виконують і ми обговорюємо виконання.
Але виходить так, що написати "Hello word" чи прості арифметичні операції їм простіше, ніж пояснити, що відбувається всередині ПК.
Ось і виникла думка, що можна знайти комплектуючі, показати як вони виглядають у розібраному виді і попросити їх самостійно скласти "систему" і вже тоді розповісти, що відбувається.
А робочий комп для показових цілей і тренувань розбирати не дуже хочеться.
Мені не потрібні запчастини задарма. Я написав, що можу придбати.
А Ви, нічого не запропонувавши, одразу критикуєте.
да и критики с моей стороны не было , я просто немного удивился.
удачи!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.