Вопрос к СергеюЦИФРЫ

Вільне спілкування
телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Вопрос к СергеюЦИФРЫ

Повідомлення телефонист » 09 січня 2016, 16:45

Бродя по просторам тырнета, наткнулся на это
ты как раз находишься в Кёльне (если я не ошибаюсь). правда/неправда, что вообще происходило?
спасибо
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Вопрос к СергеюЦИФРЫ

Повідомлення sergej1974007 » 09 січня 2016, 23:35

телефонист писав:Бродя по просторам тырнета, наткнулся на это
ты как раз находишься в Кёльне (если я не ошибаюсь). правда/неправда, что вообще происходило?
спасибо
Слава Украіні---
Слава Націі---
Украіна---

В принципі там по суті все вірно написано і більш- менш докладно.
Ще раз для всіх про перебіг подій і коменти мешканців-- моіх знайомих---
1.зібрались великою кількістю, кидали фаєри в натовп.( в принципі кидання петард в німців я бачив і у виконанні руських німців з вигуками " за Сталінград"-- це не новина).
2. Почали приставати до жінок.
Там рядом з Домом одна з крутих діско в Кьольні-- Вартезааль.
Кажуть на сьогодні вже більше 350 заяв від потерпілих.
3. Всі критикують поліцію-- поліція звичайно повела себе жалюгідно-- і це всі визнають.
Починаючи з нестачі місця в відділеннях.( в них є спеціальні автобуси куди вони пакують мітингуючих наприклад-- але в цей раз автобуси з чиєісь вини не виділили)
Невелика кількість поліціі була, а коли вони мали би запросити підкріплення-- іх так само ііхні чини з міністерства юстиціі заспокоювали і наказували не роздувати паніку.
Цікаво про документи які рвали на очах у поліціі-- у азюлянтів є такий " антраг", який вони повинні з собою носити, а отримати азюль( біженство)-- досить складна процедура.Тобто ті біженці рвавши бумажки і думки не гадали що ім за це щось може бути.
4. Відпускали вже запакованних в наручники затриманих по наказу з раціі.

Ну і відношення населення--
У всіх шок наскільки виявились мешканці незахищенними. Всі переживають за жінок- дітей. В рази виріс попит на курси самооборони.В Кьолні- день- два був( може і зараз ще)-- дефіцит на балончики газові-- все моментально розкупили.
В мене багато знайомих турків наприклад-- вони так само негативно висловлюються з цього приводу.
Я так розумію що там в основному були темношкірі вперемішку з мароканцями.
Впіймав себе сьогодні на думці що уважно роздивляюсь темношкірих пасажирів метро.
Сьогодні була акція правих сил Пегіда. І одночасно трохи далі від них-- акція тих хто є прихильниками Меркель і всіх цих біженців. Пегіду розігнали значними силами поліціі.А я очікував заворушень і драчки між ними.
Дуже багато критики Меркель, бургомайстра Кьольну Рекель, пішов у відставку начальник поліціі сьогодні.
Дуже сильний поштовх отримали праві радикали. Дуже багато людей поділяють думку що треба обмежити наплив біженців, а тих що є поступово відправляти взад ( за правопорушення наприклад).
Загальні думки---самі по собі темношкірі-- не дуже агресивні. Агресивні-- мароканці.Є багато різного зброду, але раніше вони так вільно себе не почували.
Я думаю що зараз у відповідь пару разочків зберуться футбольні хулігани і рознесуть пару кварталів- гетто.( наскільки вийде).
На початку лютого-- Кьольнський Карнавал-- думаю буде заварушка.
Буду працювати в самому центрі-- розкажу як пройшло.
А взагалі всі чекають щоб дати відповідь-- коли парочку десятків мігрантів хулігани , або Хелс Енджелс наприклад покладуть до лікарень-- всі тільки поаплодують і знову почнуть себе відчувати німцями.( бо наразі це-- виклик плюнутий німцям в обличчя).
Коротше-- все тільки починається.
Як кажуть-- далі буде.

