Юмор -Юлюсик Гриценко писав:не дешевое удовольствие
Це взагалі перше повідомлення бота - Тема: Тимошенко: Обвал гривны и бедность страны дело рук правительстваksana82 писав:Какая нужная рубрика! Настроение было на нуле, посмотрела и теперь все ок)
Не буду робити вибірку саме на цьому форумі. І так зрозуміло, про що мова.
Аналогічних повідомлень останнім часом КУПА! Нічого особистого, просто приклад. Але...
Мені "подобається", коли новачки першим-другим постом піднімають нафталінові теми наверх. Причому такими конструктивними постами. Як правило в два-три слова про що небудь...
99% таких - набивають спочатку пости, а потім осідають в політиці. Дивишся якийсь провокаційний пост в політиці від новачка, потім заходиш в його повідомлення і розумієш... - саме велике, чи саме аругментоване, чи саме "довге" повідомлення після 20-30 набивань - ось це повідомлення-провокація в політиці. І все стає ясно.
Я би банив їх одразу, але воля не моя... Саме так ми програєм інформ війну. Краще забанити і помилитись, чим дозволити таке і... програти війну. Якщо не "консерва", вона зможе пояснитись в ПП. Якщо бот - буде невнятне блеяння.
Мені сподобалось як їх називали на ХФ - "консерви". Тобто законсервовані заздалегідь під ботів акаунти, які відкривають під певні політичні події. Вони можуть висіти роками на форумах. На ХФ таких консервували за 2-3 роки до окупації...
Особливо такі боти набивають пости в класичних темах - юмор, анекдоти, фото, продаж... Постами типу - "смішно", "дякую", "підняв настрій", "незачот", "це дорого"... і так далі - універсальні фрази під любий форум.
А таких тут бачу останнім часом із десяток. Схоже готується у нас щось серйозне. Бо ботів законсервували багатенько. А потім вони будуть створювати "загальну думку".
Деякі навіть українською працють - схоже це наші боти. Але перважно це все таки заслані козачки для російськомовної аудиторії. ИМХО гості із "Ольгіно". І це лише в нашій маленькій аудиторії...
Звертаю увагу адмінів на таку "штуку".
Консерви. Увага всім.