Консерви. Увага всім.

Вільне спілкування
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Консерви. Увага всім.

Повідомлення Дельфин » 26 березня 2016, 13:13

Тема: Сколько стоит построить свой дом ?
Юлюсик Гриценко писав:не дешевое удовольствие
Юмор -
ksana82 писав:Какая нужная рубрика! Настроение было на нуле, посмотрела и теперь все ок)
Це взагалі перше повідомлення бота - Тема: Тимошенко: Обвал гривны и бедность страны дело рук правительства

Не буду робити вибірку саме на цьому форумі. І так зрозуміло, про що мова.
Аналогічних повідомлень останнім часом КУПА! Нічого особистого, просто приклад. Але...

Мені "подобається", коли новачки першим-другим постом піднімають нафталінові теми наверх. Причому такими конструктивними постами. Як правило в два-три слова про що небудь...

99% таких - набивають спочатку пости, а потім осідають в політиці. Дивишся якийсь провокаційний пост в політиці від новачка, потім заходиш в його повідомлення і розумієш... - саме велике, чи саме аругментоване, чи саме "довге" повідомлення після 20-30 набивань - ось це повідомлення-провокація в політиці. І все стає ясно.
Я би банив їх одразу, але воля не моя... Саме так ми програєм інформ війну. Краще забанити і помилитись, чим дозволити таке і... програти війну. Якщо не "консерва", вона зможе пояснитись в ПП. Якщо бот - буде невнятне блеяння.

Мені сподобалось як їх називали на ХФ - "консерви". Тобто законсервовані заздалегідь під ботів акаунти, які відкривають під певні політичні події. Вони можуть висіти роками на форумах. На ХФ таких консервували за 2-3 роки до окупації...
Особливо такі боти набивають пости в класичних темах - юмор, анекдоти, фото, продаж... Постами типу - "смішно", "дякую", "підняв настрій", "незачот", "це дорого"... і так далі - універсальні фрази під любий форум.

А таких тут бачу останнім часом із десяток. Схоже готується у нас щось серйозне. Бо ботів законсервували багатенько. А потім вони будуть створювати "загальну думку".
Деякі навіть українською працють - схоже це наші боти. Але перважно це все таки заслані козачки для російськомовної аудиторії. ИМХО гості із "Ольгіно". І це лише в нашій маленькій аудиторії...

Звертаю увагу адмінів на таку "штуку".
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Консерви. Увага всім.

Повідомлення sergej1974007 » 26 березня 2016, 13:18

Пропоную надати Дельфіну повноваження для адміністрування та блокування ботів.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 26 березня 2016, 13:30

sergej1974007 писав:Пропоную надати Дельфіну повноваження для адміністрування та блокування ботів.
Пропоную не флудити втемі. Вона скоріше для інформації, чим для запуску її в смітник після 10-15 сторінок флуду.
СЛАВА БОГУ, я зможу її закрити, коли тут стане срач. :)
Можеш запропонувати методи боротьби. А стібатись тут є кому.
Щоб ти не образився - я воїн інгошо фронту. Тут нехай воюють ті, хто повинен. *hi*
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 26 березня 2016, 13:52

Дельфин писав: Пропоную не флудити втемі. Вона скоріше для інформації, чим для запуску її в смітник після 10-15 сторінок флуду.
СЛАВА БОГУ, я зможу її закрити, коли тут стане срач. :)
Можеш запропонувати методи боротьби. А стібатись тут є кому.
Щоб ти не образився - я воїн інгошо фронту. Тут нехай воюють ті, хто повинен. *hi*
Я ні в якому разі не ображався, та й флудити не думав.
Є проблема з ботами-- але тут вже як мені здається в рази менше ніж на старому форумі.
По- друге-- я чисто політичних ботів не бачив взагалі-- кинь приклад.
Ну і по- третє-- давайте дійсно введемо ще одного модератора ботів чисто.( якщо це так важливо).
Пс. Я би залюбки-- але я на форумі переважно вечером і не встигаю все відслідковувати.( те що мені не дуже цікаво).
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 26 березня 2016, 13:57

Дельфин писав:.......
Можеш запропонувати методи боротьби.
..........
ігнор-кращий метод
Дельфин писав:....ось це повідомлення-провокація в політиці .
Тут всі дорослі люди,і бота бачать,лиш не всі "дорослі" вміють не вступати з ним в конфлікт, а їм же ж тільки цього і треба -"Скандалы, интриги, расследования "

п.с. на рахунок провокації в політиці,то ту дивлячись з якого боку подивитися.Бо сьогодення наштовхує на думки,що політика в нас .....паршива , а надії були не такими. Змінили , з вірою в краще шило-на мило,що далі?-знов міняти? Пєтю-на Колю-Васю-на Сашу......а на манеже все те же ...
О,скажіть ,що я провокатор ,але це правда. І стартегія потрібна вже зоооовсім інша.