Пс. Недалеко від місця де я живу почали будувати лагерь для біженців.Досить великий-чоловік на 500. Але це не дивно-- вже в багатьох спортивних залах при багатьох школах такі лагеря вже функціонують.
Дивно те що біля мене-- тут живуть досить заможні бюргери-- це як би у нас десь в районі Царських сел розміщали циганські табори. Дивно трохи.
Ппс. Грався з думками віддати дочку тут в університет на старших курсах-- а тепер і не знаю навіть чи збережеться Німеччина в тому вигляді як вона була колись.

Якось так.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 10 січня 2016, 07:09

sergej1974007 писав: ...
Слава Украіні---
Слава Націі---
Украіна---

В принципі там по суті все вірно написано і більш- менш докладно.
Ще раз для всіх про перебіг подій і коменти мешканців-- моіх знайомих---
1.зібрались великою кількістю, кидали фаєри в натовп.( в принципі кидання петард в німців я бачив і у виконанні руських німців з вигуками " за Сталінград"-- це не новина).
2. Почали приставати до жінок.
Там рядом з Домом одна з крутих діско в Кьольні-- Вартезааль.
Кажуть на сьогодні вже більше 350 заяв від потерпілих.
3. Всі критикують поліцію-- поліція звичайно повела себе жалюгідно-- і це всі визнають.
Починаючи з нестачі місця в відділеннях.( в них є спеціальні автобуси куди вони пакують мітингуючих наприклад-- але в цей раз автобуси з чиєісь вини не виділили)
Невелика кількість поліціі була, а коли вони мали би запросити підкріплення-- іх так само ііхні чини з міністерства юстиціі заспокоювали і наказували не роздувати паніку.
Цікаво про документи які рвали на очах у поліціі-- у азюлянтів є такий " антраг", який вони повинні з собою носити, а отримати азюль( біженство)-- досить складна процедура.Тобто ті біженці рвавши бумажки і думки не гадали що ім за це щось може бути.
4. Відпускали вже запакованних в наручники затриманих по наказу з раціі.

Ну і відношення населення--
У всіх шок наскільки виявились мешканці незахищенними. Всі переживають за жінок- дітей. В рази виріс попит на курси самооборони.В Кьолні- день- два був( може і зараз ще)-- дефіцит на балончики газові-- все моментально розкупили.
В мене багато знайомих турків наприклад-- вони так само негативно висловлюються з цього приводу.
Я так розумію що там в основному були темношкірі вперемішку з мароканцями.
Впіймав себе сьогодні на думці що уважно роздивляюсь темношкірих пасажирів метро.
Сьогодні була акція правих сил Пегіда. І одночасно трохи далі від них-- акція тих хто є прихильниками Меркель і всіх цих біженців. Пегіду розігнали значними силами поліціі.А я очікував заворушень і драчки між ними.
Дуже багато критики Меркель, бургомайстра Кьольну Рекель, пішов у відставку начальник поліціі сьогодні.
Дуже сильний поштовх отримали праві радикали. Дуже багато людей поділяють думку що треба обмежити наплив біженців, а тих що є поступово відправляти взад ( за правопорушення наприклад).
Загальні думки---самі по собі темношкірі-- не дуже агресивні. Агресивні-- мароканці.Є багато різного зброду, але раніше вони так вільно себе не почували.
Я думаю що зараз у відповідь пару разочків зберуться футбольні хулігани і рознесуть пару кварталів- гетто.( наскільки вийде).
На початку лютого-- Кьольнський Карнавал-- думаю буде заварушка.
Буду працювати в самому центрі-- розкажу як пройшло.
А взагалі всі чекають щоб дати відповідь-- коли парочку десятків мігрантів хулігани , або Хелс Енджелс наприклад покладуть до лікарень-- всі тільки поаплодують і знову почнуть себе відчувати німцями.( бо наразі це-- виклик плюнутий німцям в обличчя).
Коротше-- все тільки починається.
Як кажуть-- далі буде.

Пс. Недалеко від місця де я живу почали будувати лагерь для біженців.Досить великий-чоловік на 500. Але це не дивно-- вже в багатьох спортивних залах при багатьох школах такі лагеря вже функціонують.
Дивно те що біля мене-- тут живуть досить заможні бюргери-- це як би у нас десь в районі Царських сел розміщали циганські табори. Дивно трохи.
Ппс. Грався з думками віддати дочку тут в університет на старших курсах-- а тепер і не знаю навіть чи збережеться Німеччина в тому вигляді як вона була колись.

