Сусід знизу вирішив об'єднати кімнату та балкон, хоче видовбати значну частину бетону - від порога і до стелі.
Хіба можна таке робити з несучою стіною, та переносити батарею центрального опалення на балкон?
Моя балконна плита може дати усадку, чи має він право на реконструкцію без мого дозволу?
Перепланування в панельці
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Перепланування в панельці
Даун-реконструкція несучих стін суворо заборонена в багатоповерхівках ! Якщо і вдасться отримати такий дозвіл (як для екстраординарної необхідності) , то всі роботи мають бути виконані точно не сусідом а спец-бригадою кваліфіціоністів з оформленням відповідних документів і договорів ... . А навіть якщо сам сусід знає і вміє ... то йому паперового і кабінетного геморою буде в 10 разів більше щоб отримати такий дозвіл ... , тому думаю що ніякого дозволу немає і не може бути ... , за те може і має бути величезненький ШТРАФик і подальше відновлення всього до не гіршого стану ... .
Як на мене сусід пішов на цілковите безглуздя ... .
Щодо батареї , то вона може бути де завгодно в межах єдиного простору якщо знову ж таки це не шкодить запланованій циркуляції теплоносія ... . Але враховуючи малоутеплений (скоріше за все) балкончик ... сусідові треба нараховувати і інші тарифи на опалення ... .
Як на мене сусід пішов на цілковите безглуздя ... .
Щодо батареї , то вона може бути де завгодно в межах єдиного простору якщо знову ж таки це не шкодить запланованій циркуляції теплоносія ... . Але враховуючи малоутеплений (скоріше за все) балкончик ... сусідові треба нараховувати і інші тарифи на опалення ... .
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Вот это уже ни кого не интересует, ибо оплата за отопление включает в себя балкон/ыMaks Gt писав:та переносити батарею центрального опалення на балкон?
Ну и с разбором стены, если под окном, возле дверного проема, то нет проблем.
В остальном, поднимать вопрос с соседями, ведь сверху их много.
- Юлия Магденко
- Новачок
Подойдите в ЖЕК, и там же проконсультируйтесь.
Он самовольно увеличивает жилую площадь. Для этого должна быть перепланировка кваритиры.
Для этого нужны разрешение. Если нет того и другого он выплатит огромный штраф!
Плюс ещё пересчитают тарифы на отопление и на жилплощадь.
Он самовольно увеличивает жилую площадь. Для этого должна быть перепланировка кваритиры.
Для этого нужны разрешение. Если нет того и другого он выплатит огромный штраф!
Плюс ещё пересчитают тарифы на отопление и на жилплощадь.
Как ты заботишься о своих родителях , так и твои дети будут заботиться о тебе!
Перепланування в панельці