Як працють інвестиції в селі.

Вільне спілкування
Відповісти
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Як працють інвестиції в селі.

Повідомлення Дельфин » 30 березня 2016, 13:48

Випадково наштовхнувся на цю статтю.
На Франківщині планують збудувати сучасний м’ясопереробний завод

Чисто з любопитства пішов шукати, що за інвестор такий і чим займається.
Знайшов - «Даноша» — українська сільськогосподарська компанія, яка належить данським інвесторам та була створена в червні 2004 року в селі Копанки неподалік від міста Калуш в Івано-Франківській області.
Почитав чим займаються. Круто. Офігенно. Від вирощування зерна, до виробницва електрики і тепла із гною. І цикл аж до утилізації відходів, як добрива. Серйозний підхід!

А коли прочитав ось це - «Даноша» розподілила другий транш соціального фонду - навіть позаздрив жителям тих сіл.
Соц фонд, його наповнення і розподіл.тут
І того - два рази в рік інвестор надає гроші на проекти, які виставляють на конкурс громади. В що інвестували останнього разу - можете глянути самі.
І того із 2011 року, два раза в рік, інвестор вкладає гроші в ці села. Про те, що роботою забезпечені всі навколишні села і говорити марно. Зараз вони хотять в Галицькому районі збудувати мясокомбінат і замкнути цикл. Не помилюсь, якщо скажу що наколишнім селам також повезе. Таких замкнутих комплексів із такими технологіями, щоб аж до виробництва біогазу, ... ну не знаю... я не читав і тим більше не бачив такого. І не тому що вони сильно турбуються за екологію, а тому що це вигідно і це вимога законодавства Європи, якому вони підчиняються.

Не бачив я тих сіл, але з написаного... заздрість здорова виникла. От так може працюювати капітал і інвестиції в розумних громадах.
розмістив і на цьому форумі, а то тут якась негласна війна - одні не чиають форум інших. А інфа цікава.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Як працють інвестиції в селі.

Повідомлення sergej1974007 » 30 березня 2016, 19:06

А як там в Синькові для порівняння? :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,