Де можна купити папір ORACAL для друку
-
Dmytro
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
Де можна купити папір ORACAL для друку
Скажіть будь-ласка де можна купити папір ORACAL для друку на лазерному принтері, обходив у неділю всю калинку так і не знайшов :( в місті в канцтоварах немає :(
Востаннє редагувалось 28 вересня 2015, 22:42 користувачем Dmytro, всього редагувалось 1 раз.
Re: Де можна купити папір ORACAL
зроби сам - на ковальчука. На Чкалова - там оббої і плінтуса (магазин), на калинці бачив у магазині при вході від продуктового, є великий двоповерховий магазин (там і фокстрот ніби є, але із іншої сторони). на другому поверсі де оббої. ціна орієнтовно 26 грн за м,п і далі
-
Dmytro
- Досвідчений
Re: Де можна купити папір ORACAL
я там був та купив, але для друку не підходить :( мені потррібен стійкий оракал для друку на лазерному принтеріJekson писав:зроби сам - на ковальчука. На Чкалова - там оббої і плінтуса (магазин), на калинці бачив у магазині при вході від продуктового, є великий двоповерховий магазин (там і фокстрот ніби є, але із іншої сторони). на другому поверсі де оббої. ціна орієнтовно 26 грн за м,п і далі
Re: Де можна купити папір ORACAL для друку
посмотри тут полно бумажной продукции http://anonim.xyz/go/rozetka.com.ua/paper/c2460397/
-
Dmytro
- Досвідчений
інтернет в останню чергу, не хочу платити за доставкуgera писав:посмотри тут полно бумажной продукции http://РОЗЕТКА/paper/c2460397/
я купляв десь 3-4 роки тому в місті в канцтоварах, але там вже немає того магазину
На глянцевому оракалі лазерний прінтер друкує дуже погано(зображення стираеться)Griggio писав:Попитай в рекламних конторах.
НА матовому оракалі теж друкує але зображення добре не тримаєтся.
Для лезерного прінтера іде спіціальний самоклеючий папір який продаеться в канцтоварах, сервісних центрах.
Как ты заботишься о своих родителях , так и твои дети будут заботиться о тебе!
-
Dmytro
- Досвідчений
Дякую за пояснення! я знайшов самоклеючий папір в канцтоварах, але ціна кусається упаковка 100листів А4 = 150грнalleks писав:На глянцевому оракалі лазерний прінтер друкує дуже погано(зображення стираеться)Griggio писав:Попитай в рекламних конторах.
НА матовому оракалі теж друкує але зображення добре не тримаєтся.
Для лезерного прінтера іде спіціальний самоклеючий папір який продаеться в канцтоварах, сервісних центрах.
Буду на калині шукати, думаю що вдвічі дешевше знайду