Осторожно! лохотрон!
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Осторожно! лохотрон!
Предлагаю занести в чёрный список номер телефона +38 0734033744 (хотя о нём и так много есть инфы в инете). Недавно с этого номер мне звонили и представились сотрудником одного банка. Меня сразу насторожил такой момент: тот номер, куда мне звонили, я не давал сотрудникам этого банка и не привязывал его к банковской карточке.
Но когда этот "сотрудник" сказал, что у меня "корпоративный счёт" и нужно активировать получения платежа через СМС, я понял что это лохотрон и сразу положил трубку.
Будьте бдительны!
Но когда этот "сотрудник" сказал, что у меня "корпоративный счёт" и нужно активировать получения платежа через СМС, я понял что это лохотрон и сразу положил трубку.
Будьте бдительны!
Всё будет хорошо - я узнавал:)
-
- Новачок
Re: +38 0734033744 - Осторожно! лохотрон!
ОЛХ від сландо!!!))) Розмістив я на їхньому сайті декілька оголошень про продаж різних непотрібних мені речей. Зателефонували вчора близько 17.00 з номера +380965899856 . Декілька простих запитань про річ яку продаю, разом дійшли згоди, що Юрій чи як там його мені на протязі пів години переведе кошти в розмірі 1100 грн. Пройшло години 2-3 кошти так і не надійшли. Ну думаю передумали люди, чи щось не получилось, буває. Звонять мені вдруге вже з номера +380734033744 і представляються працівниками банку, і питають чи недходили мені сьогодні кошти на мою основну карту, далі все було бистро. Точніше він бистро говорив, щоб збити з пантелику і не дати отямитись і обдумати все. Розказував, що якщо до 00.00 не вирішити з коштами які зависли на корпоративному рахунку який мені потрібно активувати біля терміналу, то мені будуть щоденно нараховувати пеню в розмірі якихось там відсотків, послухавши той його весь словесний понос, мені всеж таки вдалося його перебити і спитатись що ввін від мене хоче. Сказав, що мені треба сказати час коли я буду біля термінала, далі мені передзвонять і скажуть що робити там біля терміналу чи грати в бубни чи лапшу знімати. Я відповів, що я вже біля терміналу і що мені робити далі, в відповідь я мочув, якийсь тихий мат, на який не звернув уваги, Далі я запитащ, що за номер з якого вони дзвонять і сказав що треба його пошукати в мережі. В відповідь я почув титшуууууу. І кінець звязку
ЛОХОТРОН
ЛОХОТРОН
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
А никому в голову не приходило что +38 0734033744 это сервер ... !?
И что это значит?TAZIT писав:А никому в голову не приходило что +38 0734033744 это сервер ... !?
- rerik
- Досвідчений
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 80 разів
Был у меня похожий случай, но я то знаю эти мули. Когда клиент выговорил пламенную речь и сказал наподобие: "Вам необходимо активировать у банкомата" я ему предложил позвонить 102 там его быстро активируют. Клиент тут же сдулся.
мне тоже не раз звонили и сообщали, что якобы мою карту заблокировали и нужно срочно ехать к банкомату,чтобы провести разблокировку карты, только вот на тот момент у меня вообще карты не было)
оригинально вы его отшили,надо будет запомнить))rerik писав:Был у меня похожий случай, но я то знаю эти мули. Когда клиент выговорил пламенную речь и сказал наподобие: "Вам необходимо активировать у банкомата" я ему предложил позвонить 102 там его быстро активируют. Клиент тут же сдулся.