Значить ,маю я кредитку приват банку,хочу збільшити ліміт на ній,а мене просять повернути кошти ті що вже ж неї зняті,тоді я зможу збільшити на потрібну мені сумму.Ок,мікрокредити оті що всякі на 30 днів і типу реклами манівео і т.д.,я так розумію що більше 10 тис.не дають, а це мало,а якщо перший раз то лиш 3 , брати пару таких займів то навряд вийде,і відсотки нагепають. Я як думала,там взяти,кинути на приватовську,але якщо я з кредита перекриваю інший кредит,то певне підвищення ліміту мені не світить? Бо в онлайн чаті і на гарячій ліній сидять лейбики,які мені чіткої відповіді не дали. Сказали,що розглядатиметься індивідуально.
Чоловік вже взяв кредит,тому на нього не вийде зараз оформити,тимпаче він неофіційно працює.
Може хтось стикався з такими кредитами,поділіться досвідом будь ласка.
Ок,може є хтось знайомий хто займається наданням коштів під процент?
Так,якщо в кредитних організаціях в мене не буде займів,то приват точно дасть більший ліміт,я так розумію.Виходить після отримання від привату,можу розраховуватися з кредитором,а різниця йде на матеріали
Бо ми рахували навіть якщо проценти будуть,всеодно буде дешевше ніж купувати матеріали навесні.А якщо приватовський до 55 днів закрити то нормально,навіть якщо не закрити то місяць два поплатити відсотки,а далі точно закриємо.
Мікрокредити питання.