Бритва. Електрична чи звичайна?
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Бритва. Електрична чи звичайна?
Якою бритвою ви користуєтеся? Яка краще, електрична чи звичайна?
У мене зараз Gillette Fusion Power, але давно подумую купити собі електричну, і от не знаю чи варто. Багато людей надають перевагу електричним, але ще більше на них фукаються. Так все ж яка краща, і які + та - ?
У мене зараз Gillette Fusion Power, але давно подумую купити собі електричну, і от не знаю чи варто. Багато людей надають перевагу електричним, але ще більше на них фукаються. Так все ж яка краща, і які + та - ?
Re: Бритва. Електрична чи звичайна?
Факт в тому, що не всім підходить електрична бритва! Іноді після переходу зі звичайної на електричну виникає подразнення шкіри, почервоніння. Це - все дуже індивідуально!
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
Были электрические. Но обычная мне больше подходит
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
Я колись також пробував електричну - було подразнення. Користуюся - звичайною, більше подобається та "чистіше" вибриває... Крім того, електричною брився кожного дня, а звичайною 1 раз на 2 дні. Але це все дуже - ІНДИВІДУАЛЬНО!
користуюсь Gillette Proglide Power поки що задоволений, але якість касет засмучує, як коли які попадуться, оригінальною касетою декілька місяців брився, оскільки в мене борідка по контуру лиця, електричною важче, хоча для цього є спеціальні тримери якщо не помиляюсь, але поки що і звичайна влаштовує
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Так якість касет жахлива...мені одної вистачає максимум на 10 разів, хоча після 5 разі полоска вже стерлася. У звичайній напрягає цей довгий процес))) нанести підну...побритися...потім щей засобом після бриття.... А електричною можна на суху хоч кожен день бритися :)
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 10 разів
Пользуюсь обычной бритвой Gillette Fusion - полет нормальный. Могу побриться и раз в 2 недели пока жена не напрягает что уже слишком бородатый.
К сожалению электрической бритвой уже не снимешь 1.5 см щетину. Так что все очень индивидуально.
К сожалению электрической бритвой уже не снимешь 1.5 см щетину. Так что все очень индивидуально.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 975 разів
- Подякували: 1656 разів
Попробуй как это не смешно звучит одноразовые бритвыtarik писав:Так якість касет жахлива...мені одної вистачає максимум на 10 разів, хоча після 5 разі полоска вже стерлася. У звичайній напрягає цей довгий процес))) нанести підну...побритися...потім щей засобом після бриття.... А електричною можна на суху хоч кожен день бритися :)
Востаннє редагувалось 06 лютого 2013, 12:47 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
І мені здається навпаки від звичайної подразнення більше. Електрична ж бриє тільки волосся і шкіри не торкається, а звичайна аж під корінь бриє.