Где в Черновцах можно недор и качест сделать буклеты и флаер
Где в Черновцах можно недор и качест сделать буклеты и флаер
Подскажите где в Черновцах можно недорого и качественно распечатать цветные буклеты и флаера?
- Konstantin
- Адміністратор
Re: Где в Черновцах можно недор и качест сделать буклеты и ф
Эксклюзив, Майдан, офисные помещения, 4 этаж. Качественно. На счет цены не знаю
Можна в АНТ лтд на Зеленій, я там друкуюсь, якісно і недорого (офсетний друк). Також друкувався в будинку художника, в Друк АРТ 050 780 44 57 вони здається переїхали. Колірдрук на Маловокзальній було дорого. Візитки друкую в офісному центрі біля Імпульсу, з боку таксопарку є проїзд на Стасюка проходимо в арку і на першому поверсі видно офіс з поліграфією, там ціни взагалі смішні (я друкую партіями по 5 000, як на менші партії не знаю). Це до речі здається Пластикард про який говорив Самсон я теж їх рекомендую, швидко, якісно, дешево.
А взагалі за 5 років помітив одну закономірність, ціни в усіх міняються, я наприклад на офсетнику друкувався в Анта, на наступний рік було дешевше в Друк АРТ, потім знову в Анта і так кожен рік ціни трішки скачуть.
А взагалі за 5 років помітив одну закономірність, ціни в усіх міняються, я наприклад на офсетнику друкувався в Анта, на наступний рік було дешевше в Друк АРТ, потім знову в Анта і так кожен рік ціни трішки скачуть.
Востаннє редагувалось 27 листопада 2013, 16:49 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Виктор Ф.
- Активіст
- Контактна інформація:
тут форумчанин заниметься профессонально -я сам у него не раз делал заказы-роботой и сроами доволен -- http://forumcv.net/memberlist.php?m ... file&u=454