.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: Посмотри это Видео Пока Ты Жив
Там люди из Калифорнии рассказывают людям из Черновцов, что нужно выйти из зоны комфорта? (С)
Расскажите лучше, где в нее вход? Ну, помимо румынского паспорта
Расскажите лучше, где в нее вход? Ну, помимо румынского паспорта
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 791 раз
Согласен с Креативом. Банальщина банальная, сорри за тавтологию. Исполни свою мечту, иногда за чужой счет - американский такой маркетинг)). Канает в странах, где оч много людей не знают, куда денег девать и чем себя занять.
Зы. По поводу зоны комфорта, на картинке тоже похожие ребята))
Зы. По поводу зоны комфорта, на картинке тоже похожие ребята))
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Ты вроде умный человек, а не видишь элементарной самоиронии в этом втором посте?
Ну да и по сути чего? Неужто я прям все мимо написал в первом посте?
Надо ещё написать чёт, а то норму в сотню за день могу не успеть выполнить
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Вчора мій день зробили парочка статей на ХАБРі … .
…
Щодо цього фільму то я знаю про що вони … , а от вони не достатньо ясно сказали те що хотіли сказати … тому що поки що самі не зрозуміли чому і як все це спрацювало у них … .
Це абсолютно інша школа і принципи життя разом з іншими … , до рівня яких більшість в житті не доходить навіть в початках … .
Фільм точно вартий щоб його подивитися … і 10 хв це не той час , яким можна виправдати спробу пройти повз того що може надати інструменти для покращення життя і розуміння його таким як воно є … !
…
Щодо цього фільму то я знаю про що вони … , а от вони не достатньо ясно сказали те що хотіли сказати … тому що поки що самі не зрозуміли чому і як все це спрацювало у них … .
Це абсолютно інша школа і принципи життя разом з іншими … , до рівня яких більшість в житті не доходить навіть в початках … .
Фільм точно вартий щоб його подивитися … і 10 хв це не той час , яким можна виправдати спробу пройти повз того що може надати інструменти для покращення життя і розуміння його таким як воно є … !
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
1) Я боюсь что ваш сухий текст "второго поста" ні краплі не передає навіть натяку на самоіронію … . Більше того я ніяк не можу второпати про що саме ви хотіли сказати згадуючи піст … .
2) Якось так і виходить — не зрозуміло чого ви згадали про "зону комфорту" і Чернівці … . Там зовсім про інше мова ! Зате тепер до кінця обговорення , підозрюю , про зону комфорту … теж згадуватимуть .
3) А вот тут я точно усмотрел "самоиронию" , знаючи що ви і 1000 постів в день змогли би без проблем організувати … .
Але я хотів би бачити від вас радше по два повідомлення в день , котрі би я по 10+ разів ще перечитував … !
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
ухты как мощно задвинул. и да, я вот посмотрел видосик. разочаровался, поскольку мой первый пост соответствует действительности. а о чем дискуссия?TAZIT писав: ↑07 січня 2020, 00:301) Я боюсь что ваш сухий текст "второго поста" ні краплі не передає навіть натяку на самоіронію … . Більше того я ніяк не можу второпати про що саме ви хотіли сказати згадуючи піст … .
2) Якось так і виходить — не зрозуміло чого ви згадали про "зону комфорту" і Чернівці … . Там зовсім про інше мова ! Зате тепер до кінця обговорення , підозрюю , про зону комфорту … теж згадуватимуть .
3) А вот тут я точно усмотрел "самоиронию" , знаючи що ви і 1000 постів в день змогли би без проблем організувати … .
Але я хотів би бачити від вас радше по два повідомлення в день , котрі би я по 10+ разів ще перечитував … !
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
.