Роблячи ,як завжди,ми отримаєм те що і отримували. Роблячи по новому - ми отримаєм нове.
*hi*

dvs
Адміністратор
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 114 разів

Повідомлення dvs » 26 березня 2016, 14:30

боты относительно неплохо прибиваются фильтрами (просто вы не видите, сколько мусора на входе изначально), те же, которые прорываются вполне неплохо прибиваются вручную в дальнейшем. ну и дополнительная автоматизация ещё в процессе.
Для тех случаев, когда все дружно пропустили (и люди и автоматика) - то есть кнопка "Пожаловаться на сообщение" - можно всегда её жмакнуть и обратить внимание модераторов на сообщение, жалоба без внимания не останется.
Спам и боты это извечная борьба добра со злом, где нет победителей.

ps. за тем "строителем" следим ещё со вчера, как только он зарегистрировался...только он скорее всего окажется обычным спамботом, нежели политическим

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 26 березня 2016, 14:48

ДВС не дремлет. :)
Пс. Правильно Обериг про игнор написала-- Мудрая Девушка. *worthy*
Ппс. Таки не вижу чисто политических ботов.
Пппс. Личный вопрос--- а интересно сколько раз была жмакнута кнопка " пожаловаться" на мои посты? :?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 26 березня 2016, 14:55

oberig писав: ігнор-кращий метод
Ні
Ні в якому разі!!!
Тут всі дорослі люди,і бота бачать,лиш не всі "дорослі" вміють не вступати з ним в конфлікт
Тут не всі дорослі.
Але і дорослі люди піддаються впливу.
Особливо якщо це добре продуманий, спланований фахівцями-психологами вплив.
Тому я підтримую Дельфин-а, це дуже небезпечно для нашої країни і суспільства саме зараз.
Тому що невдоволення владою Московія буде використовувати в своїх цілях (цілком природнє невдоволення, і його вининення було цілком прогнозоване, бо навіть якщо б влада робила все що потрібно для країни, для народу, все одно в цей час мало б виникнути невдоволення. А так як вони весь цей час думали тільки про отримання та "розпил" кредитів... )
Зараз ймовірніше нас будуть підштовхувати до зміни влади на ту що потрібна Кремлю.
(до речі про це пукін проговорився нещодавно, коли бізнесмени в нього питали, що далі робити... він так і сказав що влада в Києві може змінитись тому поки що не варто згортати бізнес в Україні)

п.с. на рахунок провокації в політиці,то ту дивлячись з якого боку подивитися.Бо сьогодення наштовхує на думки,що політика в нас .....паршива , а надії були не такими. Змінили , з вірою в краще шило-на мило,що далі?-знов міняти? Пєтю-на Колю-Васю-на Сашу......а на манеже все те же ...
О,скажіть ,що я провокатор ,але це правда. І стартегія потрібна вже зоооовсім інша.
Не скажу що ти провокатор, тому що кажеш цілком розумні речі. Мабуть, кращим варіантом було б створення якогось прозорого механізму контролю народом за будь яким "Пєтею чи Васею" що у владі. Але щоб це зробити, потрібно розробити та прийняти такі закони, а зроблять це нинішні депутати? Думаю, ні, вони не про це думають, їм не за це олігархи платять.
Вибачайте, мабуть "що робити" це все ж інша тема.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 26 березня 2016, 15:13

OlegLOA писав:
oberig писав: ігнор-кращий метод
Ні
Ні в якому разі!!!

..
ну,ну,Олег,ти ж розумний мужчина, а зміст сперечатися з людиною-ботом ,де ти наперед знаєш всі відповіді,стратегію,і бачення однієї точкти зору. Ти можеш сперечатися з Сергієм, з іншими людьми що мають іншу думку,саме думку,а не список з "кАпірАвать-вставІть" , бо- в спорі ви одне одного по-чу-є-те!і кожен зробить свої висновки! А хто тебе почує в сперечанні з ботом?- хіхікающій мужчина в сімєйках,який працює за бабло на тій стороні монітору, і радіючий що народ ведеться на провокацію??? :D

*hi*
sergej1974007 писав: Пс. Правильно Обериг про игнор написала-- Мудрая Девушка. *worthy*
......
мудра каже -краще балтать в темі про сіськи *kur* *drunk*

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 26 березня 2016, 15:26

OlegLOA писав: Не скажу що ти провокатор, тому що кажеш цілком розумні речі.
Чим розумніший провокатор-- тим він розумніші речі говорить. :D
Пс. Олег, а я провокатор? :?
Чи бот ? :?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.