Якось так.
ще декілька запитань

1. ось цитата з тої статті:
-Почему Вы не говорите, что от 70 до 80% изнасилований в Кельне совершаются турками?
-Мы не имеем права это говорить, фрау Шварцер, - отвечал ей полицейский чин, - потому что это расизм
чи замовчуються злочини, скоєні "біженцями", а злочинцям дають малі терміни або взагалі відпускають, погрозивши пальцем

2. відносно "азюль". якщо не помиляюсь, влітку 2015 року понад 100 тис. біженців та незаконних мігрантів захопили поїзди, автобуси тощо і вимагали везти їх до Німеччини. щось про них чути?

3. у березні 2015 року були зіткнення між антиглобалістами, кількістю до 10 тис. та поліцією у Франкфурті-на-Майні. за повідомленнями ЗМІ, затриманих було декілька сотень, а порушників спокою розганяли спецзасобами. невже за рік німецькі поліцаї втратили навички?

4.у тій статті є апдейт з відео, де розганяють демонстрацію німців проти безчинств біженців. проти громадян Німеччини використовують спецзасоби, а поліцаїв у рази більше
відео
phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
чомусь у мене сумніви, що німецька влада дасть можливість покласти до лікарень декілька десятків мігрантів. когось виловлять і буде гучний процес про расизм, фашизм і т.д., а винному (або тому, кого назначать винним) впаяють великий строк.

5. що таке GEZ - податок на телебачення?

дякую
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 10 січня 2016, 08:21

телефонист писав: ще декілька запитань

1. ось цитата з тої статті:
-Почему Вы не говорите, что от 70 до 80% изнасилований в Кельне совершаются турками?
-Мы не имеем права это говорить, фрау Шварцер, - отвечал ей полицейский чин, - потому что это расизм
чи замовчуються злочини, скоєні "біженцями", а злочинцям дають малі терміни або взагалі відпускають, погрозивши пальцем

2. відносно "азюль". якщо не помиляюсь, влітку 2015 року понад 100 тис. біженців та незаконних мігрантів захопили поїзди, автобуси тощо і вимагали везти їх до Німеччини. щось про них чути?

3. у березні 2015 року були зіткнення між антиглобалістами, кількістю до 10 тис. та поліцією у Франкфурті-на-Майні. за повідомленнями ЗМІ, затриманих було декілька сотень, а порушників спокою розганяли спецзасобами. невже за рік німецькі поліцаї втратили навички?

4.у тій статті є апдейт з відео, де розганяють демонстрацію німців проти безчинств біженців. проти громадян Німеччини використовують спецзасоби, а поліцаїв у рази більше
відео
phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
чомусь у мене сумніви, що німецька влада дасть можливість покласти до лікарень декілька десятків мігрантів. когось виловлять і буде гучний процес про расизм, фашизм і т.д., а винному (або тому, кого назначать винним) впаяють великий строк.

5. що таке GEZ - податок на телебачення?

