что считается дополнительные платой к стоимости лота нааукро

Вільне спілкування
Закрито
nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

что считается дополнительные платой к стоимости лота нааукро

Повідомлення nikalajka » 12 лютого 2013, 19:07

ітак, я купив лот на аукро і хочу його оплатити через приватбанк
людина хоче щоб я скинув не ту суму яка є вартістю лота(770грн), а +1відсоток(778грн). бо 1відсоток при зачисленні забирає у неї банк.
аргументація така
Зображення

чи має право вимагати від мене це.

на скільки я памятаю мені приходив лист з новими правилами аукро , по яких це заборонено.

коли я продав і мені заачислюють гроші я не вишмалююсь і мені закидують рівно стільки скільки коштує лот. і вже при знятті грошей, я плачу банку 1%.

прошу порад у тих хто знає правила ну і цікаво звичайно хто як робить в подібних ситуаціях.

не зміг знайти в інтернеті відповідь на це питання тому задаю його тут
самі адміни мені від вчора не відповіли, вот я і написав їм ще раз листа. дуже довго треба чекати від них відповіді, та й все рівно вони не на всі листи відповідають
Востаннє редагувалось 12 лютого 2013, 19:09 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

jakobz
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 5 разів

Re: что считается дополнительные платой к стоимости лота наа

Повідомлення jakobz » 12 лютого 2013, 19:10

думаю, 8грн не така вже і велика сума. але продавець мав би вказати,що знімає додатково один відсоток у описі лоту. якщо такого немає, можеш спокійно писати негативний відгук і відмовлятися оплачувати

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 12 лютого 2013, 19:17

jakobz писав:думаю, 8грн не така вже і велика сума. але продавець мав би вказати,що знімає додатково один відсоток у описі лоту. якщо такого немає, можеш спокійно писати негативний відгук і відмовлятися оплачувати
Поддерживаю: если продавец не оговаривал, что взымает дополнительную плату за "транспортировку" денег через банк - значит он обязан продавать товар по указанной цене. В противном случае, сделку можно принципиально расторгнуть и отказаться от покупки товара. Неоговоренное переигрывание цены при продаже товара - это также развод клиентов. :!:
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

UNREAL
Зацікавлений
Подякували: 9 разів
Контактна інформація:

Повідомлення UNREAL » 12 лютого 2013, 19:22

Можно смело подавать жалобу на продавца! Обналичивание его денег - это уже не ваша проблема.
Зображення

kol
Активіст

Повідомлення kol » 12 лютого 2013, 19:37

8 грн. - сума невелика, але, на мою думку, просити додатковий процент- це жлобство. так, така практика суперечить правилам аукро - можете платити 770 і вимагати відправити товар. продавець має планувати свої витрати і закладати їх в ціну. чому покупця мають хвилювати ці питання?! така сама дурна ситуація з інтернет-магазинами, які ставлять вищі ціни при безготівковому розрахунку. шукаєш хорошу ціну, переходиш на сайт, а там виявляється, що ціна відрізняється від заявленої. я сам встановлюю однакові ціни, незалежно від методу оплати, і намагаюсь не купувати у таких розумників.

kol
Активіст

Повідомлення kol » 12 лютого 2013, 19:42

перечитав ще раз повідомлення зі скріншоту- з’явились сумніви щодо того, про який відсоток йдеться: про той, що знімається з продавця, чи той, що сплачує платник за переказ. маєте платити 700+комісія, яку з вас бере банк. комісію з отримувача платити не потрібно

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 12 лютого 2013, 19:46

у меня как у продавца в описании лотов обычно указано что сумма может быть немного больше
по причине комиссии банка ... Покупатели кто оплачивал всю сумму ( цена + комиссия ), были кто оплачивал
исключительно только оплату за лот... в принципе я не сильно заморачивался ...

мое ИМХО покупатель при оплате платит комиссию...
Ну вот покупаете вы в инет магазине, оплачиваете через банк, и банк берет комиссию за перевод ВАШИХ денег ...
Далее оплачиваете через вебмани, и вебмани снимает с покупателя 0.8% за пересылку вебманей...
даже если почтой деньги переслать , то и почта снимает процент ...
Господи, храни Украину.

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 12 лютого 2013, 19:47

саме про
kol писав:той, що знімається з продавця

дякую
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 12 лютого 2013, 19:49

koka73 писав:у меня как у продавца в описании лотов обычно указано что сумма может быть немного больше
по причине комиссии банка ... Покупатели кто оплачивал всю сумму ( цена + комиссия ), были кто оплачивал
исключительно только оплату за лот... в принципе я не сильно заморачивался ...

мое ИМХО покупатель при оплате платит комиссию...
Ну вот покупаете вы в инет магазине, оплачиваете через банк, и банк берет комиссию за перевод ВАШИХ денег ...
Далее оплачиваете через вебмани, и вебмани снимает с покупателя 0.8% за пересылку вебманей...
даже если почтой деньги переслать , то и почта снимает процент ...

да але імхо я ж не ставлю ціни т ам наприклад ціна за лот + 1 %.
платять лиш за лот
а я знімаю вже трохи менше грошей. з 1000 приблизно 990
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 12 лютого 2013, 19:53

nikalajka писав:да але імхо я ж не ставлю ціни т ам наприклад ціна за лот + 1 %.
платять лиш за лот
а я знімаю вже трохи менше грошей. з 1000 приблизно 990
Всё сводится к одной ма-аленькой детали: предупредил продавец в описании лота, что кроме цены за последний нужно оплатить ещё какой-то там процент при оплате по перечислению, или это заявление, с его стороны, всплыло только уже при вопросе способа оплаты. :!:
Востаннє редагувалось 12 лютого 2013, 19:55 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Закрито

Повернутись до “Балачки”