Потрібний ремонт тюнера
Потрібний ремонт тюнера
Згорів тюнер KAON KSF-200CX від перепаду напруги, оскільки в ньому немає запобіжника. Казали що такий тюнер важко поремонтувати, його навіть прошивати нехотів ніхто. Де в місті(центр) є ремонт тюнерів?

- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Re: Потрібний ремонт тюнера
Бачив вивіску по ремонту біля "будинку художника"(Головна 198). Можете спробувати. Але зважте, що недорогий новий ресивер коштує приблизно 200 грн.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
200 грн? а я чомусь думав 400 навіть більше. А які є хороші і не дорогі? І де взяти? На калинці?
Востаннє редагувалось 24 вересня 2013, 14:45 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Обратитесь к форумчанину ОлегЛОА - отличный мастер разной электронной аппаратуры.Рома писав:Згорів тюнер KAON KSF-200CX від перепаду напруги, оскільки в ньому немає запобіжника. Казали що такий тюнер важко поремонтувати, його навіть прошивати нехотів ніхто. Де в місті(центр) є ремонт тюнерів?
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Тогда таки нет смысла париться с ремонтом, а проще и быстрее купить другой :)Buxx писав:нові від 120 грн
а такого типу як у тебе б/в від 50 можна купити
а за 400 вже можна взяти HD (DVB-S2 )
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
у меня есть за 100гр. б\у модель 4100 работаеть и шьется без проблемно и запчасти на каждем углу
Причём тут прошивка?
Типичная поломка, делается за 5 минут.Есть исключения.
Если вы думаете, что сможете — вы сможете, если думаете, что нет — вы правы.
099 03 999 80
Алексей
099 03 999 80
Алексей
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Зорієнтуйте краще ТС в грн.Magnum писав:Причём тут прошивка?
Si vis pacem, para bellum
Симон Петлюра
Симон Петлюра