дякую
Слава Украіні---
Слава Націі---
Украіна---

1.Я би не сказав що злочини замовчуються.Це перший випадок про який я знаю коли не поліцаі а саме журналісти намагалися замовчати ситуацію.Поліцаі щоб не псввати статистику напевно.А журналісти - по політичним мотивам.
Також я би не сказав що турки тут дуже сильно мутять-- багато з них вже досить інтегровані в суспільство.тут все таки напевно нова хвиля відчувається.Також досить неспокійні албанці нсприклад.Ну і в Кьольні погоду роблять не турки в принципі а курди-- прибічники незалежності Курдистану.( такі собі турецькі бандерівці).
А взагалі є таке що мігрантам всіх кольорів дають м"які вироки а часом дійсно лише погрожують пальчиком.На відміну від німців-- яких судять по повній програмі.
Взагалі навіть в плані отримання соціальних допомог мігранти навіть новоспечені мають значну перевагу перед німцями, які все життя тут платять податки, а потім не можуть отримати від держави допомоги.Ці нові азюлянти отримують( або мають отримувати) близько 700 евро на місяць без особливих труднощів.А німцю щоб отримати допомогу треба виконати немало умов і навести достатньо доказів непрацездатності.
2.Особливо за цим ніхто не слідкував, але думаю всі вони вже тут.Ці табори для біженців ростуть як гриби-- навіть не цураються використовувати під це діло школу для інвалідів.( тим самим посунувши інвалідів трохи).
3.і 4.--- Я саме про цей мітинг і писав-- це Пегіда-- праві радикали.Іх швиденько розігнали нібито за те що порушували порядок.Поліціі було біля 1700 чоловік.На відміну від Нового Року , коли було десь150.
Взагалі поліція буває-- наприклад коли приіжджають президенти якісь -- практично в кожній невеличкій вулиці в центрі стоять декілька бусів з декількома десятками поліцаів.І розганяти вони ще вміють-- але чомусь розганяють своіх поки що.
Ще момент-- вони провину за ці подіі намагаються перекласти з одних поліцаів на інших.--- Кьольнський вокзал-- це територія Бундесполіцаі, а прилеглі вулички вже Кьольнполіцаі.І часто- густо звичайні патрульні машинки дійсно не можуть впоратися з десятком чорних.Зате на кражу з магазину , або на відсутність документів в зайця в метро приіжджають часом декілька машинок.( бачив як на 3- ох турецьких підлітків без документів і білетів приіхало 3 машини і мотоцикліст).
5 .GEZ--- податок на наявність тв- радіо. Приблизно 15 евро щомісяця.Платить кожне домашнє хазяйство.Раніше навіть катались машинки і виявляли наявність незареєстрованих тв.В принципі платять всі.
Це не самий цікавий податок-- є цікавіші.
Наприклад є ГЕМА, яка контролює авторські права-- вони можуть проконтролювати наявність сплочених ім податків, коли просто в кнайпі грає музика якогось виконавця-- або накласти немалий штраф.Тому практично всі навіть невеличкі кіоски де є радіо платять додатково до ГЕЗ ще й ГЕМу.
А ще є податок на церкву наприклад-- і кожен хрещений німець, який належить до якоісь церкви , щомісяця відчисляє туди гроші.( одна з причин чому Кьольнська Патріархія( чи як вона називається по нашому)--- одна з найбагатших у світі.).
Якось так.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 10 січня 2016, 10:16

О дивіться як ці шпигунські прилади синхронізувалися:) мабуть нова прошивка прийшла:)
Сережа не неси ерунду, была бы у тебя 100% возможность отправить за бугор доцю учиться-ты бы это не задумываясь сделал!!!Так что не нагнетай:)
Телефонист-пятицентовый ...

jumas
Забанен навсегда

Повідомлення jumas » 10 січня 2016, 10:56

Ю.Латынина
― Добрый вечер. Юлия Латынина, «Код доступа» как всегда в это время по субботам. Ну и самая интересная новогодняя история – это то, что случилось в Кёльне. Напомню, что в Кёльне в новогоднюю ночь толпа из хорошо организованных и хорошо знающих свою цель, хотя и несомненно пьяных и накушавшихся наркотиками молодых арабов-североафриканцев, мигрантов и частично, и во многом беженцев, то есть старых и новых мигрантов устроила то, что можно назвать «нелетальным массовым терактом».

Как и большинство актов терроризма в этом акте устрашения было неотделимо от грабежа, и технология заключалась в том, что собравшаяся около вокзала кельнского толпа в несколько тысяч человек (важно подчеркнуть «несколько тысяч», потому что часто встречается слово «тысяча»). Сначала они стали стрелять в толпу фейерверками, потом они еще стреляли фейерверками в приехавшую полицию, то есть, в общем, чудо, что никто не погиб. Потом они, разбившись на группы по 20-30 человек, окружали женщин, потому что женщина слабая. Преимущественно одиноких, но иногда они окружали группы женщин в 6, 11 человек, грабили их и щупали. Как сказала одна из этих жертв, «Я шла 200 метров, и на протяжении этих 200 метров на мне не было отверстия, где не побывала бы чья-то рука».

