Шукаю Інтернет на Роші
Шукаю Інтернет на Роші
Треба підключити знайомого на Роші, навпроти клубу (вул.Зарожанська, 13) Цікавить провідний варіант. Там є Інтелект, але дуже дорого просять за підключку
Востаннє редагувалось 21 листопада 2013, 13:23 користувачем squash_cv, всього редагувалось 1 раз.
Re: Шукаю Інтернет на Роші
Інтелект взагалі зажрався
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
я живу біля 8ї школи, інет від інтелекту. оптика в хату, на роутер, звідти на користувачів. юзаю трохи менше року, нарікань немає. підтримка цілодобово, 4 чи 5 разів були проблеми з інетом, вирішували за 20-30 хв.
що таке медіасіті - не знаю, але якщо Іфтімічук або хтось з його фірм - це вічні проблеми: то світла немає, то дощ, то блискавка тощо.
на моїй вулиці є ще якийсь провайдер, який розвішав дешеві світчі на стобах, замотав їх у целофан та роздає інет
. я вважаю, що не провайдер, а так, збіговисько якесь.
що таке медіасіті - не знаю, але якщо Іфтімічук або хтось з його фірм - це вічні проблеми: то світла немає, то дощ, то блискавка тощо.
на моїй вулиці є ще якийсь провайдер, який розвішав дешеві світчі на стобах, замотав їх у целофан та роздає інет
Востаннє редагувалось 21 листопада 2013, 14:53 користувачем телефонист, всього редагувалось 1 раз.
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Користують Медіасітіком вже більше 5 років. На жаль альтернативи в моєму районі нема....В принципі проблеми з інтернетом бувають дуже рідко. Не влаштовує тільки швидкість і ціна. Плачу 100 грн...по ідеї має бути 30 мбіт в день і 60 мбіт вночі. А реально є 30 мбіт в день і вночі по speedtest....але на торрентах реально качає 1-1,5 мбайт.
Мдя... Лінкора і медіасіті конкретно там немає :( Може в Укртелеком податися...
П.С. Дякую всім за підказки!
П.С. Дякую всім за підказки!