Поділіться досвідом, куди звернутись, а кого обійти десятою дорогою.
Потрібно встановити двері на під'їзд плюс кодовий замок.
Ймовірно, найпростіший RFID з кнопками чи без.
Чи є зміст замовити просто двері та самому поставити замок.
Двері на під'їзд із замком
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Двері на під'їзд із замком
Світ Замків (Комарова та Руська) ... .
ЦИФРА біля Будинку Художника (Головна) ... .
В принципі електрозамок і зчитувач можна поставити майже на будь-які двері ... .
В принципі і брелок вже не така й необхідна річ -- на даний час може бути достатньо телефону з яблуком чи дроїдфону ... .
ЦИФРА біля Будинку Художника (Головна) ... .
В принципі електрозамок і зчитувач можна поставити майже на будь-які двері ... .
В принципі і брелок вже не така й необхідна річ -- на даний час може бути достатньо телефону з яблуком чи дроїдфону ... .
- Pegasus
- Активіст
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 7 разів
Світ Замків мені якось космічну ціну загнув за далласи, не буду знову наступати на ці граблі.
Краще бабцям вручити брелок, а дітям - кольоровий браслет, чим всім шукати смартфона для одинокого пенсіонера.
Краще бабцям вручити брелок, а дітям - кольоровий браслет, чим всім шукати смартфона для одинокого пенсіонера.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Ну С.З. це С.З. ... . Але я там багато дечого знаходив що нема взагалі ніде і багато недорогого що вони зазвичай не пропонують ... .
Якщо двері з приводом ... , то паралельно керувати можна будь з чого що кому подобається ... .
Але треба детально розглянути питання резервного живлення при цьому ... . Як правило його не роблять ... , а це вже інший рівень безпеки .
Якщо двері з приводом ... , то паралельно керувати можна будь з чого що кому подобається ... .
Але треба детально розглянути питання резервного живлення при цьому ... . Як правило його не роблять ... , а це вже інший рівень безпеки .