Цитируя ставший известным полицейский отчет, который возглавило около 100 прибывших туда полицейских, мигранты стали стрелять по полицейским. Дальше был ад. Множество женщин прибегало жаловаться. Полицейские просто не регистрировали это. То есть, извините, они отказывали женщинам. И сразу скажу, что когда это стало известно на самом высшем уровне, было заявлено, что беженцы к этому непричастны. И вот это было вранье, потому что в Новый год полиция задержала 15 беженцев. 14 из них было якобы из Сирии, один из Афганистана. Были ли эти беженцы все из Сирии, понятное дело, неизвестно, потому что сирийские паспорта сейчас в Турции стоят 500 долларов штука, потому что ИГИЛ в том числе захватило фабрику, на которой эти паспорта печатали. И понятно, дело это недорогое.

Сейчас уже, ссылаясь на известный тайный отчет полиции, который имел, конечно, и Меркель, и Генриетта Рекер (мэр Кёльна) очень быстро, были известны случаи, как одному, скажем, полицейскому сказал мигрант, что «Ты должен быть со мной аккуратным. Я – сирийский беженец. Фрау Меркель меня пригласила».

если интересно,далее по ссылке
http://echo.msk.ru/programs/code/1690804-echo/

или так

phpBB [video]
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"

"Без України не було б перемоги,
без Росії не було б війни!"

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 10 січня 2016, 11:19

man писав:О дивіться як ці шпигунські прилади синхронізувалися:) мабуть нова прошивка прийшла:)
Сережа не неси ерунду, была бы у тебя 100% возможность отправить за бугор доцю учиться-ты бы это не задумываясь сделал!!!Так что не нагнетай:)
Слава Украіні---
Слава Націі---
Украіна---

А я і не нагнітаю.
Питання не в тому щоб відправити за кордон вчитися-- питання куди саме.
Чомусь Німеччина в очах пересічного украінця вважається таким собі раєм на землі.
Це далеко не так.
Дуже багато уваги приділяється фасаду, а що коіться за лаштунками-- намагаються не помічати або не вірити у це.
Я вже розказував про проблеми з наркотиками, пияцтвом-- це досить розповсюджена проблема.Виникають нові проблеми з організованою злочинністю наприклад-- в Кьольні наприклад існують рокер- банди, такі як Хелс Енджелс-- вони вже давно курують розповсюдження наркотиків, проституцію, ще там щось-- і поліція не дуже може навести з ними лад.
До цього всього починають з" являтися дійсно райони- гетто.Якщо раніше це було на околицях, то зараз вже окремі райони міста починають перетворюватися на гетто.
Гетто-- це така собі територія населена переважно мігрантами і німцями на дні.Там у більшості немає роботи і живуть на соціал.А так як його мало-- виникає криміналітет.Досить занедбані райони зі своєми побутовими проблемами.
Я би не хотів щоб моя дочка жила в обшарпаному під" ізді з циганами та арабами навколо.А студенти живуть саме в подібних умовах.
Багато проблем є і у працюючих людей.
Чим більше людина працює-- тим більше вона платить податків.І колись наступає межа, коли перестає бути вигідним працювати на себе.
Люди працюючі на підприємствах( тобто наймані працівники)- мають багато переваг в порівнянні з самозайнятими.
А краще всіх ( з цього прошарку) живуть ті хто отримує соціал і працює на чорно.Тобто усіма можливими шляхами уникають податків.Що в свою чергу приводить до нового іх підвищення для крупних підприємців-- що в свою чергу приводить до збитковості, закриття підприємств і появи нових отримувачів соціалу.
Щоб зрозуміліше було приклади з мого досвіду---
1. Людина- підприємець.Самозайнята і має4- 5 працівників.Великий ( порівняно) обіг коштів.Великий обсяг робіт.Стрес і нерви.Після всіх податків може дозволити собі середній спосіб життя-- машинка середня, іжа, одяг звичайний, середня квартирка в оренді.Навіть без відпочинків особливих-- бізнес має рухатися.Без можливостей складати гроші.розраховує на нвеличку пенсію, яка дозволить так само проживати на межі.
2.Людина-- найманий працівник.Після всіх податків має трохи грошей на розваги, можливо відпочинок раз на рік.Немає стресу і нервів-- за нього думає шеф.Рівень життя-- такий самий як у 1- го.Може мінімально відкладати, або краще одягатися- харчуватися- машинку міняти не в 7 років а в 3- 4.Розраховує іноді на кращу пенсію ніж 1- ий.
3.людина- соціальщик.
Отримує від держави оплату квартири, комуналки, на руки трохи грошей.Хоче просто проживати-- проживає приблизно в таких самих умовах як перші двоє( можливо район трохи гірше).Харчується- одягається так само.Без машинки-- але це тут не проблема.Не працює зовсім-- абсолютно без стресу.Хоче трохи заробити-- іде працює на чорно-- трохи стресу- потрібно змушувати себе працювати.Розраховує на таку саму пенсію як перші двоє. Частіше всього нічого не роблять, бухають.
4.Украінський заробітчанин.Після виплат всіх платежів( орнда, іжа- одяг)-- намагається скласти гроші щоб відправити додому.Залежить від наявності роботи та спеціалізаціі.Рівень життя- такий самий як у перших 3- ох.Без машинки.Є стресс пов" язаний з умовами праці і напівлегальне перебування ( і нелегальне працевлаштування).Не розраховує на пенсію-- розраховує що на відкладені гроші зможе відкрити бізнес в Украіні.Якщо порівнювати з німцями-- перевага в наявності у більшості нерухомості вдома.
5.мігрант темношкірий.
Не працює- ні по чорному ні по білому.
Отримує безоплатну квартирку( в гетто правда), комуналку, гроші на іду- одяг.( виходить так само як у працюючого німця), часом отримує гроші на дітей.
Працювати ніколи і не збирався( а в перші два роки навіть і права немає)-- тому часто зв" язується з криміналом-- наркотики, сутенерство, кражі.
Ні на що не розраховує-- не вміє думати далеко.Багато тваринних інстинктів.Радикальні ісламісти( яких все більше стає) розраховують на побудову Ісламськоі Держави і німців в якості прислуги-- у вигляді соціальних працівників.
Дехто розраховує на гурій і арфи.
Ну якась така картинка.

