Проблема з супутниковим телебаченням
-
mishad
- Активіст
- Дякував (ла): 19 разів
- Подякували: 22 рази
Проблема з супутниковим телебаченням
є тарілка, головки на 2 тюнера, на першому все нормально, на другому не показує пару каналів (2+2, тет...), коли на першому включаю той же канал, на другому теж показує, переключаюсь на першому, на другому нема сигналу. коли перший виключаю і включаю, поки він грузиться, другий показує. Підкажіть в чому проблема, в тюнері, головці, чи DiSEqC?
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Re: Проблема з супутниковим телебаченням
Где-то тут на Форуме уже рассматривалась данная проблема - она актуальна по причине смены частоты, на которой транслируются каналы. Можете обратиться к форумчанину OlegLOA - он вам обновит в тюнере прошивку и каналы снова станут работать.mishad писав:є тарілка, головки на 2 тюнера, на першому все нормально, на другому не показує пару каналів (2+2, тет...), коли на першому включаю той же канал, на другому теж показує, переключаюсь на першому, на другому нема сигналу. коли перший виключаю і включаю, поки він грузиться, другий показує. Підкажіть в чому проблема, в тюнері, головці, чи DiSEqC?
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
не в тему!German писав:Где-то тут на Форуме уже рассматривалась данная проблема - она актуальна по причине смены частоты, на которой транслируются каналы. Можете обратиться к форумчанину OlegLOA - он вам обновит в тюнере прошивку и каналы снова станут работать.mishad писав:є тарілка, головки на 2 тюнера, на першому все нормально, на другому не показує пару каналів (2+2, тет...), коли на першому включаю той же канал, на другому теж показує, переключаюсь на першому, на другому нема сигналу. коли перший виключаю і включаю, поки він грузиться, другий показує. Підкажіть в чому проблема, в тюнері, головці, чи DiSEqC?
не тот случай!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
mishad
- Активіст
проблема точно не в частотах, коли включаю на першому тюнері той же канал, на другому сигнал появляється, проблема появилась вчора, я нічого не міняв, тюнер прошивав місяць-два назад, тарілці вже десь 7 років
- Master
- Легенда Форуму
думаю проблема в головках
-
mishad
- Активіст
помітив ще один момент, коли включаю на першому наприклад тет(астра), він на другому показує, але тоді на другому нема сигнала на амосі (1+1, новий, ictv)
- Master
- Легенда Форуму
У меня два тюнера подключены одним кабелем к антене (на один и тот же выход!) и практически такой же эффект.mishad писав:помітив ще один момент, коли включаю на першому наприклад тет(астра), він на другому показує, але тоді на другому нема сигнала на амосі (1+1, новий, ictv)
но у тебя ж на разные!
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Похоже что вторая головка или не работает или сигналы на/с неё не проходят ... . Второй тюнер получает сигнал с первой через тарелку например ... , но сам управлять ничем уже не может ... .
. . .
Надо перекрутить все соединения ко второй головке чтобы проверить ... . Может вода где-то пролезла или что-то отсоединилось ... .
. . .
Надо перекрутить все соединения ко второй головке чтобы проверить ... . Может вода где-то пролезла или что-то отсоединилось ... .
-
mishad
- Активіст
сигнал пропав повністю, не показує нічого на другому телевізорі. заліз на дах до антени, там 2 дісеки, поміняв місцями кабелі, як було так і залишилось, перший телевізор показує, другий ні, зробив наступні висновки: головки і дісеки робочі, поміняв місцями тюнера, все аналогічно, значить тюнера обидва робочі. получається кабель десь перебився? чи зробив неправильний висновок? накінечники на кабелі зачищав наново
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Орійентовно -- висновки правильні і дійі ... .
Іноді бувае шо кабель просто розтягуется і рветься десь центральна жила чи прогнивае (це ближче до головки ймовірно через вологу) ... .
Іноді бувае шо кабель просто розтягуется і рветься десь центральна жила чи прогнивае (це ближче до головки ймовірно через вологу) ... .