Бізнес! (ідеї, пропозиції, пошук партнерів)
- superNick
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Бізнес! (ідеї, пропозиції, пошук партнерів)
У кожного з нас є цікаві бізнес-ідеї, але не у всіх є можливості одноосібно їх реалізувати.
Давайте ділитись думками, та спільними зусиллями добиватись своєї цілі...
Давайте ділитись думками, та спільними зусиллями добиватись своєї цілі...
- warlock
- Досвідчений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
Re: Бізнес! (ідеї, пропозиції, пошук партнерів)
интересная тема, интересно сколько людей откликнется со своими идеями
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.
- advanced member
- Поважний користувач
У меня сейчас есть много идей и предложений но в полной мере на форуме я бы, честно говоря, не хотел их выкладывать.
В подписи можно прочитать про предложения на сегодняшний день по работе, после запуска обьекта ( а это уже скоро ) можно начинать сотрудничество по очень многим направлениям гостиничного (туристического) и ресторанного бизнеса.
В подписи можно прочитать про предложения на сегодняшний день по работе, после запуска обьекта ( а это уже скоро ) можно начинать сотрудничество по очень многим направлениям гостиничного (туристического) и ресторанного бизнеса.
- superNick
- Активіст
Недовго прийшлось чекати саме такої реакції :)Pan1sh3r писав:от, толкові ідеї не варто викладати просто так на форумі, бо хтось прочитає, реалізує і скаже, що то його
Якщо у вас є ідея і ви можете її самі реалізувати - ця тема не для вас!
А.М. - у твоїх підписах пропозиції для працевлаштування, які ти вже реалізовуєш, а не бізнес ідеї ;)
..................
Ну і надалі - будь ласка по темі. Флуд буде видалятись.
- superNick
- Активіст
Я не знаю, може і крадуть. Тільки не уявляю як можно украсти ідею з вашого мозку. Вас ніхто силою не примушує щось тут викладати. А якщо є чим поділитись - то будь ласка ;)Pan1sh3r писав:а ви думаєте, що інвестори не крадуть ідеї?
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
естественно, идеи стоят денег, и бесплатно их выкладывать я бы тоже не сталadvanced member писав:У меня сейчас есть много идей и предложений но в полной мере на форуме я бы, честно говоря, не хотел их выкладывать.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- warlock
- Досвідчений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
но ведь обозначить направление проекта, не углубляясь в тонкости можно, опасаясь, что уведут тему) , а дальше, полюбому карты придется раскрыть, не думаю, что кто-то захочет вкладывать бабки не понятно во что и под иллюзорные обещания
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.