Питайте якщо щось. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 10 січня 2016, 12:44

очень интересно. вчера еще смотрел передачу по тв, про франкфурт (так и не понял, немецкий или какой-то французский). пацаны колятся в парке, мимо проходит полицай, и хоть бы хны. и опеределенные улицы, оживленные днем, и с наркотой по вечерам.
на одном спортивном форуме я девушке из Дрездена предлагаю (пока не поздно) размен: даю двушку в спокойных черновцах. хочу - трешку в дойчленде. теперь задумался, может, просить доплату? :)))

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 10 січня 2016, 16:10

Ніхто нікого не чипає там, якщо ти не заважаєш іншим жити. Ти можеш спокійно колотись в парку і ніхто тобі нічого - бо ти нікому не заважаєш. А якщо ти почнеш приставати чи красти на тебе звернуть увагу. Це і є свобода твого вибору, що декларує Європа. Вибирай яке хочеш життя, спи із ким хочеш. Якщо ти не заважаєш іншим.

Про Кельн.
Ситі, запліснілі і не готові себе захищати. Це є жителі Європи. Живучи без стресів, вони ЗОВСІМ не готові до того, що може бути от таке як в Кельні. Коли каже путін, що він може дійти до Португалії - він правий. Нема кому його зупинити. Армії і поліції Європи не лякані, гнилі і їх не існує. Половина техніки Германії не боєздатан. Германія останні роки скорочували витрати на армію. Віська не готові убивати, як не були готові наші.

Єдина боєздатна армія світу, здатна протистояти кому небудь - це американська. Перша боєздатна армія Європи - російська. І як би не було дивно, але ДРУГА боєздатна армія Європи - це армія України. )))))) Крім наших двох держав ніхто не знає що таке війна, і не вміє воювати. І якби знайшлась людина, яка б об'єднала українську і російську армії проти Європи, то.... ))) Вони високотехнологічні, але щоб зібрати армію їм потрібін пару років - зробити техніку, літаки. Зібрати і підготувати солдат. А якщо завтра - у них нема армії.
І якщо завтра війна, то техніку вони зберуть із усього європейського НАТО. Не факт що зберуть людей. І не факт що ці люди вміють убивати і умирати. Тай не факт що НАТО яке не воювало зможе зібратись на війну. Я добре знаю італійську армію. У них більш-менш боєздатними є 300 чоловік. Все інше одна назва від НАТО.

