Як позбутись лисиці?
-
mishad
- Активіст
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 22 рази
Як позбутись лисиці?
У мами в селі по сусідству хата де ніхто не живе, короче завелась лисиця під старою будівлею, є нори, валяється пір'я птиці, в сусідів, які дальше живуть почала пропадати птиця. як від неї позбутись? рушниці не маю(((
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Re: Як позбутись лисиці?
Другие животные попадуться на капкан и отраву. Кошечки, собачки, бомжи :(kreativ писав:капкан? отрута? хтось, в кого є рушниця?
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Заповедную зону сделать. :)mishad писав:У мами в селі по сусідству хата де ніхто не живе, короче завелась лисиця під старою будівлею, є нори, валяється пір'я птиці, в сусідів, які дальше живуть почала пропадати птиця. як від неї позбутись? рушниці не маю(((
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Доктор Зло
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
И вложить в нору бумаги из прокуратуры - пусть прочитает и ознакомится. ;)Доктор Зло писав:У діях Лисиці, вбачається склад злочину!
- Заявіть у полюцію!
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо