Потрібен графік і маршрут дежурного тролейбуса
Re: Потрібен графік і маршрут дежурного тролейбуса
ну типу в ночі є тролейбус який курсує містом!Vexx писав:Чергового тролейбуса на якому маршруті?
в сторону жд вокзалу
Востаннє редагувалось 26 грудня 2012, 21:50 користувачем bogdan, всього редагувалось 1 раз.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
По маршруту 3-го тролейбуса. Графік - раз на годину-півтори
Бог там, де всім добре.....
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
ну не знаю як на рахунок 3 тролейбусу, але знаю що точно їздить по маршруту 5...декілька разів ним їхав. Він їде аж за Прут, якщо є люди, а якщо нема, то може висадити в любому місці де йому зручно розвернутися назад в депо))))) Знаю що він десь між 00-00 і 00-15 в районі онко лікарні їде, в бік проспекту, але не знаю чи кожен день.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Ездили раньше на еденичке, можно было курить и пить пиво внутри =)) но было давно. От совка отъезжал в районе 12-30 ночи
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
У дежурного троллейбуса довольно странный "граффик" - мимо Каравана едет как правило после 23:00 в город (типа пятый маршрут сначала) , но уже через полчаса может и другой за ним ехать , а потом первый по 3-му маршруту (но сворачивает на Комарова потом частее всего) , второй сразу по 5-му (Проспект) ... При этом за проезд берут уже по 2 грн с пассажира , и это при том что скажем в субботу вы последних рейсовых троллейбусов и бусов (с доставкой вас в нужный район) после 21:00 можете вообще не увидеть и спокойно (если вы конечно не нежная красавица) "поспать" 2-3 часа до приезда (если повезет то он вас заметит и мимо не проедет) одного из этих "черговых" на какой нибудь из остановок на Хотинской !
Уж не знаю таксисты или чайники доплачивают начальству троллей-парков или ещё кому выше по структурам управления местным транспортом , но организация проезда населения в вечернее и ночное время более чем на 2 (по 5-бальной шкале) явно не тянет !
Уж не знаю таксисты или чайники доплачивают начальству троллей-парков или ещё кому выше по структурам управления местным транспортом , но организация проезда населения в вечернее и ночное время более чем на 2 (по 5-бальной шкале) явно не тянет !
/// ""!0-!-0!"" ///
сьогодні їхав черговий тролейбус в 04,30 біля жд вокзалу в сторону центра
так що їздять але де взяти точний графік багатьом думаю буде цікаво
може в когось є знайомі в депо
так що їздять але де взяти точний графік багатьом думаю буде цікаво
може в когось є знайомі в депо
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
блін...чого ж я раніше не подумав...у мого знайомого, тато директор депо)))завтра запитаю :) але для чого директору знати розклад тролейбусів))))))