Наступають важкі часи для Європи, яка звикла жити сито, жирно і тихо. Із величезними соц стандартами, які нема чим забезпечувати і нема чим охороняти. Навть поліція не здатна боротись - вони не мають досвіду і законів. Це показала Франція, це показала Германія. Соц стандарти наскільки високі там, що арешт імігранта можна розцінити як расизм і тоді... Тому і відпускали всіх.
Сергій правий - тепер питання чи залишиться Германія така, як була до нелегалів. І не тільки Германія.
Їх світ отримав виклик. Спокій закінчився. Система устаріла.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 10 січня 2016, 16:32

Comrad писав:очень интересно. вчера еще смотрел передачу по тв, про франкфурт (так и не понял, немецкий или какой-то французский). пацаны колятся в парке, мимо проходит полицай, и хоть бы хны. и опеределенные улицы, оживленные днем, и с наркотой по вечерам.
на одном спортивном форуме я девушке из Дрездена предлагаю (пока не поздно) размен: даю двушку в спокойных черновцах. хочу - трешку в дойчленде. теперь задумался, может, просить доплату? :)))
Слава Украіні---
Слава Націі---
Украіна---

Насправді недалеко ціни і розбіглися.
Якщо брати район гетто в Німеччині і середній- преміум клас у нас.
Але ви не дуже розумієте що таке гетто.
Гетто-- це коли ви підходите до будинку а з якогось надцятого поверху поруч з вами падає пляшка від пива.
Це коли ви якщо навіть спромоглися купити машинку за штуку евро-- то на ранок вона може бути понівечина або в прямому змісті загажена.
Це коли шпана дійсно може віджати мобільник у вас або у членів вашоі родини, а не так як у нас.( ну не шпана у нас а фігня просто)
Це коли ви не знаєте що вас очікує за дверима під" ізду-- наркомани чи сексуально повернуті араби.
Це коли ви ідете темним, дійсно смердючим коридором, наступаєте ногою в людські екскременти, а коли підходите до дверей то бачите що вони виломані.
Коли ліфт болгарські цигани використовують як туалет і смітник.
Ті ж самі цигани не заморочуються і викидають сміття в пакетах прямо на вулицю фасадну.
Це коли між двома будинками недалеко стоячими купи сміття завдяки тим самим циганам досягають більше метра висоти, а машини прибиральників не можуть або і не хочуть під" іхати-- і це в літню спеку з мухами та щурами.
Гетто-- це коли ви вже дома, але спати не можете бо сусіди за стінкою в наркотичному угарі виясняють відносини, а з сусіднього будинку в другій годині ночі з магнітофона на вікні досить гучно лунає муедзин.
Це коли час від часу приходить поліція і серед ночі виламують вам двері і тикають лицем в підлогу через підозру що тут торгують наркотою.
Це коли поляки набухались, вкрали на дачі поблизу мотор від лодки і в 3- тій годині ночі вирішили спробувати чи він працює-- на балконі.
Це коли поряд з вами жили два литовця- постійно бухали, а коли один з них помер другий не знав що робити, засунув тіло в шкаф і пішов ще на два дні бухати десь-- а коли прийшов тіло вже засмерділося і вінйого тупо перекинув з надцятого поверху через балкон.
І тіло лежало там до ранку в 150 метрах від дитсадку і в 200 метрах від поліціі.
Гетто-- це коли ви хочете щось запитати у когось-- а виявляється що крім турецькоі, арабськоі, циганськоі, литовськоі-- тут не розмовляють ні в магазинах, ні в дитсадочку , ні в школі на перерві.
Це коли ви хочете попасти в центр-- а автобус іде раз у годину і не завжди, а з міста назад після 21.00 рейсу немає.
Там немає поняття ціна квартири-- там майже всі квартири оплачує штадт, а змісту інвестувати туди вже давно ніхто не бачить.
Там взагалі німці-- рідке явище.
Я в багатьох німців чув думку що якщо туда скинуть бомбу-- не те що ніхто журитись не буде, а можливо і не помітять.
І це все-- реальні подіі які час від часу відбувалися в передмісті Кьольну-- Мешеніші.
Якось так.
Якщо хочете-- можу пошукати вам там трьошку на обмін з Чернівцями. :D
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!